Yeni evim

kızlar yeni mobilya tasarımları çiziyorum fakat yardıma ihtiyacım var, hangi mobilya parçalarına daha çok gereksinim duyuyorsunuz ve bulmakta zorlanıyosunuz yazarsanız çok sevinirim..sevgilerr

tatlım evin,eşyaların çok güzel..Allah'ım mutlu,huzurlu ve sağlıklı oturmayı nasip etsin inşallah..darısı benim başıma:90:

tatlım evin,eşyaların çok güzel..Allah'ım mutlu,huzurlu ve sağlıklı oturmayı nasip etsin inşallah..darısı benim başıma:90:

selencimm çok teşekkurler canım benim,artı dun geceki sinir bozuklugumda bana keyifli sohpetinle destek oldugun içinde çok saol:)

bayıldım evine. özellikle aynalı duvar enfes bir fikir. giyinme odası olduguna göre elbise dolabı kullanmıyosun bu da harika. esyalar içinde saglıklı. bide tv nin yanında sömine sandıgım yerde mum oldugunu farkettim. o da güzel bir ayrıntı. mimar mı kendi fikirlerinmi die sormadan edemiycem.. allah huzurla saglıkla oturmayı nasip etsin

evinn çok huzurlu, modern, şık gerçekten çok beğendim. güle güle otur inşalalh canım yaa muhteşemm olmuş evin tam istediğim tarzda

canım mimarla çalışmadım herşeyi kendim seçtim :)
guzel yorumlarınız için çook teşekkurler...allah hepimize evlerimizde huzurla yaşamayı nasip etsin..

bayıldım canım evine hersey cok güzel çok zevkli bende aynayı çok beğendim:) evin manzarısı da harika güle güle oturun inşallah :)

Canım...evin harika olmuş...çok beğendim...Allah sağlık..huzur ve mutluluk içinde oturmak kısmet etsin...
Bir sorum olacak; O aynalı duvardaki
rafları oraya nasıl tutturdunuz...yada nasıl takılan raf onlar diyeyim?
.

canım çok teşekkurler guzel yorumun için..
aynalı duvar soyle meydana geldi;önce boydan boya olacağı için duvarın olcusunu aldım ve bu aynı zamanda aynanan olcusu oldu.daha sonra rafları ne sekilde dizeceğime karar verdim.daha sonra rafların uzunlugu ve kalınlıgına karar verip marangoza ebatları verdim(ben ovangol renk tercih ettim)en son olarakta aynacıya rafları ne şekilde dizeceğimi gosteren cizimi verip aynalara delikleri o şekilde açmasını soyledim,montaj mantıgı aynı ikeadan vs den aldıgımız rafların montesiyle aynı, işin tek puf noktası aynaların delikli olarak gelmesi..bu oldugu halde ilkinde aynalardan bir tanesi çatlamıştı..deliklerin ebatları ve yerinin doğru olması en puf nokta..eğer aynısını yaptırmak istersen özelden çizimleri gonderirim canım sana..

1,5 yıldır evliyim iş yüzünden yurt dışındayız ne çeyizim var ne eşyam, yavaş yavaş alıyoruz, tam hayalimizdeki ev, çok güzel döşemişsiniz güle güle oturun benim eşim de tutturdu köşe koltuk takımı alalım diye bence de görünümü çok hoş spor bir hava veriyor eve ama ben kararsızım sizdeki köşe grupları görünce çok hoşuma gitti aslında fikrim her an değişebilir
inşallah ben de hayal ettiğim eve kavuşurum bir gün

umarım en yakın zamanda istediğin eve kavusursun canım..bence L koltuk çok pratik ve çok şık bir seçim..benimde eğer salonum biraz daha buyuk olsaydı L koltuk , 3 lu şık bir puf ve bir tv koltugu yapıcaktım salona ama ev kucuk oldugundan ancaK L koltuk sığdı..inşallah hepimiz bir gun kendi evlerimize kavusup su kira olayından kurtulup dilediğimiz gibi düzeriz evlerimizi :) amin!

Son düzenleme:

angel...detaylı anlatımın için çok teşekkür ederim...tahmin ettiğim gibi..oldukça zahmetli bi iş...yapanı da yaptırabileni de tebrik ederim.. :)
Tekrar iyi günlerde kullanın diyorum canım.
.

angel...detaylı anlatımın için çok teşekkür ederim...tahmin ettiğim gibi..oldukça zahmetli bi iş...yapanı da yaptırabileni de tebrik ederim.. :)
Tekrar iyi günlerde kullanın diyorum canım.
.

yok valla inan hiç zahmetli diil , dediğim gibi sen niyetlen ben sana direk çizimleri gonderirim
aynalı duvar kucuk salonlar için super bi fikir cunku hem mekanı oldugundan daha buyuk gosteriyo hemde bufe gibi yer kaplamadan pratik bi sekilde dekoratif urunlerini sergilemene yaıyor..kucuk saolnlara şiddetle tavsiye ediyorumm

Rica etsem bana gönderebilir misin? Çok beğendim ben de, ama sormak istediğim tek şey temizliğinin nasıl olacağı. Pek bir beceriksizim ayna silmede:)

Zevkle döşenmiş şahane bir ev. Huzurla mutlulukta oturmanı dilerim :)

teşekkur ederimm..
kızlar modern tablo satın alabileceğim önerilerinizi bekliyorum merakla :)
sevgilerr

tablo için bir site ismi vermek istiyorum ama link vermek yasakmı bilgim yok o yüzden şöyle yapalım. Google a poster adam yaz ve ilk çıkan siteye tıkla. Site ismi zaten bu iki kelimeden oluşuyor. Bu sitede çok güzel şeyler var. Hemde istediğiniz gibi çerçeve falan seçebiliyorsunuz. İncelemeni tavsiye ederim. :)

eviniz çok güzel güle güle oturun
hangi şehirde mahsuru yoksa manzara çk güzelde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…