- 26 Ekim 2015
- 373
- 381
- 23
Kiralayacağım.
Bebeğe kim bakacak? Benim asıl derdim o.
Kiralayacağım. Zaten bir kaç sene içinde ev almayı planlıyorum.
Annemin kendi evi. Taşınmaz yani.
İki minibüslük yol. İlçenin bir ucundan diğer ucu...
Annemin mahallesinde yeni ev yok maalesef. Bulabildiğimiz en eli yüzü düzgün ev bu.
Kar kış iki ay en fazla. Ya sonra?
Teşekkürler.
Evet balkon da önemli maalesef.
En azından 2. veya 3.kat evler olsa daha iyi.
Yine annene bırakmaz mısın her gün bebişi?
ne olursa olsun annenıze yakın olanı secın cocuk ıcın.emin olun bakıcı falan cok zorlanırsınız helekı anne baktıkdan sonra ınsanın gozu hıc arkada kalmıyor emın ellerde dıyorsun bence kendı konforunuzdan cok cocugu dusunun bıde hergun getır gotur olacak yakın olması cok buyuk avantaj gerektıgınde ınsanın yardıma ıhtıyacı oluyor annenızı cagırırsınız rahatca gelır helekı ılk 4-5 ay o uykusuz gecelerde oyle cok ıhtıyacınız oluyorkı
Annemin bakması evin konforundan önemlidir benim için
Eski ama annene yakın olan ev diyorum
Kirada oturacaksanız annenize yakın daha yeni bir ev bulmak ilk koşulunuz olsun.
Satın alacaksanız yeni yapıyı tercih etmenizi öneririm.
Eski evi tercih etmeyin. Size kısa vadede uzun ömürlü sorunlar çıkartabilir ve bu bebeğinizin sırf anneniz baksın diye yakınına taşınmanıza pişman edebilir. Ayrıca en alt katlar basık oluyor, ev alırken araştırdığımız için iyi bilirim ve bir süre sonra o evde yaşamak istemeyeceksiniz. Kat tercihiniz en az 2. kat olsun. Ayrıca ısıtma sistemlerine de iyi bakın.
Eski bir evde kirada oturmak demek boyasıydı tamiratıydı derken size bir sürü masraf demek bunu da unutmayın.
Yine annenize yakın bir ev bulmayı deneyin derim
Karı kışı hırlısı hırsızı varBenim de aklıma yattı gibi. Ama işte eski ev
.
araştırmaya devam ederdim
Eski eve hamile bebekli halinle taşın oranın masrafını çek vs çok zor.
Bebeği bırakacağın sürece ne kadar ki? Tabiki yeni eve taşın.
Bebeğe kim bakacak meselesne gelince su akar yolunu bulur demişler:)
Arabaniz varmış sabah ise giderken biraksan dönüşte alsan nasıl olur.
Karı kışı hırlısı hırsızı var
Annen bakma ihtimali büyük şans kaçırma derim
Bu sürede de civarda başka daha iyi ev var mı diye bakabilirsin
Annen ve komşularına da söyleyin gözlerini dört açsınlar ( : Olur inşallahBakıyorum da yok yok... Tam annemin sokağında yepisyeni binada arakat daireyi kaçırdım 2 haftayla çıldırıcam aklıma geldikçe.
Ama yolda da çok yoruluyorum. Bir de hep sanayinin içinden gidiyorum hemen hemen her gün tehlike atlatıyorum.
Eski ev derken mutfak dolapları sıfır, yerler sıfır laminant, banyosu temiz.
Çok trafik var çook. Bir de yay çizicem boşuna A noktasından B noktasına çocuğu bırakıp A noktasındaki işime gelicem. En az 1 saat sabah 1 saat akşam yol yapıcam. Şuan zaten onu yapıyorum.
o zaman daha hızlı araştırır heryere haber salardımAma yolda da çok yoruluyorum. Bir de hep sanayinin içinden gidiyorum hemen hemen her gün tehlike atlatıyorum.
Eski ev derken mutfak dolapları sıfır, yerler sıfır laminant, banyosu temiz.
Çok trafik var çook. Bir de yay çizicem boşuna A noktasından B noktasına çocuğu bırakıp A noktasındaki işime gelicem. En az 1 saat sabah 1 saat akşam yol yapıcam. Şuan zaten onu yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?