- Emoji Skoru
- 21.539
- Puanlar
- 348
Az bileŞap biraz fazla değil mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az bileŞap biraz fazla değil mi
Evet var hem de çokBöyleleri gerçekten var mı ben bi tek benimki böyle zannediyodum
Bunun yerine başka bi çözümünüz yok muAz bile
Şaka gibi ya niye ikimize özel olan bir şeyi bir üçüncü kişi duysun yada görsün ister ki bir insanEvet var hem de çok
Başak hdhdhdh beklemiyordunz dimi akrep boğa derim diye düşündünzBurcunu çok merak ettim valla![]()
Çünkü sapık işte. Swinger diye bir şey var eşler çift değiştiriyor. 2 sevgili ya da 2 evli çift birbirlerinin kocasıyla/ karısıyla sevişiyorlar. Cuckold diye adlandırılan erkekler var mesela. Onlar da eşini başka erkeklere sergilemeyi çok seviyor, eşi erkeklerle ilişkiye girerken onları izlemekten haz alıyor. Var böyle değişik kafalar.Şaka gibi ya niye ikimize özel olan bir şeyi bir üçüncü kişi duysun yada görsün ister ki bir insan
Konunun gerçek olduğunu asla düşünmüyorum. Hoş geldin Mahmut abi
Şap atın yemeğine, bu ne beNe yani afedersinde o keyfini sürecek diye kimse gelmesin mi eve ki benim iki küçük çocuğum var sürekli üçüncü diyip duruyor
misafir olarak gittiğim evde karı koca 15-20 dk odadan çıkmasa bir terslik olduğunu anlarım. Ekstra hal ve hareketleri tipleri seviştiklerini ele verir. Bir daha da o eve gitmem. Rezalet bir şey. Public sex değil mesela bu. Eğer o kategoriye sokmaya çalışıyorlarsavalla bire bir aynısını yaşadım bu tarz insanlar ve konular tahmin ettiğinizden daha fazla var
Sence duş alıyolar mıdır? Hiç sanmam. Gidip 2 dk fikfik yapıp sonra misafire çay kek koyuyolar hahxhshxGızzz misafir içerdeyken sevişip ne ara gidiyonuz duş alıyonuz onu merak ettim![]()
misafir olarak gittiğim evde karı koca 15-20 dk odadan çıkmasa bir terslik olduğunu anlarım. Ekstra hal ve hareketleri tipleri seviştiklerini ele verir. Bir daha da o eve gitmem. Rezalet bir şey. Public sex değil mesela bu. Eğer o kategoriye sokmaya çalışıyorlarsa
Benimki boğa ve gerçekten libidosu çok yüksekBaşak hdhdhdh beklemiyordunz dimi akrep boğa derim diye düşündünz
O an ki his bi başka zevk veriyor hele karşında ki de biraz çekiniyorsa. Böyle durumlarda eşimde aşırı korkar biri görür ayıp olur ne deriz faln filan.
Galiba biri o an gerçekten o hâlde bassa bir daha ne cesaret kalır ne istek![]()
midem bi hoş oldu gısSence duş alıyolar mıdır? Hiç sanmam. Gidip 2 dk fikfik yapıp sonra misafire çay kek koyuyolar hahxhshx
Sevişecek kadar uzun tutmuyor işini bitiriyor hemen içeri geçiyor sadece 2 dakikalık zevki için yapıyor her şeyiKonunun gerçek olduğunu asla düşünmüyorum. Hoş geldin Mahmut abi
Misafir içerdeyken sevişecek vakti nasıl buluyorsunuz sormuyolar mı nerde kaldınız diye yahu.
Paketli gıda bile yenmezmidem bi hoş oldu gıs![]()
Hayır şimdiye kadar böyle bir şey yoktu bir anda ne olduysa olduÇünkü sapık işte. Swinger diye bir şey var eşler çift değiştiriyor. 2 sevgili ya da 2 evli çift birbirlerinin kocasıyla/ karısıyla sevişiyorlar. Cuckold diye adlandırılan erkekler var mesela. Onlar da eşini başka erkeklere sergilemeyi çok seviyor, eşi erkeklerle ilişkiye girerken onları izlemekten haz alıyor. Var böyle değişik kafalar.
Çok pardon ama libidosu yüksek değil nerde ne yapılacağını bilmeyen kişiBenimki boğa ve gerçekten libidosu çok yüksek
Allah yardımcın olsun. Bir gün pat diye yakalanırsanız rezil olursunuz haberin olsun. Sonra misafir bulamazsınız yan odada fikfikleyecek.Sevişecek kadar uzun tutmuyor işini bitiriyor hemen içeri geçiyor sadece 2 dakikalık zevki için yapıyor her şeyi