Yeni evim için dekorasyon önerileri ?

rustik halkası yetmediği için öyle kargoda hala gelmesini bekliyoruz
kullandım memnunum şimdilik sadece ocak çerçenesiz olsa daha iyi olurdu yemek taştımı arasına giriyor temizliği zor
masam tamirde
yatak örtüm tamirde bir yıldır yapamadı tüller kısaltılıyor

zeynepcim mutfak eşyalarımı almadı konsolun içide büfede tencere dolu hatta dolabın üstüde ( zamanla atacam :)
çokta rahat minderler ben koltuklardan daha çok seviyorum
evet özellikle toz göstermez diye aldım memnunum da çekmeceli dolabımın yanlarıda açılıyor :))
bence eşin haklı önemli olan bebiş hem bir odan boş olacakmış yemek odası yaparsın orayı da açıkcası büfeden bende nefret ediyorum kendimizi toplayınca ilk iş onları değişmek olacak

benim ayakkabılığıma benziyor bende koçtaşta gördüm portmanto yarısı askılık yarısı ayakkabılık boydan aynalı sürgülü kapak ondan yaptırmayı düşündük eşimle

ocağa çerçevesiz derken tezgaha sıfır olanlar daha iyi sanırım di mi. ben de öyle istiyorum da baklaım... özellikle fırını çok merak ediyorum sıkıntı var mı diye. o da arçelikti di mi senin?

benim ayakkabılığıma benziyor bende koçtaşta gördüm portmanto yarısı askılık yarısı ayakkabılık boydan aynalı sürgülü kapak ondan yaptırmayı düşündük eşimle

ben de aslında oraya özel vestiyer yaptırmak istiyorum ama şimdilik masraf çok ondan bununla idare edicem. ileride inş yptırırım...

evet bende şimdilik bununla idare edecem ama sığmıyor ayakkabılar özellikle çizmeler sığmıyor

yok fırın ve bulaşık makinası silver buzdolabı ocak davlumbaz mini arçelik hepsinide kullandım şimdilik sıkıntı yok

ocağın kenarında demir çerçevesi var benimkide tezgaha gömülü ama kenarına profil geçmişler model yapmışlar ama kullanışlı değil düz olsa daha iyi temizlik açısından

kızlar aslında çok doğru söylüyorsunuz ama ben şu anda oturduğum evde özellikle salonumu hiç kullanamadım.bu evde de nasıl olsa salonda oturacağız diye tadını çıkartırım diye heveslenmiştim.bakalım nasip zaman neyi gösterecek.eşim salon takımlarını salona koymazsa sırf daralacak diye, sanmıyorum ki minderli odaya koysun.onlarda büyük bir ihtimalle kayınvalideye gider.:2:
hayırlısı ne ise o olsun inşallah...

canım banyo dolabın çok güzelmiş şekil olarak bizimkisine benziyor.
tekrar belirtmek istiyorum ki maşallah parkelerinin rengini çok beğendim.

Son düzenleme:

teşekkürler cnm ben de çok beğendim. bi de katalogdan felan bakınca anlaşılmıyo ama yapıldıktan sonra içim rahat etmişti :)))

kızlar kayboldunuz evler ne alemde shodow yerlentinmi zeynep senin ev durumu nasıl

buralardayım cnm ben evimize de yerleştik şükür. bi türlü gündüz foto çekemedim ki koyayım topiğe. doğalgazımız hala gelmedi. bu hafta bağlanacakmış sanırım. bekliyoruz biz de... sizde durumlar nedir kızlar??

kızlar kayboldunuz evler ne alemde shodow yerlentinmi zeynep senin ev durumu nasıl

merhaba canım.biz daha taşınmadık.eşimle evin durumuna bakıp bitmek üzere diye ha bugün taşınırız ha yarın taşınırız diye beklerken bugün eşim mütahiti aramış.oda izin çıkmasını bekliyoruz demiş.daha 1 ay kadar sürermiş.böylece ne zaman taşınabileceğimizi öğrenmiş olduk.
bizde taşınırız artık diye bayramın 3. günü üstünden evi temizlemiştik.son defa boyacı girecek diye çok incelememiştik.dünde hazır olsun diye evin kornişlerini taktırdık.şu an evde eksik olan mutfak çeşmesi, banyo lambası ve görüntülü diafon.onlarında işi 1-2 saat anca sürer ama dediğim gibi oturma izni 1 ay kadar süreceğinden bekleyeceğiz artık.en azından kafamız rahat olacak.ne zaman taşınacağımızı biliyoruz.

