Yeni evim

teşekkur ederim arkadaşım,allah huzur içinde oturmayı nasip etsin ilk olarak..buara biraz keyifsizim,depresif bir cevap oldu kusura bakma

Rica etsem bana gönderebilir misin? Çok beğendim ben de, ama sormak istediğim tek şey temizliğinin nasıl olacağı. Pek bir beceriksizim ayna silmede:)

canım...benim evimin antresi tamamen ayna kaplı idi...salonumun bir duvarını da birkaç renk aynayı kesilmiş şekillerle birleştirilip kaplanmıştı...ışıl ışıl çok şık oluyor....ben, rafların nasıl yapıldığını merak etmiştim...sağolsun angel cevapladı.
Temizliğini hiç düşünme bile...deri cam bezi yeterli oluyor.
.

Teşekkür ederim :)

gercekten herkesin dedigi gibi cok $IK ve sade güzel bie döseme olmus.Cok zevklisiniz.ama ben ennnnnn cok giyinme odasina bayildim.ahhhhh ahhh benimde hayalim öyle bir odam olmasi.güle güle oturun canim

ha birde dikkatimi ceken esinin ne kadar cok gömlegi var uuuwwww

teşekkurler canım..gomlek konusunda haklısın,birde utusunu ve temizliğini düşünücek olursak,bayaa olay o gomlekler :) (normalde gomlek sayısı bunun 3 katıydı,bu dağıtılmış hali )

çok zevk sahibi bir seçim olmuş kelimeler yetersiz ağız tadıyla oturmak nasip olur inşaallah.

evinizde mutlulukla iyi günlerde oturun.
çok beğendim dekorasyonunuzu tam benimde zevkime hitap ediyor.

ev dekorasyonunuz çok güzel olmuş.
Allah iyi günlerde oturmayı nasip eder inşallah

sade ve şık bir zevkin varmış,renkleri de çok hoş kombinlemişsin. allah güle güle oturmayı nasip etsin.
duvarın birini boydan boya aynayla kaplamışsın ya, sanırım salondu orası.. bayıldım,öldüm bittimmmm.. elimde olsa evimin her tarafını aynalarla kaplayabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…