Yeni evim için dekorasyon önerileri ?

canım tezgahında takılınca mutfağın çok güzel olmuş.birde ankastreler gelince tam olur artık.iyi günlerde otur inşallah canım.

bizde bugün öğlearası eşimle eve bakmaya gittik.mutfağın tezgahını takmışlar.çok güzel olmuş.şimdi de arabordürleri işleyeceklerdi.sanırım hafta sonuna kadar onlarda bitmiş olur.cumarteside evyeyi taktırırız heralde.tabi evye takacak adamın başka işi yok ise.sonra mutfağın çeşmesi takılır.sonrada elektrikci ve boyacı işlerini bitirir.sonra da finish.

hadi hayırlısı cnm. senn de inş en kısa zamanda fotolarını görürüz. bizim nasıl oldu anlamadım ama tezgah takılır takılmaz evye ve çeşme takıldı mutfakta çok şaşırdım. ilkdefa uğraşmadan hemen oldu herşey. umarım senn de herşey dilediğin gibi olur bundan sonra :))

sağol canım inşalllah.normalde mütahitin taktırdığı evyelerden taktırsaydık biz uğraşmayacaktık hepsini mütahit halledecekti ama biz damlalıklı isteyince onu servisi gelip takması gerekiyormuş.evyeyide taktırınca gerisi mütahite kalacak.umarım daha fazla sallamaz artık.

kızlar sizin inşaatın ilk temeli ne zaman atılmış ve toplamda kaç daire.bizim ilk temel geçen yıl 10 kasımda(tamda atatürkün ölüm yıl dönümüne denk gelmiş ) atılmış.toplam 8 daire(karşılıklı 2 blok 4 katlı) yine bayram tatili sonrası 10 kasımda taşınırsak ki emin değilim tam tamına 1 yılda bitmiş olacak.

canım tam anlamıyla bitsin taşınmadan önce foto çeker koyarım yerleştikten sonrada tekrar çekerim.

Son düzenleme:

biz kasım gibi aldık evi. geçen sene yani. sadee kapalı otopark yapılmıştı. giriş kata yeni başlanıyordu. bizimki de 5er katlı her katta 2şer daireli (bir blokta toplam 10 daire) 3blok. toplam 30 daire... bahçe yok ama. bitişik nizam yol üstü site. dıştan foto da çeker atarım inş...

sağolun kızlar

daha yerleşemedim shodoe sen yerleşmişsin maşallah benim ancak dolapların yerleşmesi bitti her yer her yerde evde şimdi mutfağa gircem yarında siler süpürür halıları yerleştiririm ancak garaja incakeşyalar evde eşim geç geliyor işten o indircek sonra fotoları çekecem ekleyecem

zeynep darısı başına inşallah tez zamanda güzel bir duygu yeni eve yerleşmek ama ben eski evimi özledim şuanda her şeyi eski evimle kıyaslıyorum akşam eşimde diyor diğer ev daha iyiydi sanki heryer düzenliydi bu dağınıklık kötü :))

birde büyük sorunum var koltuğuma nar lekesi olduğunu tahmin ettiğim koca bir leke var akşam arkadaşım geldi kızının elinde nar vardı sanırım onun lekesi nasıl çıkaracağım bilginiz varmı krem rengi koltuk kocaman tam ortada nar lekesi ((

canım maşallah sizinkiler baya bir hızlıymış.gerçi ona göre çalışanda çokmuştur heralde...

sağol canım amin darısı başıma inşallah.eviniz düzene girdi mi o zaman çok daha güzel olur oturması.mis gibi temiz ve düzenli bir ev.

canım nar lekesi için bak şöyle birşey buldum oku istersen;

http://www.kadinlarkulubu.com/tavsiyeleriniz/425306-raid-aspirin-temizlik-deterjani.html

cnm zeynepn de deiği gibi yerleştikçe daha bi güzel oluyor. benim bir oda hala dandini. uçuyo resmen. çöpler kutular açılmamış koliler... ama yavaş yavaş yerleştiriyorum işte...

ya alıp denemek istiyorum mutlaka bulabilirsem.

sağol canım bugün aldım yarın deneyecem ama farklı markasını bulabildim inşallah işe yarar

cnm süper olmuş ama salonu göremedim? güle güle oturun inş. bu arada kalmaya başladınız mı? biz hala kalamıyoruz. doğalgaz kapının önüne yeni geldi bakalım ne zamana halledicekler.

evet canım bir haftadır evimizdeyiz misafir bile ağırladık salonun da fotoları var aslında krem koltkların olduğu yer salon

ekledim sanıyordum eklenmemiş şimdi yükledim shodows

küçücük masana bayoldım :))) salon perden rustikten çıkmış heraled düzelt çabuk
herşeyin süper olmuş cnm güle güle oturun inş. :))) bi de cnm ankastreleri kullanabildin mi var mı bi sıkıntı. gerçi çokkullanmadan anlaşılmaz ama eksi bi yanı olursa mutlaka paylaş ben hala alamadım çünkü...

Son düzenleme:
ben adlı albümde kızlar :))

canım iyi günlerde otur inşallah.evin çok güzel olmuş.odaların geniş ve ferah.eşyalarda konunca çok hoş olmuş.

mutfağında çok güzel duruyor.mutfak dolaplarının çok olması büyük bir rahatlık.sığdıramadım derdin olmayacak. zamanla eksiklerinide alırsın aynı şekilde bizimde eksiklerimiz olacak onlarıda zamanla tamamlarız artık.

yer minderli odan çok şirin.benimde bir odam seninkisi gibi yer minderli olacak.elimiz rahatlayınca takım alacağız.eşimin isteği üzerine şu anda ki takımımızı kayınvalideme vereceğiz.

yatak odası takımınıda çok beğendim.açık renk olması temizlik açısından da görüntü açısındanda çok daha güzel duruyor.benim yatak odası takımım olsun, salon takımım olsun venge.o zaman(evlilik tarihimiz 3 mayıs 2008) koyu renkler modaydı o yüzden almıştık ama şimdi ki aklım olsaydı açık rengi tercih ederdim.koyu renk çok toz gösteriyor.

kızlar eşim salonda ferah oturabilmemiz için, oğluş rahat oynayabilsin diye sadece koltukları koyacakmış.masa olsun vitrin ve konsol olsun onları koymak istemiyormuş.:2:umarım ikna edebilirim.ben onlarında olmasını çok istiyorum.:2:

açıklamaları yazmadım daha hemen yazayım :)))

kızlar banyo dolabım takıldı. eşyaları tıktığım odamı da bayaa bi toparladım. son halleri fotoladım.

bir de bu ayakkabılığı aldım ama benim aldığımın rafları tel şeklinde böyle arada ahşap yok. bunu görünce moralim bozuldu ama gene de çok kullanışlı... foto çekmeyi unutmuşum çekip eklerim bi ara onu da...

bence eşin haklı cnm. ben de hiç evmyorum salonda konsol vitrin felan. bence de yemek masan kalsın ama diğerlerini at başka odaya işte :))) tabii bu benm zevkim. sen nasıl mutlu olacksan öyle yaptır eşine karışmasın sana:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…