- Konu Sahibi Zengin Ama Mutlu
-
Aklınızda bulunsun sen kimsin de deyin yani teyzenin özel ulaklığını yapmasınhiç sormadım sinirden o çöp değil onu alacaklar dedim lafın üstüne aldılar kutuyu. heralde apartmanda yaşayan biri , yönetici değil ama
Alakasız ama profildeki rujun rengine bayıldım!!!Yeni taşınmış birine hiç anlayış göstermiyolar ya ne biçim insanlar olduk öyle..
aynen öyle amane münasebet bizim evde kapı var ha
hiç muhatap olmayınArkadaşlar valla sinirden en azından yazıp rahatlayayım dedim.
Yeni bir eve taşındım çok merkez bir yerde ve işlek bir yerde yüksek giriş katı, ben burayı hem ofis hem ev olarak kullanacağım daha 1 hafta yeni oldu.
eşyalarımda yavaş yavaş geldi haliyle montajdı şuydu buydu derken kolileri kapı önüne koydum bulunduğum yerde kağıt toplayıcı kişiler gelip onları alıyor çöp eve uzak yani tek bir kadın olarak her koliyi elime yükleyip çöpe götüremedim kapı önüne koydum ama yani yarım saat durmadan hemen gelip aldılar her seferinde hem onların işi görüldü hem benim.
Bir ayrıntı daha vereyim bu kadar hengame arasında bir kazan aşure yapıp tüm komşulara tanışmaya götürdüm dağıttım. iyi insanlar aile apartmanı. aşağıda bodrum katında da yaşlı bir teyze oturuyor teyzeye yalnız yaşadığımı söyledim.
demin de abartmıyorum sadece 50 cm büyüklüğünde küçük bir koliyi kapı önüne çıkardım. kapım çalındı bir adam. açtım ''teyze kızıyor çöpleri kapıya çıkarma'' dedi.
onlar çöp değil ki hem teyzenin camında falan asla değil kapıya iliştirdim ki der demez de zaten kağıt toplayanlar geldi aldı hemen .
sinirlendiğim konu şu. benim kapıma bir adam gelip bunu söylüyor.
ben henüz yalnız yaşıyorum e be teyze gel kendin söyle?
el adamını kapıma göndermek nedir?
benden evvel iki bekar erkek burada yaşayıp içki alemleri müzikler partiler yapmış bu teyzenin gıkı çıkmamış. bana dikleneceğini düşündü heralde.
sinirden zor tutuyorum kendimi kapıma adam yollamak nedir arkadaş.
of..
hahaha dipnot çekeydin dikkat hızımızı alamayabiliriz malum biz insan değiliz kapı bile bilmeyiz diyeaynen öyle amakampüsün hemen yanındaydı evimiz,gelen gidenimiz çok olurdu,ailelerimiz de bildiği için sorun olmazdı...
bu teyze bir de şey diye şikayet etmişti bizi,evden kocaman kocaman siyah çöp poşeti atıyorlar diye..evet dedik kedi kestik onu atıyoduk demek yakalandık
bende bayılıyorum ya o ruj ve dudak keske benım olsa :))Alakasız ama profildeki rujun rengine bayıldım!!!
Haklısınız konu sahibi, bir tahammülsüzlük örneği daha işte...
Taşınıyorsunuz olacak o kadar, şimdilik sessiz kalın ama birşey daha olursa gidin cevabınızı verin, daha dakika bir gol bir kendilerini bişey sanmasın şu hadsiz komşular
Bir daha yaparsa sakin bir dille kendini anlat. 3. Kez yaparsa dişini göster .anlayamadım ama ben sabırlı ve tahamülü olabilen bir insan değilim diklenmekte istemiyorum..
sanırım bir kez daha aynı olay yaşanırsa susamayabilirim.
kendisi gelip söylese gerçekten anlayışla karşılayabilirdim.
çöp poşeti olayı önceydi,pencere meselesi sonra ....pencere olayından sonra gittik teyzeye dedik,bak teyzecim bizim eve girer erkekler de kızlar da..ses olursa eyvallah gel söyle ama diğer türlü yanlış bişey yok bizde..öğrenciyiz ders yapıyoruz eğleniyoruz falan..neyse teyze sonra bi sevdi bizi..oğlu pilotmuş beni tanıştırmak istedi hattahahaha dipnot çekeydin dikkat hızımızı alamayabiliriz malum biz insan değiliz kapı bile bilmeyiz diye
tayzenin derdi başka benim gelin nasıl eve erkek alır kafasındaçöp poşeti olayı önceydi,pencere meselesi sonra ....pencere olayından sonra gittik teyzeye dedik,bak teyzecim bizim eve girer erkekler de kızlar da..ses olursa eyvallah gel söyle ama diğer türlü yanlış bişey yok bizde..öğrenciyiz ders yapıyoruz eğleniyoruz falan..neyse teyze sonra bi sevdi bizi..oğlu pilotmuş beni tanıştırmak istedi hatta
Zengin Ama Mutlu bu olaylardan sonra bu teyze bize hep çok iyi baktı,meğer yalnızlıktan yaparmış kadın.seninki de öyle olabilir.açık konuşmak bize yaramıştı mesela..sonrasında bize yemekler gelirdi arkadaşlarınızla yiyin diye:)
homeoffice olacağım eve hergün birileri gelecek susmam kesinlikle ben bu eve bir dolu para ödedim ev sahibim cok iyi bir kadın cok iyi anlaştık allahtan.."erkek yapar ama kadın tek başınaysa dizginleri ele almak lazım "mantığı bence teyzedeki.
o yüzden şimdiden söyliyeyim size,eve giren çıkan insanlardan,çöpünüze kadar inceler bu teyze...
üni.deyken böyle bir komşu vardı bizde de.2 kişi kalıyorduk evde de.neyse evsahibine şikayet etmiş bizi.adam dedi ki kızlar sizin eve pencereden erkek girip çıkıyorumş..(ev giriş kat ve parmaklık yok camda)...biz de dedik saçmalamayın ne penceresi,bizim eve kapıdan girebiliyor erkek arkadaşlarımız neden pencereden girsin ..:) adam ben de anlamadım dedi.meğersem bize hırsız girmişti bir sefer ,komşu onu görmüş...
Lutfen kimseye yalniz yasadigini söyleme...benim apartmanimda da vardi o model...herseye dirdir ederdi...huysuzdu...ustalara merdiveni temizleyen ablalara komsulara hayati dar etti...papuc birakmadim...hakkim olani yaptim.kurallara uyan biriyimdir...kagit kutu tasinirken birkac saat disarda kalmissa ne olmus...kedi köpek gibi işaretleme yapmis...sana patronluk taslamis...umursama...kapina her gelenle muhatap olma...antencisinden agac budayicisina kapina kimleri dizdi o kadin anlatsam ...ahhh ahhh..anlayamadım ama ben sabırlı ve tahamülü olabilen bir insan değilim diklenmekte istemiyorum..
sanırım bir kez daha aynı olay yaşanırsa susamayabilirim.
kendisi gelip söylese gerçekten anlayışla karşılayabilirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?