yeni ev yeni komşular komşu teyze sorunsalı

hiç sormadım sinirden o çöp değil onu alacaklar dedim lafın üstüne aldılar kutuyu. heralde apartmanda yaşayan biri , yönetici değil ama
Aklınızda bulunsun sen kimsin de deyin yani teyzenin özel ulaklığını yapmasın

Ama yalnız yaşasanız da kapınıza adam gelmesi de olağan

Yeni taşınmış birine hiç anlayış göstermiyolar ya ne biçim insanlar olduk öyle..
Alakasız ama profildeki rujun rengine bayıldım!!!

Haklısınız konu sahibi, bir tahammülsüzlük örneği daha işte...
Taşınıyorsunuz olacak o kadar, şimdilik sessiz kalın ama birşey daha olursa gidin cevabınızı verin, daha dakika bir gol bir kendilerini bişey sanmasın şu hadsiz komşular

ne münasebet bizim evde kapı var ha
aynen öyle ama kampüsün hemen yanındaydı evimiz,gelen gidenimiz çok olurdu,ailelerimiz de bildiği için sorun olmazdı...
bu teyze bir de şey diye şikayet etmişti bizi,evden kocaman kocaman siyah çöp poşeti atıyorlar diye..evet dedik kedi kestik onu atıyoduk demek yakalandık

hiç muhatap olmayın
yok sayın

ben olsam teyzeyle karsılastıgım yerde
kapıma adam yollamıssınız sıze yenı tasındıgımı ve tek yasadıgımı soylemıstım, kapının onune koydugum kokan akan pis sıze engel bırsey degıl adamlar zaten gelıp alacaklardı kı bu karsılastıgınızda bana soyleyebılecegınız de bırsey ustelık neyse bırdaha benı bu sekılde rahatsız etmezsenız sevınırım ıyı gunler derdım.

canını sıkma ınsanlar gıttıkce tuhaflasıyorlar...

hahaha dipnot çekeydin dikkat hızımızı alamayabiliriz malum biz insan değiliz kapı bile bilmeyiz diye

bende bayılıyorum ya o ruj ve dudak keske benım olsa :))

Yorumlarda da dendiği gibi tavrınızı hemen belli edin, gidip söyleyin. Ben de yalnız yaşadım, yurtdışında büyüdüğüm için de öyle meraklı ve herşeye burun sokan komşularla pek tecrübem olmadı. ilk başta nazik davrandım komşulara, artniyet aramadım göremedim ama yalnız yaşayan bir kadına bakış açısı gerçekten farklı anladığım kadarıyla. Sonrasında kimseyle muhatap olmadım, komşuluk etmeye gerek yok öyle insanlarla. Siz iyiniyetle tanışmış aşure götürmüşsünüz, karşılığında olana bakın.

Bir daha yaparsa sakin bir dille kendini anlat. 3. Kez yaparsa dişini göster .

hahaha dipnot çekeydin dikkat hızımızı alamayabiliriz malum biz insan değiliz kapı bile bilmeyiz diye
çöp poşeti olayı önceydi,pencere meselesi sonra ....pencere olayından sonra gittik teyzeye dedik,bak teyzecim bizim eve girer erkekler de kızlar da..ses olursa eyvallah gel söyle ama diğer türlü yanlış bişey yok bizde..öğrenciyiz ders yapıyoruz eğleniyoruz falan..neyse teyze sonra bi sevdi bizi..oğlu pilotmuş beni tanıştırmak istedi hatta
Zengin Ama Mutlu bu olaylardan sonra bu teyze bize hep çok iyi baktı,meğer yalnızlıktan yaparmış kadın.seninki de öyle olabilir.açık konuşmak bize yaramıştı mesela..sonrasında bize yemekler gelirdi arkadaşlarınızla yiyin diye:)

tayzenin derdi başka benim gelin nasıl eve erkek alır kafasında

homeoffice olacağım eve hergün birileri gelecek susmam kesinlikle ben bu eve bir dolu para ödedim ev sahibim cok iyi bir kadın cok iyi anlaştık allahtan..

Lutfen kimseye yalniz yasadigini söyleme...benim apartmanimda da vardi o model...herseye dirdir ederdi...huysuzdu...ustalara merdiveni temizleyen ablalara komsulara hayati dar etti...papuc birakmadim...hakkim olani yaptim.kurallara uyan biriyimdir...kagit kutu tasinirken birkac saat disarda kalmissa ne olmus...kedi köpek gibi işaretleme yapmis...sana patronluk taslamis...umursama...kapina her gelenle muhatap olma...antencisinden agac budayicisina kapina kimleri dizdi o kadin anlatsam ...ahhh ahhh..
Ne mi oldu...yanliz öldu...guzel gunlerde otur...bereketi bol olsun evin ofisinin...

teyzeye utanmıyor musun kapıma erkek göndermeye. ben size tek yaşadığımı söylemedim mi deseniz mi acaba güç savaşı hep oluyor apartmanlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…