yeni ev temizligi hk

Arkadasınız neden yardımcı hanıma kadrolu profesyonelmiş gibi davranıyor? Üsteleme gelmez ne alanında bir numara mı bu isim, baska yardımcı mı kalmadı?

Yarın butun taleplerinizi dile getirin. Neyi Nasıl istiyorsanız usulünce soyleyin. Sonucta mesleği bu ve bir hizmet alıyorsan siz de söz Hakkı sahibisiniz. Çocuğunuz özel ders alsa bile hoca hanım nu hafta su konuya özel olarak eğilin diyebilirsiniz sonucta. Aman kırılır aman incinir diye beklentilerinizi dile getirmekten kacınmayın

Hızlı olsun hemen bitsin diye sakın yardım etmeyin. Gebe hakinizle yorulmayın. Meyveniz suyunuz olsun yanınızda aç kalmayın. Rahat olun Relax olun. Layıkıyla yapmazsa bile temizliktir diyip gecin. Sonradan kafanıza göre biriyle çalışırsınız. Kendinizi yıpratmayın. Baktınız olmadı, bi daha çağırmazsınız.

İnsallah sorunsuzca hallolur, istediğiniz gibi taşınırsınız. Evet önemli, ben olsam ben de kafama cok takardım ama ev temizliği Bebek'ten ve ruh halinizden mühim degil. Heba etmeyin kendinizi. Hayırlı sağlıklı kolay doğumlar simdiden.

cok tesekkur ederim kafka, lutfen pozitif enerjini eksik etme. cok ihtiyacim var.

Huzurla, mutlulukla, sağlıkla yavrunuzla birlikte güzel seneleriniz geçsin yeni evinizde, inşallah dogumun da kolay geçer evine sağlıkla gelirsiniz.

Güzellikler ve kolaylıklar seninle olsun

cok tesekkur ederim, kazasiz belasiz atlatacagiz insallah.

Dunyada tek bu kadin mi kalmis? Temizledigi ev ebediyyen kirlenmiyor muymuş? Allah Allah!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…