• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni ev yeni fantezi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Burcunu çok merak ettim valla 😅
Başak hdhdhdh beklemiyordunz dimi akrep boğa derim diye düşündünz 😂

O an ki his bi başka zevk veriyor hele karşında ki de biraz çekiniyorsa. Böyle durumlarda eşimde aşırı korkar biri görür ayıp olur ne deriz faln filan.
Galiba biri o an gerçekten o hâlde bassa bir daha ne cesaret kalır ne istek 😝

Konunun gerçek olduğunu asla düşünmüyorum. Hoş geldin Mahmut abi
Misafir içerdeyken sevişecek vakti nasıl buluyorsunuz sormuyolar mı nerde kaldınız diye yahu.

Şaka gibi ya niye ikimize özel olan bir şeyi bir üçüncü kişi duysun yada görsün ister ki bir insan
Çünkü sapık işte. Swinger diye bir şey var eşler çift değiştiriyor. 2 sevgili ya da 2 evli çift birbirlerinin kocasıyla/ karısıyla sevişiyorlar. Cuckold diye adlandırılan erkekler var mesela. Onlar da eşini başka erkeklere sergilemeyi çok seviyor, eşi erkeklerle ilişkiye girerken onları izlemekten haz alıyor. Var böyle değişik kafalar.

valla bire bir aynısını yaşadım bu tarz insanlar ve konular tahmin ettiğinizden daha fazla var
misafir olarak gittiğim evde karı koca 15-20 dk odadan çıkmasa bir terslik olduğunu anlarım. Ekstra hal ve hareketleri tipleri seviştiklerini ele verir. Bir daha da o eve gitmem. Rezalet bir şey. Public sex değil mesela bu. Eğer o kategoriye sokmaya çalışıyorlarsa

Gızzz misafir içerdeyken sevişip ne ara gidiyonuz duş alıyonuz onu merak ettim 🙄😁

misafir olarak gittiğim evde karı koca 15-20 dk odadan çıkmasa bir terslik olduğunu anlarım. Ekstra hal ve hareketleri tipleri seviştiklerini ele verir. Bir daha da o eve gitmem. Rezalet bir şey. Public sex değil mesela bu. Eğer o kategoriye sokmaya çalışıyorlarsa

özetle sapıklık diyelim başka ne denir ki buna

Başak hdhdhdh beklemiyordunz dimi akrep boğa derim diye düşündünz 😂

O an ki his bi başka zevk veriyor hele karşında ki de biraz çekiniyorsa. Böyle durumlarda eşimde aşırı korkar biri görür ayıp olur ne deriz faln filan.
Galiba biri o an gerçekten o hâlde bassa bir daha ne cesaret kalır ne istek 😝
Benimki boğa ve gerçekten libidosu çok yüksek

Konunun gerçek olduğunu asla düşünmüyorum. Hoş geldin Mahmut abi
Misafir içerdeyken sevişecek vakti nasıl buluyorsunuz sormuyolar mı nerde kaldınız diye yahu.
Sevişecek kadar uzun tutmuyor işini bitiriyor hemen içeri geçiyor sadece 2 dakikalık zevki için yapıyor her şeyi

Çünkü sapık işte. Swinger diye bir şey var eşler çift değiştiriyor. 2 sevgili ya da 2 evli çift birbirlerinin kocasıyla/ karısıyla sevişiyorlar. Cuckold diye adlandırılan erkekler var mesela. Onlar da eşini başka erkeklere sergilemeyi çok seviyor, eşi erkeklerle ilişkiye girerken onları izlemekten haz alıyor. Var böyle değişik kafalar.
Hayır şimdiye kadar böyle bir şey yoktu bir anda ne olduysa oldu

Sevişecek kadar uzun tutmuyor işini bitiriyor hemen içeri geçiyor sadece 2 dakikalık zevki için yapıyor her şeyi
Allah yardımcın olsun. Bir gün pat diye yakalanırsanız rezil olursunuz haberin olsun. Sonra misafir bulamazsınız yan odada fikfikleyecek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X