Yeni evim

Step halı duymuştum ismini sanki bende..O nerede ?

merhaba
öncelikle evinizde huzurla oturmanızı dilerim.
siteye dekorasyon bölümünü okuyabilmek için üye olduğumu itiraf etmeliyim:)
salondaki detayları çok sevdim ve yardımlarınıza ihtiyacım var.
yeni ev aldık dolayısıyla dekorasyona ayırabildiğim bütçe oldukça kısıtlı,iyi bir marangoza ihtiyacım var...özellikle yemek masanızın ayakları ve ghost sandalyeler kartell değilse nereden olduğunu çook merak ediyorum:)
marangoz önerisi için özelden mesaj yazarsanız çok sevinirim

şimdiden teşekkürler

bu arada bendende modern tablo için öneri: The woo hem uygun hemde kaliteli yağlı boya tablolar var...
halı için de dönüp dolaşıp step e gideceğinizi düşünüyorum:)optimum da outlet mağazası var.

konsept halılar istiyorsanız koleksiyona bakmanızda fayda var

çok şık ve modern evin canım resimlerden bile huzur bulabiliyo insan güle güle otur canım
darısı olmayanların başına:81:

canım özelden mesaj atamadım cunku total 100 olması gerekiyomus :)
sandalyeler kartellin aynısı ama çoook daha uygun fiyatlısı, çağlayanda hemen hemen her concept mağazadan var,ve çok daha fazlasıda var uygun fiyatlara..istikamet bu tip ürünler için kesinlikle çağlayan..
evdeki butun mobilyaları cengiz usta yaptı burdan tel verebiliiyomuyum bilmiyorum ama
teli 0555 345 62 79
şimdiden yeni evinde gule gule otur :))

sevgiler

Son düzenleme:
usta önerisi için nasıl teşekkür etsem az:)bu arada ustanın atolyesi ne tarafta onuda öğrensem:)
sandalyeler içinde hemen arayışa gireceğimdir:)

söylemeden geçemeyeceğim , evinizin manzarasının kıymetini bilinbende 7 sene manzaralı bir evde kirada oturduktan sonra , yeni evimize geçtim, elbette kendi evimiz olduğu için çok seviyorum ancak hiçbirşey boğazın yerini tutmuyor...bu yüzden de dekorasyon için çok kafa patlatmak gerekiyor:)evinizin tadını mutlulukla çıkarmanız dileğiyle...

rica ederim canım,cengiz ustadan çok memnun kalıcağını düşünüyorum hem çok iyi bir ustadır hemde çok çalışkan ve ekonomiktir :) atolyesi çağlayan tarafında canım..
manzaram için şükrediyorum kesinlikle ama 1-2 seneye kendi evimize çıkarız inşallahh..dua et sende bizim için

boğazdan transfer olduğum yeri söylemiim düşüp bayılırsın:)
taş toprak kurak kemerburgaza
herzaman dua ederim ev sahibi olmak isteyenlere, ben bilirim çünkü ne kadar güzel bir evde oturursan otur en güzel ev kendi evi oluyor insanın...
ama herşey vaktiyle oluyor inan, anın tadını çıkarmak lazım...
bugun sorsalar yine o evde oturmak isterdim o yıllarda...tadını güzel çıkardık, ev sahibinden bile
o nedenle sende her akşam yak şömneni geç manzaranın karşısına elinde kahvenle:)

aaa kemerburgaz muhtesem bence,benimde kuzenlerim ve biçok arkadaşım özellikle çocuklular oraya transfer oldu :) gule gule oturun canım benim,evin bitincede resimlerini beklerim,kaynatırız neyi nasıl yapalım diye..woo'ya bakıcam yarın tablolar için,nerde yeri vs onuda yazarsan çoook sevinirim..
yeni ev konusundada bizde topraktan bulabilirsek kemer yada beykoz fln dusunuyoruz,bakalım kısmet inşalla çıkar topraktan guzel projeler 1-2 seneye ...

herşey çok şık bayıldım kalabalıktan uzak ferah döşenmiş tablo için söylenmiş sanırım the woo mağazasında çok güzel tablolar var gitti gidiyorada bakabilirsin halı almasanda olur böyle çok şık duruyo kuzu postu al bitane sehpanın önüne at yakışır

Son düzenleme:

cok teşekkur ederim :))
şimdi bakıcam gitti gidiyordan woo'ya, halı konusundada hemfikiriz,bir tane sehpanın altına duz bi model koydukmu tamamdır gibi

evet çocuk olunca onu salabileceğin bir bahçe ihtiyacı içerisine giriyorsun , ama o olunca onunda sonu gelmiyorkemerburgaz ve göktürk çok gelişmiş bir yer haline geldi ama sorarsan kesinlikle beykoz derim...istanbulu yaşamak için eski istanbuldan kopmamak gerek bence...ben alışamıyorum yeni yerleşim yerlerine nedense.
the woo palladium mağazasından almıştım ben 2 tane tablo, herkes nereden aldığımı soruyor oldukça güzeller...özellikle çok büyük boyutlarda tablo arıyorsan bulabileceğini düşünüyorum , evinin tarzına uygun bir tarzı var çünkü:)

tamamdır canım hem palladiumdan hemde online bakıcam tablolaraa:)
kemer çok iyi bence hiç moralini bozma,keyifle zevkle oturunn yeni evinizdee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…