Çok güzel bir ayrıntı vermişsiniz.Kadın kendini korumak için evden ayrılıyorsa suçlu değildir. Yargıtay kararı var. Keyfi olarak eve gelmezse birlikte yaşama yükümlülüğüne aykırı davranmış olur. O zaman suçlu konumuna düşer.
Teşekkür ederimKades muhteşem bir uygulama. Konum bilginiz ve internetiniz hep açıkolmalı programın doğru çalışması için. En geç 5 dk içinde polis kapınızda. İnşallah ihtiyaç duymazsınız ama dursun bir yerde, zarar gelmez.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah iyi insanlarla karşılaşırsınız huzurunuz eksik olmasın artık kadınlarımız huzuru hak ediyorTabi ki önceden avukat tuttum vekalet verdim. Evimi de tuttum. Eve geçince aynı gün dava açıldı.
Ailemin eviyle arasında sadece 1 sokak var kalamazdim:)
Kades mi? Hemen bakayım sağolun
Amin inşallah Allah kimseyi zorda bırakmasın sağolunHakkınızda hayırlısı olsun inşallah iyi insanlarla karşılaşırsınız huzurunuz eksik olmasın artık kadınlarımız huzuru hak ediyor
Rabbim senide kızınıda korusun canım.huzurunuz eksik olmasın.onun canı epey yanecek sana ulaşma derdi.içinde ukte kalmıştır.iki çift laf edememek.inşallah bir daha böyle zor bir evlilik yaşamazsın canısİyi akşamlar
Bugün kaynanam annemi aramış, annem de herşeyi anlatmış. kaynanam ağlamış hak vermiş. Çünkü kadına 3-4 yıldır bir kez bile yansitmadim bir kez bile şikayet etmedim. Hiç birşeyden haberi yoktu. Allah'tan bana hak verdi kadincagiz, savunacak en ufak bir tarafı yok ama yine de anne ya, toz kondurmazdi falan. Çok şükür öyle iyi bir kadındı.
Üzerine ben de aradım. Herşeyi tek tek anlattım. Şok oldu. Dava açtım deyince çok üzüldü, donecem sandı heralde. Yine ağladı yazık. Kızımla konuştu, hakkını helal et anne dedim, dua etti.
O kadar hafifledim ki anlatamam:)
Gideli 2 gün olmuş, bir kez bile mesaj yazmayan adam az önce ne yazmış : " neden kızımızı okuldan mahrum ediyorsun"
....
Çünkü herşey normal, okuldan almam anormal .. demiyor da kızımla konuşmak yada onu görmek istiyorum.. nerdesiniz güvende misiniz falan...
Belki de öyle yazdı ki ben de heee doğru ya dur okula göndereyim dicem (o kadar salagim çünkü) o da gelip okuldan alacak...
Zeka fışkırıyor adamdan.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah her seey gönlünüze gore olurİyi akşamlar
Bugün kaynanam annemi aramış, annem de herşeyi anlatmış. kaynanam ağlamış hak vermiş. Çünkü kadına 3-4 yıldır bir kez bile yansitmadim bir kez bile şikayet etmedim. Hiç birşeyden haberi yoktu. Allah'tan bana hak verdi kadincagiz, savunacak en ufak bir tarafı yok ama yine de anne ya, toz kondurmazdi falan. Çok şükür öyle iyi bir kadındı.
Üzerine ben de aradım. Herşeyi tek tek anlattım. Şok oldu. Dava açtım deyince çok üzüldü, donecem sandı heralde. Yine ağladı yazık. Kızımla konuştu, hakkını helal et anne dedim, dua etti.
Gideli 2 gün olmuş, bir kez bile mesaj yazmayan adam az önce ne yazmış : " neden kızımızı okuldan mahrum ediyorsun"
....
Çünkü herşey normal, okuldan almam anormal .. demiyor da kızımla konuşmak yada onu görmek istiyorum.. nerdesiniz güvende misiniz falan...
Belki de öyle yazdı ki ben de heee doğru ya dur okula göndereyim dicem (o kadar salagim çünkü) o da gelip okuldan alacak...
Zeka fışkırıyor adamdan.
