- 30 Mart 2021
- 94
- En iyi cevaplar
- 1
- 24
- 38
- 31
- Konu Sahibi Birdemetdilek
Evleneli 8 ay oldu. Ama ben eski evimi özlüyorum. Ailemi özlüyorum. Alışamıyorum. Sürekli ağlıyorum. Saçma sapan şeyler düşünüyorum. Bu durumdan nasıl kurtulabilirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır, ailemle aynı şehirdeyimBaşka ile mi gittiniz evlenince?
Eşimle bir sıkıntım yokEsinle mutlu degilmisin
Çok mantıklı teşekkürler.Niye evlendin o zaman
Annenle kalsaydın keske
Şu mesajı okurken yüzümde tebessüm oluşturdunuz. Teşekkür ederimEvlendik, ertesi gün ağlayarak uyandım. Eşime sürekli “sen beni annemden ayırdın, babamdan ayırdın” diyerek sitem ettim. Ama salya sümük ağlıyorum... Sanki adamın ne suçu varsa. Köpek gibi aşık olarak evlendikben o kadar ağlayınca annemlere gittik Aynı gün
sonra geçti. Merak etme, geçecek
![]()
Rica ederimŞu mesajı okurken yüzümde tebessüm oluşturdunuz. Teşekkür ederim![]()
Senin yaptığın mantıklı mıÇok mantıklı teşekkürler.
Canim o durum bence herkesin başina geldi. Ben de eşimi çok seviyorum yeni evlendiğimde kendi pencere kenarindaki yatağimi, kulaklik takip şarki dinleyerek uyumayi falan aşiri ozlerdim. Zamanla.geçti. şimdi baba evinde fazla kalinca daraliyorum. Gerçekten zaman gerek. Eşinle sorun da yok ne guzel. Yani bunlar normal hislerEvleneli 8 ay oldu. Ama ben eski evimi özlüyorum. Ailemi özlüyorum. Alışamıyorum. Sürekli ağlıyorum. Saçma sapan şeyler düşünüyorum. Bu durumdan nasıl kurtulabilirim