yeni evime taşındım...

O komşuları Allah bildiği gibi yapsın. Şeref yoksunları

Allah yardımcınız olsun. Önceki konularınızı okumadım, konuya tam olarak hakim değilim ama hiçbir anne bunları durup dururken yapmaz. Böyle sizin gibi güçlü, cesaretli kadınları da çok takdir ederim. Dualarım sizinle olacak...

Hiç korkma bişey yapamaz. Bende senin gibi yapmıştım gizlice çıkıp gittim davayida 8ay sonra açtım herşeyi kabullendi ama korktuğunu belli etme çocuğunu alamaz zaten senin doğurduğunu gidip anasına mi baktircak var mı böyle bir dünya ben velayeti de aldım üstüne ben. Onu tehdit etmiştim çünkü esrar kullanıyordu.

Yani hem de gizlice yapmak zorunda kaldım. Ben ister miydim böyle olsun. Çok teşekkür ederim Allah razı olsun.

Tebrik ederim çok iyi sonuçlanmış. İnşallah öyle olur sağolun

Sadece 2 kez aradı mı? Hiç mesaj falan atmadı mı neredesiniz diye?
Evet 3 kez aradı sadece, hiç mesaj yok. Ve işin en tuhaf kısmı kaynanam annemleri hiç aramamış. Böyle bir durumda yapılacak ilk hareket kızın ailesini aramaktır. Güya beni arıyor. Ben açmadım doğal olarak. De ki bide annesini arayım noluyor niye gitti nedir. Allah bilir bu adam ne anlattı onlara, onlar da inandı tabii. Allah bildiği gibi yapsın..

Çok ilginç. Anladığım kadarıyla dün gece size küfür ettiği bir tartışma yaşadınız fakat boşanma olayı dillenmedi. Eğer böyleyse ve kimse sizi arayıp sormuyorsa gerçekten ilginç.

Ama daha önce boşanma konusunu çok dillendirdiyseniz ve az çok yapacaklarınızdan bahsettiyseniz muhtemelen tahmin etmiştir eşiniz bu tarz bir şey yapacağınızı.

Ablam sırf kocası akıllansın diye birkaç günlüğüne arkadaşına gitti, tek parça eşya almdan altınlarını bileziklerini almadan. Sonra ne oldu peki, ablam evi terk eden konuma düştü mahkemede kocası tarafından benden habersiz evi terk etti diyerek sunuldu ve ablam haksız görüldü. Sessiz sedasız çıkmış gitmişsiniz inşallah sonucu kötü olmaz. Bir de neden yakınına taşındınız ki, büyük risk almışsınız

Ben dün sırf küfür etti diye gitmedim ki. Bunun öncesi de var. Önceki konumda yazmıştım.
Bu adam inşallah sessiz durduğu gibi kalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…