Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hiç duymadim bende. Annemlerde bizde kayinvalidemlerde ev aldı. once temizlik icin gidildi sonra esyalar geldi. ozel olarak ilk goturulen bir seye rastlamadım.
Hiç duymadim bende. Annemlerde bizde kayinvalidemlerde ev aldı. once temizlik icin gidildi sonra esyalar geldi. ozel olarak ilk goturulen bir seye rastlamadım.
Geldim geldim İlk olarak eve sağ ayağımız ile eşiğe basmadan giriyoruz. Öncelikle ev güzelce temizlenir. Daha sonra bütün ev elma sirkesi ile silinir, camlar açık olacak bu arada. Evde üzerlik veya ardıç ağacı tütsüsü yakılır ve bütün ev gezilir. Böylece evde biriken bütün negatif enerjilerden kurtunulur. Ev temiz bir enerjiye ve yeni yaşama hazır olacaktır. Giriş kapısının yakınına üzerlik tohumu konur, bu dışarıdan eve bela hastalık vs gelmesini engellemek için. Kapıdan girince görünen bir yere ise nazar boncuğu asılır, sebep malum. İlk zamanlar evde hep güzel konuşulur, şükürler olsun evimiz oldu, hep güzel günlerimiz olacak, hayatımız evimiz gibi sağlam ve dirayetli olacak gibi. Bu arada eski evden yeni eve temizlik malzemesi görülmez, o eve özel alınır. Ayrıca eski evden kırık, yırtık, çatlak eşyalar yeni eve taşınmaz. Bu kadar hatırlıyorum şu an
Bana göre batıl inanç ama size önerebilecegim en güzel şey Kur'an-ı Kerim olabilir. Hem huzuru hem bereketi hem mutluluğu kısaca en güzelleri eksiltmesin Rabbim evinizden. Hayırlı olsun gülegüle oturun