Yeni evim

kızlar çok teşekkur ederimm..:) çok mutlu oldumm
dekorasyon işine irmiş bulunuyorum ev merakımdan dolayı..ilerleyen gunlerde daha detaylı anlatıcamm :)

Allah huzurla oturmayı nasip tsin en az eşyaların kadar şık,sade ve nezih bir hayatın olsun...inşallah kalbin de huzurludur...çünkü o huzurlu olmayınca herşey boş...:89:

eviniz çok güzel güle güle oturun.kiralık ev ararken bir internet sitesinde bu evin aynısını görmüştüm o kadar çok beğenmiştim ki eşyaları ile birlikte kiraya veriyorlardı.ama fiyatı çok gelmişti.duvarın tamamı ayma olan yerden tanıdım:)

kızlar teşekkur ederim guzel yorumlarınız için..
son arkadaş bizim evin aynısını eşyalarıyla kiralık olarak gormus ama bizim ev değil cunku esyalarımı vermemm:) kendim yaptırdım marangoza,onlardan vazgeçmemm :)

Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inş. Huzurunuz, mutluluğunuz daim olsun canım .çok güzel herşey :) :79:

Giyinme odası, köşe takımın harika.Çok çok beğendim.Ne çok abartılı nedee çok sade.

uzun suredir bakamıyordum gelen cevaplara..cok tesekkur ederimm :))
allah izin verirse aralık sonu bebek odamızı tamamlıycaz bitince onuda eklerim..
allah hepimizi evlerimizde huzurla yaşatsınn,ağzımızın tadı hiç kaçmasınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…