Yeni evim için dekorasyon önerileri ?

shadow selam canım nasılsın?siz bu hafta sonu taşınacaktınız değil mi?allahım kolaylık versin inşallah.
bende pencerenin altında kalorifer peteği olan yerlere bakıyordum.aynı durum üçümüzün evinde de var.mandalina01 o şekilde olan yerin perdesini kısalttırmış.ama ben hiç perdemi kısaltırmak istemiyorum.ama yapılacak bişi yok sanırım en mantıklısı o gibi.kısalttırmasak nasıl olur ki?storlu olsa zorun olmazdı da normal perde de zorun olur.

kızlar bir şehitte benim memleketimden bağıra bağıra ağlayasım var

cnm herşyin boş olduğunu insan bu durumlarda anlıyor işte. ne söylense boş. ne kadar cani yaratıklarız böyle anlıyor insan işte. filmlerde hayali korkunç yaratıklar yapıp, bunları insanların üzerine salıyoruz ve dünya tehdit altında diyoruz ama en büyük vahşi yaratık aslında kendimiziz. insanın insanı öldürmesi kadar büyük canilik, iğrençlik var mı? dünya ne kadar büyük tehdit altında biz insanlar yüzünden. bu, çuluk çocuk demeden, önüne geleni, özgürlük(!) maskesi arkasına saklanıp, canice öldüren mahlukatlar insan mı acaba diye düşünüyorum ama insan olduklarına inanamıyorum. korku filmi gibi bunlar yaa. ((((
klasik elimizden birşey gelmeden söylenen o klasik lafları ben de tüketeceğim ama...
Rabbim kalanlara sabır versin inş... başımız sağolsun ((

bu olaylardan sonra insanın sevinesi gelmiyor cnm inan ama halimize gene de şükrediyorum. evet yarın taşınıyoruz bi aksilik olmazsa inş. dua edin de bi sorun çıkmasın kızlar :))
ctesi de inşallah compakt sistem ve kombimiz takılacak. eski ev boyanacak (boyacıya verildi)... halılarımı da hala veremedim yıkamaya. bu akşam onları da göndericem inş. öyle işte. pazartesi inş bi aksilik çıkmazsa fotolarımı gösteririm :))) rüya gibi yaa. inaansım gelmiyor. bi aksilik çıkıcakmış gibi...

Son düzenleme:

evet canım çok haklısın acımız çok büyük allahım birdaha asla ve asla devamını göstermesin inşallah.bizim memlekettende bir şehit var.allahım çok büyük acı.biz bu kadar üzülürken anaları,babaları,eşleri,çocukları, kardeşleri ve tüm yakınlarını düşünemiyorum bile.allahım çok çok büyük sabırlar versin.((

canım inşallah hiçbirsorun çıkmadan hayırlısı ile taşınırsınız.allah yardımcınız olsun...

Amin shodw çok haklısın

Hayırlı uğurlu olsun fotoları dört gözle bekliyorum kolay gelsin

atlaya atlaya okudum, anladığım kadarıyla shadow taşınıyor:) güle güle oturman dileğiyle, yavaş yavaş güle güle eskitin boyalarınızı, eşyalarınızı -kızma bak yavaş yavaş dedim:))

mandişim, maşallah senin eve de, bak ne stres ediyosun, tamam ben dememeliyim bunu tadilat yüzünden kafayı sıyıran yorgun olarak:))) ama bak oh önün açık yeşillik ferah, evin içi ayrı ferah, bu arada tüllerini ben de beğendim, değişmese de olurmuş

o duş içinde mi banyo tavanında mı çözemedim kare gibi şeyden su akmıyo di mi, akıyosa fantezi için mi video kliplerde yağömur sahnesi geldi aklıma, belki başka şeydir gerçi, hiç görmedim cahal yorgun bendeniz

tez zamanda senin de "yarın taşınıyoruz"cümleni okumak ümidiyle

yorgun o duş şeysi aynı kliplerdekinden ama bunda suyun sıcaklığına göre renk değişiyor :)) duvarda canım yerleşince tam çeker koyarım fotoları

