Yeni ev veya eski ev. Hangisi sizce?

Bakıcı bulsanız Anneniz de haftada bir iki gün onu kontrol için gelse sizde vakit geçirse

Ev almayı düşünüyoruz, şuan içinde bitirmeye çalıştığımız kredimiz var. Benim maaşı bakıcıya gömdükten sonra çalışmasam daha iyi.

Ev almayı düşünüyoruz, şuan içinde bitirmeye çalıştığımız kredimiz var. Benim maaşı bakıcıya gömdükten sonra çalışmasam daha iyi.

O zaman maddi açıdan annenizin bakması çok iyi olur
Eşiniz ne diyor peki ev konusunda

Annenizin mahallesindeki emlakçılara eşiniz numarasını bıraksın, sık sık görüşün, çünkü onlar yakın zamanda ev boşaltacakları bilirler.. Dediğiniz o eski yerde huzur bulamayabilirsiniz. Yada annenizin yol ücretini karşılayın aylık, sitedeki eve taşının, ben çok yıllardır kiralarda oturduğum için kriterler koymuş biriyimdir mesela :KK48:
Asla balkonu olmayan evde oturmam, yol kenarı evde oturmam, (oto yol) ,banyo wc sorunu varmı ? mutlaka elden geçmeli, en alt katlarda daima fare (lağım faresi riski vardır,).. Üst katta silkelenen biri varsa otomatikman yolunma adayıdır :KK53:
Kısacası ben kiracı değilmiyim, parayı verdikten sonra bütün evler benim :KK45:

Satın almayacagınız ićin annenize yakın ev daha mantıklı,bir iki sokak daha bakın,belki daha iyi bir ev bulursunuz, o evi beğenmediyseniz.

Önce bebeğinize kendiniz baksanız ? En az 6 ay kadar siz bakacaksınız öyle değil mi?
Aşırı plan yapmayın derim. Sitede ki yerde evinizi tutun, bu çocuk yazın nerede hava alacak nerde cam açacaksınız? Şimdiden bakıcı falan düşüneceğinize zaman geçireceğiniz evinizi düşünmeniz daha önemli

Ne kadar vaktiniz var acaba şuanda hangisini seçseniz olumsuz yönleri var ben olsam biraz daha araştırır anneme yakın rahat kullanabileceğim tekrar değiştirmemi gerektirmeyecek bi ev bakardım ama vakit çok kısıtlı ise eski ev diyorum

Valla sen bilirsin de . Kendimden ornek vermek gerekirse ist da bi cok yere yakin merkezi bi yerde 950 tl kira veriyorum ustune evin eksigi cok. Mutfak eski,giris kat vs. Gidip bu paraya beylikduzunde vs de cok daha guzel evlerde oturabilirim ama aileme yakin,esimle her ikimizin calistigi yerlere yakin, her gun trafik derdi cekemeyiz diye burdayiz. Yoksa site ici guvenlikli evlere benim de icim gitmiyor degil. Ama şu an 4bucukta isten cikinca 5te 5e on kala evimde oluyorum ben. Keza esim de. Bunlar balkondan daha onemli bence (benim kucuk de olsa balkonum var ama sen bu evin balkonu yok dedin diye senin icin soyluyorum)

Kiraz pinar hayata yaşama uzak..sen istasyondan tut isinede yakinsa eger..illa istasyon degilde darica tarafında cok uygun güzel evlerde var aklinda bulunsun

Evora mı yoksa? :) Satın alınacaksa yeni, kiraysa eski ev rahat olur. Eski evin işi çok oluyor, iş ve bebebk bakımı açısından rahat olabilir ama rutubet sorunu sürekli tadilat oalyı, sürekli bi borusu patlıyor falan ilgilenecekseniz girişin.

Site bence kışın çanaşır kurutmak ezıyet artı sıtelerde sılkeleme vs olmuyor küçük eve sıgmak ayrı zor bizim ev küçük sıkıntı ama bızım komsular eskı tanıdık o yuzden bızım için ıyı

Back
X