alıştınmı shadow yoksa arada yabancılık çekiyormusun ben hala lambaları yakmak için düğmeleri aşağılarda arıyorum bakıyorumki yukardaymış :)

zeynep sanırım van depreminden sonra çıkan yasayla ilgili birşey dediğin oturma iznini biz eve taşındıktan sonra aldık hatta elektirik su filan daha pahalıydı anlatmıştım artık oturma izni yoksa bağlanmıycak filan diyorlardı

yabancılık çekmek gibi değil de kendi evimiz olduğuna hala inanamıyorum. bir de soğuk olması çok kötü ama biyandan da ben üşüdüm derken, oğlum acaba hastaolur mu derken vandaki insanları öezellikle bebekleri izleyince şükür rabbime ömür boyu da böyle yaşamaya razıyım yeter ki başımızı sokacak biyerimiz olsun diye dua ediyorum. bir de daha tam anlamıyla yerleştiremedim eşyalarımı ondan rahat değil içim çok. duş almak da sıcak su ısıt felan zor oluyo. artık doğalgaz gelince inş bütün odalar sıcak olur ben de rahat rahat oğlum yanımdayken toparlayabilirim ortalığı. bir de benm perdelerim de eksik. onlar da takılsın size gündüzden foto çekip koymak istiyorum buraya inş.

bu arada bizim de oturma iznimiz yok daha. hatta kapı numarası bile görünmüyo belediyede. ne zaman çıkıcak onu da bilmiyorum.

bizimki çıktı iskan içinde ayrıca para istiyorlar haberiniz olsun kızlar bizden aldılar

doğal gaz ne zaman bağlancak bize bir gün sonra bağlandı

tül perde beğendinmi aldınmı nasıllar

oğluşun önemli dimi insan kendinden önce yavrusunu düşünüyor

evet kızlar dediğiniz gibi oturma ruhsatı alınmadan elektrik ve suyu açtıramıyormuşuz.bakalım nasip nasıl olacak.eşim biz taşınmak istiyorduk deyince bu ayın sonunu bekleyin bakalım nasıl olacak demiş.sanırım geçiştirmek için söyledi napalım bunca zaman bekledik 1 ay daha bekleriz artık.

kızlar bizim içinde kışın ısınması zor olacak aslında.bizim merkezi sistem kalorifer ama dairede oturan sayısı az olursa bizim kaloriferler yanmaz.bizde elektirik sobası ve klimayla idare ederiz artık.yeni inşaat olduğu içinde bir o kadarda soğuk olur.umarım kuzucuklarımız hastalanmadan bu kışı atlatırız kızlar.amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn...

doğalgaz bu hafta yetişmicek sanırım ama haftaya bağlanır diyolar. kendimiz için endişelenmiyoruz zaten cnm oğlumdan korkuyorum hasta olmasın diye...
oturma izninden sonra kat mülkiyeti tapusu için para alınıyo diye biliyorum ben. o da diğer tapuya ödediğimiz kadar ödenicekmiş sanırım...
perdelerimi de aldım ama foto koymadım çünkü daha tamamlanmadı. bayramdan önce storları, mutfaktaki pencerenin zebrasını ve oğlumun odasına rustik ve fon takıldı. bugün de yatak odasına briz ve mutfak balkon kapısına zebra takılacak inş. perdeciyle de çok tartıştım ama bitiyo inş bakalım.
senin perdelerde de eksikler vardı sanırım. kafam o kadar karışık ki bu aralar eğer söylediysen özür diliyorum ama son durum nedir??
bir de yatak örtünün gelemediğini söylemiştin. onu napıcan geldi mi ya da gelicek mi?

bizim de elektrik ve su şantiye elektiriği ve suyu cnm. yani üzerimize değil ama saatler takıldığı için sanırım hesaplanıp ödenecek. çok da bilmiyorum nasıl olacağını bekliyoruz bişeyler bakalım. şantiye elektiriği ve suyu evinkinden 2 kat felan pahalı onu biliyorum. bir de ısınmak için sürekli 2 tane elektirikli soba açık. bu ay kira ödemedik ama kira kadar elektirik ödemeyi bekliyoruz yani doğalgaz gelse bizim kombi olduğundan daha iyi olacak inş. en kötüsü de sıcak suyun olmaması...

