- 3 Mayıs 2011
- 13.774
- 49.046
- 798
Öldürmeye kalkmaz ama kızımı kacirabilirHayati tehlikeniz mi var ?
Cocugunuz kac yasinda bilmiyorum ama benim bir arkadasimda ayni bu sekilde yapti. Her seyi önden planladi esi isteyken nakliye firmasi tutmustu onlar geldi evi tasidilar, komsular görmüs kayinbabasini aramislar, polisi almis gelmis. Neyse polis aile mevzusuna biz karismayiz deyip gitmis, neyse arkadasim evi tasidi, cocuklari da aldi. Kocasi bir sey yapamad, zaten cocuklara da bakamayacagi icin cocuklarin ardina da düsmedi, durumu kabullendi. Simdi ayda bir aliyor cocuklari. Umarim sizde de öyle olur.
Yaa.. babaya kalması zor ihtimal genelde bildiğim kadarıyla. Yaşları büyük müydü?Hiç bir şey yapamaz benim eşim çocukları vermedi .Gittim polise babası hiç birşey yapamayız dediler.
Kalmadı tabiki aldim ama o anlıkYaa.. babaya kalması zor ihtimal genelde bildiğim kadarıyla. Yaşları büyük müydü?
Çok üzüldüm..
Yani hem de gizlice yapmak zorunda kaldım. Ben ister miydim böyle olsun. Çok teşekkür ederim Allah razı olsun.Allah yardımcınız olsun. Önceki konularınızı okumadım, konuya tam olarak hakim değilim ama hiçbir anne bunları durup dururken yapmaz. Böyle sizin gibi güçlü, cesaretli kadınları da çok takdir ederim. Dualarım sizinle olacak...
Oh çok şükürKalmadı tabiki aldim ama o anlık
Tebrik ederim çok iyi sonuçlanmış. İnşallah öyle olur sağolunHiç korkma bişey yapamaz. Bende senin gibi yapmıştım gizlice çıkıp gittimdavayida 8ay sonra açtım herşeyi kabullendi ama korktuğunu belli etme çocuğunu alamaz zaten senin doğurduğunu gidip anasına mi baktircak var mı böyle bir dünya ben velayeti de aldım üstüne ben. Onu tehdit etmiştim çünkü esrar kullanıyordu.
Evet bildirim geldi hatta ben de sizin konuları okudum. Amin inşallah siz de yazabilirsiniz bana istersenizhakkında hayırlısı olur inşallah bende benzer durumdayım seni sürekli takip ediyorum Allah yardımcımz olsn bu süreçte
Evet 3 kez aradı sadece, hiç mesaj yok. Ve işin en tuhaf kısmı kaynanam annemleri hiç aramamış. Böyle bir durumda yapılacak ilk hareket kızın ailesini aramaktır. Güya beni arıyor. Ben açmadım doğal olarak. De ki bide annesini arayım noluyor niye gitti nedir. Allah bilir bu adam ne anlattı onlara, onlar da inandı tabii. Allah bildiği gibi yapsın..Sadece 2 kez aradı mı? Hiç mesaj falan atmadı mı neredesiniz diye?
Çok ilginç. Anladığım kadarıyla dün gece size küfür ettiği bir tartışma yaşadınız fakat boşanma olayı dillenmedi. Eğer böyleyse ve kimse sizi arayıp sormuyorsa gerçekten ilginç.Evet 3 kez aradı sadece, hiç mesaj yok. Ve işin en tuhaf kısmı kaynanam annemleri hiç aramamış. Böyle bir durumda yapılacak ilk hareket kızın ailesini aramaktır. Güya beni arıyor. Ben açmadım doğal olarak. De ki bide annesini arayım noluyor niye gitti nedir. Allah bilir bu adam ne anlattı onlara, onlar da inandı tabii. Allah bildiği gibi yapsın..
Herşey senin için daha iyi olacak ama zaman ve sabır ve sakın korkma yeni hayatında mutluluklar seninle olsunTebrik ederim çok iyi sonuçlanmış. İnşallah öyle olur sağolun
Ben dün sırf küfür etti diye gitmedim ki. Bunun öncesi de var. Önceki konumda yazmıştım.Çok ilginç. Anladığım kadarıyla dün gece size küfür ettiği bir tartışma yaşadınız fakat boşanma olayı dillenmedi. Eğer böyleyse ve kimse sizi arayıp sormuyorsa gerçekten ilginç.
Ama daha önce boşanma konusunu çok dillendirdiyseniz ve az çok yapacaklarınızdan bahsettiyseniz muhtemelen tahmin etmiştir eşiniz bu tarz bir şey yapacağınızı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?