canımmm evin de manzarası da çokk güzelll güle güle oturun çok beğendim :)
Çok güzel, zevkle döşenmiş bir ev. Güle güle oturun arkadaşım. Allah huzurunuzu eksik etmesin.
Sevgiler.
tatlım evin,eşyaların çok güzel..Allah'ım mutlu,huzurlu ve sağlıklı oturmayı nasip etsin inşallah..darısı benim başıma:90:
Canım...evin harika olmuş...çok beğendim...Allah sağlık..huzur ve mutluluk içinde oturmak kısmet etsin...
Bir sorum olacak; O aynalı duvardaki rafları oraya nasıl tutturdunuz...yada nasıl takılan raf onlar diyeyim?
.
1,5 yıldır evliyim iş yüzünden yurt dışındayız ne çeyizim var ne eşyam, yavaş yavaş alıyoruz, tam hayalimizdeki ev, çok güzel döşemişsiniz güle güle oturun benim eşim de tutturdu köşe koltuk takımı alalım diye bence de görünümü çok hoş spor bir hava veriyor eve ama ben kararsızım sizdeki köşe grupları görünce çok hoşuma gitti aslında fikrim her an değişebilir
inşallah ben de hayal ettiğim eve kavuşurum bir gün
canım çok teşekkurler guzel yorumun için..
aynalı duvar soyle meydana geldi;önce boydan boya olacağı için duvarın olcusunu aldım ve bu aynı zamanda aynanan olcusu oldu.daha sonra rafları ne sekilde dizeceğime karar verdim.daha sonra rafların uzunlugu ve kalınlıgına karar verip marangoza ebatları verdim(ben ovangol renk tercih ettim)en son olarakta aynacıya rafları ne şekilde dizeceğimi gosteren cizimi verip aynalara delikleri o şekilde açmasını soyledim,montaj mantıgı aynı ikeadan vs den aldıgımız rafların montesiyle aynı, işin tek puf noktası aynaların delikli olarak gelmesi..bu oldugu halde ilkinde aynalardan bir tanesi çatlamıştı..deliklerin ebatları ve yerinin doğru olması en puf nokta..eğer aynısını yaptırmak istersen özelden çizimleri gonderirim canım sana..
angel...detaylı anlatımın için çok teşekkür ederim...tahmin ettiğim gibi..oldukça zahmetli bi iş...yapanı da yaptırabileni de tebrik ederim.. :)
Tekrar iyi günlerde kullanın diyorum canım.
.
teşekkur ederimm..
kızlar modern tablo satın alabileceğim önerilerinizi bekliyorum merakla :)
sevgilerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?