Allah razı olsun çok sağol aminn. Yok bir daha evlenmem:)Rabbim senide kızınıda korusun canım.huzurunuz eksik olmasın.onun canı epey yanecek sana ulaşma derdi.içinde ukte kalmıştır.iki çift laf edememek.inşallah bir daha böyle zor bir evlilik yaşamazsın canıs
Çok teşekkür ederim. Avukatimla hareket ettim sorun yok o konudaHakkınızda hayırlısı olsun inşallah her seey gönlünüze gore olur
Kades herzaman telefonunda olsun internetin her zaman açık olsun ne olur olmazAllah razı olsun çok sağol aminn. Yok bir daha evlenmem:)
Tamam:)Kades herzaman telefonunda olsun internetin her zaman açık olsun ne olur olmaz
Uzaklaştırma cikarinBugün yeni evime taşındım. Annemle eşyaları panikle toplayisimiz, taksiye aceleyle yukleyisimiz. . bizimki aile apartmanı o yüzden. Zaten son anda gorumcemin kocası seslendi nereye diye, cevap vermedim. Hemen karısına söylemiş. Görümcem aradı açmadım. Kayananaya soylemis o da aradı açmadım. O da gitmiş eşime söylemiş aradı açmadım. Eşim tabi eve gelmiş iş yerinden. Taksici tanıdıktı, yeni evin önüne gelir gelmez anahtarı verdim kardeşimle annem arkamdan geliyordu onlara ver ben çocuğu almaya gidiyorum dedim. Koşarak kreşe gidişim... Kızımı panikle alıp gelmem....
Eşyaları taşıdık. Eşim okula gitmiş tabi. Bugün hiç gelmedi demişler sağolsunlar. Kızımı orda bırakacak kadar salak sandı beni galiba. Sonra yine 2 kez aradı açmadım. Korkuyorum onunla konuşmaya..
Kızım tabi çok küçük farkında değil yeni evimiz çok güzel diye geziyor..
Annem babam biraz durup gittiler, yanımda erkek kardeşim kalacak bir süre.
Ben şimdi bu adam annemleri bana gelirken takip eder de yerimi öğrenir diye çok korkuyorum. Aşağıya markete gitmeye bile ödüm kopuyor. Kardeşim gidiyor zaten ama ben evden ne zaman nasıl çıkacam..
Evimi bir şekilde öğrenir de aşağıda saklanip bizi bekler, sonra karşımıza çıkarsa?..
İnsan olsaydı anlaşmalı tek celsede boşanırdık ve kızını istediği her an görebilirdi .. ama insan değil.
Bu arada dün akşam bana en son s.ktir git dedi. Ben de gittim işte:))
Çok endişeliyim korkuyorum gerginim sakin olamıyorum. ..
Daha da kinlenir hırs yapar diye istemedim.Uzaklaştırma cikarin
Ne kadar bilinçli bir kadınmış helal olsun elinden öpülesi kadınİyi akşamlar
....
Zeka fışkırıyor adamdan.
Allah onları bildiği gibi yapsın. Kendi kızına damadı aynı şeyi yapsın bakalim nasıl oluyorNe kadar bilinçli bir kadınmış helal olsun elinden öpülesi kadınbenim kaynana bile dilimin yetmediği şahsiyet oğlu bana siddet uyguladığında kadın bu kadar delirtirse vurulur da kırılır da demiş bir de bana hesap sormuştu
O zaman da bisey yapmaz o senin kocan mantığında bir kadın o yıllarca da kızını ezdirdi zaten .. bu arada ne yaptınız es kişisinden gelişme var mı rahatsızlık vermiyordur umarımAllah onları bildiği gibi yapsın. Kendi kızına damadı aynı şeyi yapsın bakalim nasıl oluyor
Evden gideli 10 günden fazla oldu. Kızını sadece bir kere sordu o da mesajla napıyor dedi.. bide fotosunu istedi. Foto ya... Sende var yüzlerce ac bak. İnsan konuşmak görmek istiyorum der. Benim işime geliyor da kızım için üzülüyorum.O zaman da bisey yapmaz o senin kocan mantığında bir kadın o yıllarca da kızını ezdirdi zaten .. bu arada ne yaptınız es kişisinden gelişme var mı rahatsızlık vermiyordur umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?