mutfak tülüm geldi yorgun şu ipli olan vee çok hoşuma gitti akşam gördüm bende annen istemedi ama sen kendi evine yaptır bence

renk mi değişiyor, ben demiştim işte fantezi şeysi bu:))))

güzel di mii, oyy güle güle kullan, benim için de kullan tek tek ayır birleştir hatta, yok kesinlikle istiyorum, hatta modası geçer eder millet memnun kalmazsa bile küçük bir yere bile olsa yaptırıcam anneme de yapıcam. allahtan sipariş verdiğimiz tül ve perdeler çok içime sindi, rengi falan yani yoksa annem yanmıştı dırdırımdan

ayyy annene ne yapcan öyle kadıncağızın zevki klasik ne yapsın saç yaptım bıyık yaptım kendime :))

slm kızlarrrrrrr........
öncelikle hepinize iyi dilekleriniz ve yardımlarınız için teşekkürler.. ve sonundaaaaaaaaaaa
TAŞINDIIIIMMMMM!!!!....

fotoları görümcem çekti acık yakından olmuş ve akşam olduğundan ve cepten çektiğimden de bu kadar çıktı. en kısa zamanda daha iyi fotoları göstericem inş.
son yapılanlar
TAŞINDIK :)))
kombi takıldı
compact sistem takıldı
halılar yıkamaya verildi
temizlik yapıldı

kalanlar
tezgah takılacak
dolapta birkaç delik delinecek
kapı eşiklerine süpürgelikler takılacak
havalandırma takılacak
klozette sifon su kaçırıyor düzeltilecek

acil alınacaklar
banyo dolabı
perdeler
hole ve mutfağa yolluk
ve ufak tefek ıvır zıvır eksikler

bi arkadaşım abajur alacak. model tavsiyelerinize açığım kızlar :)))

işte fotolar

giriş

çocuk odası

mutfak

salon

banyo

yatak odası

bi de kızlar arkadaşlar ne alalım diye soruyolar ev hediyesi ama tabii uygun fiyatlı şeyler söylemem lazım. en fazla 20liralık hediye seçenekleri sunsanıza bana :))

Eklentiler

• $23102011746.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 78
  • $23102011747.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 69
  • $23102011748.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 72

canım hadi gözün aydın taşınmışsın ne güzelyavaş yavaş eksiklerde tamamlanır.canım en sonda ki 3 resimi anlayamadım:44:

canım hadi gözün aydın taşınmışsın ne güzelyavaş yavaş eksiklerde tamamlanır.canım en sonda ki 3 resimi anlayamadım:44:

teşekkürler cnm... darısı sizin başınıza inş :))
klasördeki fotoları toplu olarak yüklemiştim. onları eklemedim aslında ama önizleme olarak çıkmış. onlar da bizim bi üstümüzün mutfağı. amerikan yaptırmasaydım öyle olucaktı mutfağım.

o zaman iyiki değiştirmişsin canım.bu şekilde çok ama çok güzel olmuş.

shodow evin çok güzel olmuş ağız tadıyla güle güle otur
tam inceleyemedim yine uğrarım koliler beni bekliyor
bende taındım hala ev düzenlemeleri beni bekliyor toplancak bir sürü eşya var

cnm benm çok sevindim. hepimize ağız tadıyla oturmak nasip etsin inş Rabbim. en kısa zamanda senden de fotolar bekliyoruz o zmn :))

sende güle güle otur canım.doğru haftasonu için, sende taşınacağım diyordun.maşallah ikinizede.bizim mütahit biraz değil baya bir salladı işleri.biz büyük ihtimalle bayramdan sonraya kalacağız.daha son defa boyacı girecekmiş eve.mutfak tezgahı bugün takılacaktı.arabordürde yapılacak daha sonra evyeyi taktıracağız sonrada çeşmeleri var.aslında ufak tefek işler kaldı ama biz tam bitsinde öyle taşınalım diyoruz.zaten daha oturma iznide alınmadı.bakalım nasip zaman neyi gösterecek.ben taşınana kadar siz çoktan dört dörtlük yerleşmiş olacaksınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…