yeni ev yeni komşular komşu teyze sorunsalı

Zengin Ama Mutlu

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2009
6.546
8.031
773
Arkadaşlar valla sinirden en azından yazıp rahatlayayım dedim.
Yeni bir eve taşındım çok merkez bir yerde ve işlek bir yerde yüksek giriş katı, ben burayı hem ofis hem ev olarak kullanacağım daha 1 hafta yeni oldu.
eşyalarımda yavaş yavaş geldi haliyle montajdı şuydu buydu derken kolileri kapı önüne koydum bulunduğum yerde kağıt toplayıcı kişiler gelip onları alıyor çöp eve uzak yani tek bir kadın olarak her koliyi elime yükleyip çöpe götüremedim kapı önüne koydum ama yani yarım saat durmadan hemen gelip aldılar her seferinde hem onların işi görüldü hem benim.
Bir ayrıntı daha vereyim bu kadar hengame arasında bir kazan aşure yapıp tüm komşulara tanışmaya götürdüm dağıttım. iyi insanlar aile apartmanı. aşağıda bodrum katında da yaşlı bir teyze oturuyor teyzeye yalnız yaşadığımı söyledim.

demin de abartmıyorum sadece 50 cm büyüklüğünde küçük bir koliyi kapı önüne çıkardım. kapım çalındı bir adam. açtım ''teyze kızıyor çöpleri kapıya çıkarma'' dedi.
onlar çöp değil ki hem teyzenin camında falan asla değil kapıya iliştirdim ki der demez de zaten kağıt toplayanlar geldi aldı hemen .

sinirlendiğim konu şu. benim kapıma bir adam gelip bunu söylüyor.
ben henüz yalnız yaşıyorum e be teyze gel kendin söyle?
el adamını kapıma göndermek nedir?

benden evvel iki bekar erkek burada yaşayıp içki alemleri müzikler partiler yapmış bu teyzenin gıkı çıkmamış. bana dikleneceğini düşündü heralde.
sinirden zor tutuyorum kendimi kapıma adam yollamak nedir arkadaş.

of..

bazı yaşlılar yaşlandıkça çocuktan beter oluyor gerçekten.tahammül sınırları sıfırın altına iniyor.

sana diş geçirebileceğini düşünmüş :)

Dişim geçecek mi acaba diye deneme yapıyor galiba teyze.
anlayamadım ama ben sabırlı ve tahamülü olabilen bir insan değilim diklenmekte istemiyorum..
sanırım bir kez daha aynı olay yaşanırsa susamayabilirim.

kendisi gelip söylese gerçekten anlayışla karşılayabilirdim.

Teyzeler malesef böyle birkaç kez daha bu durumla karşılaşabilirsin tepki koy yoksa böyle devam eder...

Ben olsam teyzenin bu tür hareketlerini belki hoşgörebilirim ama karşılaştığınızda söyleyebileceği birşey için bodrum kattan ulak niyetine adamın birini kapıma yollamasını asla kabul edemem ölüm değil afet değil akan kokan acil çöp değil ne gerek var yani ..

Ben olsam olay bu kadar tazeyken inerim teyzeye. Derim ki teyze bi sorun olursa gel kendin söyle benim evime adam gönderme yalnız yaşıyorum yakışık olmaz. Ayrıca kağıt toplayanlar aldığı in koyuyorum onları onlar çöp değil de çık

Böyle şeylere anında tepki ver
Çal kapısını ne hadle kapıma adam gönderiyorsunuz, sınırınızı bilin, bir derdiniz var ise kendiniz söyleyin deyin

"erkek yapar ama kadın tek başınaysa dizginleri ele almak lazım "mantığı bence teyzedeki.
o yüzden şimdiden söyliyeyim size,eve giren çıkan insanlardan,çöpünüze kadar inceler bu teyze...
üni.deyken böyle bir komşu vardı bizde de.2 kişi kalıyorduk evde de.neyse evsahibine şikayet etmiş bizi.adam dedi ki kızlar sizin eve pencereden erkek girip çıkıyorumş..(ev giriş kat ve parmaklık yok camda)...biz de dedik saçmalamayın ne penceresi,bizim eve kapıdan girebiliyor erkek arkadaşlarımız neden pencereden girsin ..:) adam ben de anlamadım dedi.meğersem bize hırsız girmişti bir sefer ,komşu onu görmüş...

aynen bak arkadaşlar demiş, bekleme anında konuş dişini geçir. yoksa yarın herşeyine karışır, herşeye bahane bulur, seni bunaltırlar. bende yalnız olduğun için saldırdı böyle diye düşündüm. geri kafalı cahiller çok.

Giderdim teyzenin yanına,
Ben yalnız olduğumu söylediğim halde evime erkek gönderip rahatsızlığınızı bildirmeniz çok gereksiz. Ya kendiniz gelip söyleseydiniz ya da bir daha böyle bir gereksizlik yapmayın derdim.

İnsanlara fazla müsamaha göstermemek gerek.

Yeni yerlestiginiz için bunu sorun bile edemezler aslında.

evet aynen öyle sinirlendiğim nokta da bu yalnız yaşadığımı belirttim özellikle en azından teyze dedim bilsin büyüğüm olarak onun yaptığına bak..

ne münasebet bizim evde kapı var ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…