içim açıldı mis gibi görünüyor eviniz
çok ferah,çok sade güle güle oturun,
sorması ayıp hangi şehirdesiniz ve kaça aldınız evi beğendim.
teşekkür ederim size özel mesaj yazdım ama mesaj kutunuz dolu temizleyince tekrar göndereyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
içim açıldı mis gibi görünüyor eviniz
çok ferah,çok sade güle güle oturun,
sorması ayıp hangi şehirdesiniz ve kaça aldınız evi beğendim.
teşekkür ederim size özel mesaj yazdım ama mesaj kutunuz dolu temizleyince tekrar göndereyim
mutfak,banyo bile dahil herşey her yer beyaz..çok temiz,şık..ama benim kişisel zevk ve tercihime göre sönük,daha canlı renkleride kullanmak isterim ben olsam..
güle güle huzur mutlulukla oturun...
çok çok çok güzel ferah bir evin var tam benlik Allah ağız tadıyla oturtsun
çok ferahhhh ohhh be dıyesı gelıyor ınsanın bakınca :) güle güle otururun sade ve çokk şık
neredeyse hiç renk yok evinde herşey açık tonlardaçocuğun varmı bilmiyorum ama o beyaz halıları umarım kullanabilirsin ilerdede
herşey çok güzel mutlulukla oturun
![]()
Çok beğendim çok güzel nazar değmesin inş![]()
tebrik ederim çok zevklisiniz çok güzel olmuş her yer en sevdiğim tonlar benimde pastel tonları güle güle kullanın Rabbim huzur versin yuvanıza bizde ev aldık ama daha yapılıyor ben mutfağı sormak istiyorum siz mi yaptırdınız kaça mal ettiniz bi de mutfağın boyutlarını biliyor musunuz eni boyu kaç metre çok geniş duruyor da
teşekkür ederim daha iyileri sizin olsun...sizin de eviniz hayırlı olsun,mutfak dolap vs masraflar müteahhit tarafından karşılandı,mutfağım 20 metrekare
teşekkür ederim...isteyen herkese nasip etsin Allah
teşekkür ederim...oturma odamda çalışma masası yeni geldi bitince yükleyeceğim tekrar ama orada da ayna olması yanılttı sanırım sizi çünkü kullandığım renkler ve duvar kağıdı salondan oldukça farklı