Yeni evime hoşgeldiniz :)

çok güzel insanın içi açılıyor hemde şık rabbim güzel günlerde oturmanızı nasip etsin inşallah

gülü gülü otur inşallah...
buram buram ferahlık kokuyor...
alanı, renkleri ve eşyaları çok güzel kullanmışssın, eline sağlık

teşekkür ederim...evet mutfakta kilim var altına halı kaydırmaz koyunca sorun olmuyor temizliği de oldukça kolay tavsiye ederim

gülü gülü otur inşallah...
buram buram ferahlık kokuyor...
alanı, renkleri ve eşyaları çok güzel kullanmışssın, eline sağlık

çok güzel insanın içi açılıyor hemde şık rabbim güzel günlerde oturmanızı nasip etsin inşallah

cook güzel bayildim cok ferah hayirli günlerde oturun insaAllah

Zevkle döşenmiş bir ev gerçekten çok sevdim çok beğendim :)

çok güzel ferah,sade,şıkgüle güle oturun

hepinize çok teşekkür ederim uzun zamandır siteye girmemiştim anca cevap verebiliyorum...daha güzeli iyisi sizin olsun inşallah :)

İçim açıldı gerçekten çok güzelmiş eviniz Allah ağız tadıyla mutlulukla huzurla oturmayı nasip etsin bu güzel yuvanızda

canım benim evini çok beğendim, biraz büyük bi ev :) güle güle oturun inşallah :)

Ewlermz brbrne ck benzyo ama seninki braz daha sade zewklermz hemen hewen ayni
gule gule otr bu arada.

Her şeyiniz çok güzel, tertemiz, mis gibi. Güle güle oturun :)

ohh mis mis mis :) güzel günler yaşayın evinizde. sanırım ev biraz da geniş o yüzden de ferah geldi. ahh benim evimde geniş olaydı

güle güle oturun canım herşey çok güzel

güzel yorumlarınız için teşekkürler :) evim çok geniş değil yanılmıyorsam net 135 m2 ama pastel renkler sanırım genişmiş gibi gösteriyor

merhaba eviniz tam benm tarzım çok güzel rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah.
sorun ollmazsa bişey sormak istiyorum mutfagı sizmi yaptrdınız yoksa hazrmıydı evi aldıgınızda
bizde yeni evimize mutfak yaptırıcazda acaba siz yaptırdysanız ne kadara mal oldu fayanslar dahil???

Evine bayıldım yaylım yaaaaaaaa bi kusur bulamadım güle güle oturun ve salondaki halını nerden almıştın sorabilir miyimm_?

Harika bir ev içim açıldı resmen fotoğraflara bakarken ne kadar ferah ne kadar temiz görünüyor,renkleri çok güzel kullanmışsınız,bayıldım,güle güle oturun iyi günlerde.

bayıldııım.çok ferah, çok aydınlık, çok zevkli döşenmiş...güzel günlerde huzurla otur...mutfagın kocaman ne güzel...darısı bana:)

Sanırım ilk kez bir evi her şeyiyle çok beğendim..
Maşallah huzurla oturun..
Bir gün kendi evim olursa ben de içime sinerek döşerim inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…