• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evime hoşgeldiniz :)

Eviniz çok güzel ağız tadıyla oturun inşallah. Size birkaç sorum olacak yatak odanızdaki kitaplığın yanları açık değil mi? Kitapları dizerken kitap tutucu filan mı kullandınız? Ben de oturma odamda değerlendirmek istiyorum nasıl olur acaba dekoratif eşyalarla donatıldığında? Banyodaki ferforje raf ve yatak odasında komidinin üzerindeki örtüler de english home mu?

O ferforjeden bende sipariş verdim banyomda kullanıcam ama senın gibi kitaplıkta yapabilirim çok hoş olmuş güle güle otur

Evinize bayildim cok guzel gule gule oturun boyle bi ev bana da nasip olur insallah :rolleyes:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ay kııııız, mutfağa bayıldım.

Kesinlikle sade ve güzel bir ev. Maşallah.

Herşey birbiriyle ne kadar da uyumlu. Çok beğendim...

Vuuuuuu... işte güzel evlerden bir tane dahaa geniş şık ve beyazzzzz..ağız tadıyla oturrr...

Çok beğendim evinizi içim açıldı resmen :) güle güle oturun.
Tek gözüme takılan sey salondaki ayna üzerine koydugunuz aplikler. sanki yanda dursa cok daha iyi olurdu diye gecti içimden. ama zevk meselesi. siz mutluysanız hiiiiiiç sorun yok :)
tekrar güle güle oturun
tamamen katılıyorum. Hatta hiç olmamalarını yeglerdim.

Çok ferah bir evin var :) güle güle otur, ayrıca bizi de ağırladığın için teşekkürler :)

Bembeyaz ne kadar güzel çok şanslısınız Allah huzurla oturmayı nasip etsin

canımm allahh güle güle oturmayıı huzur ıcınde oturmayııı nasıp eylesınn ev nerden aldınız kaç metre kare baya baya genıss duruyor mutfağa banyoya bıttım resmen :) ve dekorasyonnn on numara bes yıldızz :)

Çok mutlu günlerde oturun inşallah :D

Back
X