ama gene de şükrediyorum kızlar halimize. biz kendi evlerimizde, bir şekilde ısınabilen sıcacık yuvamızda, sıcacık yatağımızda, eşimizle çocuklarımızla mutlu mesut yaşıyoruz. Rabbim dışarıda kalanlara, depremde çoluğunu çocuğunu, eşini, işini, evini barkını kaybedenlere sabır ve kolaylık versin. anne babalar ister iyi olsun ister kötü olsun, nasıl kendi çocuğum için endişeleniyorsam, vandaki çocuklar ve bebekler için de çok fazla üzülüyorum ben. kış günü soğukta, dışarıda, birsürü insanla iç içe yaşamaya çalışıyorlar. zaten neredeyse hepsi hasta yavrucakların. ben banyo yaptırıp dışa çıkarmaya korkuyorum bebeğimi, onlar napıyorlar acaba. Rabbim acılarını azaltsın inş.

bu arada şimdi farkettim tekrar yazmışım depremzedeleri. sanırım çok kafaya takıyorum ama napıyım, ben aman evimde şu eksik, evimde burası olmamış, burası kötü olmuş diye düşünürken birdenbire Rabbimin insanların evlerini başlarına yıkması beni kendime getirdi sanırım. farkında mısınız kızlar bilmiyorum da bu bana mesaj gibi geldi valla. sanki birileri ''sen evini beğenmiyosun, küçücük şeylere bahane buluyorsun ama bak Rabbim nasıl da istediğinde istediğinin evini başına yıkıveriyor. sen de kendine gel ve bencillik yapmayı bırak'' dedi sanki. 99da yanıbaşımızda olmuştu deprem, o zaman biz de günlerce dışarıda kaldık ama o zmn bile bu kadar etkilenmemiştim sanırım. dediğim gibi evimin bitip de içine girdiğim anda böyle bir olay olması beni çok sarstığı için bu kadar hassaslaştım sanırım. sizin de başınızı ağrıttıysam özür diliyorum. bu, topikteki depremle ilgili son yazım kızlar. tekrar özür diliyorum.

yok canım benim, niye özür diliyorsun ki dediklerinin hepsine de katılıyorum.aynı acıyı bende seninle paylaşıyorum.dediğin gibi biz çocuklarımızı banyo yaptırdığımızda aman üşümesin diye odadan dışarı çıkartmıyoruz.ama o yavrucaklar bu soğukta dışarıda yaşamlarını sürdürmek zorunda.((( allahım yardımcıları olsun inşallah...

bizde, senin dediğin gibi evlerimiz için aman şu da olsun buda olsun şu eksik kalmasın istiyoruz ama yaradan allahım bir anda o evi bizim başımıza da yıkabilir.allahım ilk başta sağlık versin herkese ve tüm kötülüklerden korusun inşallah, gerisi birşekilde olur.

Son düzenleme:
kızlar napıyorsunuz bakalım.siz iyice yerleşmişsinizdir artık evlerinize.bizim daha mütahitten ses yok.en son söylediği van depremi nedeni ile evraklar ankaraya gidiyormuş.1 haftada sürebilirmiş, 2 haftada belki de 1 ayda.

hayırlı zamanda hayırlısı ile taşınalım inşallah.sizler şantiye elektriği ve suyumu kullanıyordunuz?sanırım biz taşındığımızda elektrik ve su direk kendi üstümüze ait olacak.napalım herşeyde bir hayır vardır diyoruz.bekliyoruz artık. :)

Son düzenleme:

inşallah canım hastaalık görmez yavrun ama bence açılır kaloriferler

biz iskanı aldık artık şantiye değil canım evet depremden sonra sıkı tutmaya çalışıyorlar sözde herkes imza atmaya çekiniyor yada başka şeyler var bilemiyorum tez zamanda geçersin inşallah hayırlısıyla

sanırım şimdiye bitmiştir herşey kat mülkiyeti için ödenen ğpara tapuyu ilk aldığın zamanki ki gibi değil biz 600 ödedik tapuyada 4.000 filandı

benim eksikler aynen duruyor alının bir şey yok şimdilik yemek masam bile vidalancak bekliyor öyle misafir çağıramıyorum düşünün artık :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…