yeni evime taşındım...

Ablam sırf kocası akıllansın diye birkaç günlüğüne arkadaşına gitti, tek parça eşya almdan altınlarını bileziklerini almadan. Sonra ne oldu peki, ablam evi terk eden konuma düştü mahkemede kocası tarafından benden habersiz evi terk etti diyerek sunuldu ve ablam haksız görüldü. Sessiz sedasız çıkmış gitmişsiniz inşallah sonucu kötü olmaz. Bir de neden yakınına taşındınız ki, büyük risk almışsınız
Kulağa çok saçma geliyor.. o zaman ben de eski eşim için aynı sebepten ispat sunabilirim. Dışardan eve geldiğimde adam eşyalarını toplayıp şehir dışına gitmiş "iş gereği". Hiç haber vermeden. Arayınca açmadı. Sonra bir zahmet mesaj yazdı "beni aramışsın bugün gelmicem" sanki ev arkadaşıyız. Bugün gelmicem nedir. İş için şuraya gidiyorum demesi gerekir normalde. Ve gittiği 1 hafta boyunca kızını dahi aramadı. Ayrıca bize bu ay hiç para vermedi. Kendimi geçtim kızın bir ihtiyacı var mı demedi. Para isteyince neye ihtiyacın var dedi. Sanki o evde bir tek ben yaşıyormuşum gibi !! Ondan sonra da hiç para istemedim.

Evet aynısı olmuş. İnşallah ardına düşmez rabbim kızımın... İçime su serpildi sağolun

Korkmayin erkekler cocuklari almaya merakli değiller. Zaten bakamazlar, cocugu almaya calismalarinin nedeni annenin canini yakma isteginden başka bisey değil. Boşanma gercekleşince kabullendiginde cocugun pesine düşmez.

Yolunuz guzel ve acik olsun.

Bugün yeni evime taşındım. Annemle eşyaları panikle toplayisimiz, taksiye aceleyle yukleyisimiz. . bizimki aile apartmanı o yüzden. Zaten son anda gorumcemin kocası seslendi nereye diye, cevap vermedim. Hemen karısına söylemiş. Görümcem aradı açmadım. Kayananaya soylemis o da aradı açmadım. O da gitmiş eşime söylemiş aradı açmadım. Eşim tabi eve gelmiş iş yerinden. Taksici tanıdıktı, yeni evin önüne gelir gelmez anahtarı verdim kardeşimle annem arkamdan geliyordu onlara ver ben çocuğu almaya gidiyorum dedim. Koşarak kreşe gidişim... Kızımı panikle alıp gelmem....
Eşyaları taşıdık. Eşim okula gitmiş tabi. Bugün hiç gelmedi demişler sağolsunlar. Kızımı orda bırakacak kadar salak sandı beni galiba. Sonra yine 2 kez aradı açmadım. Korkuyorum onunla konuşmaya..
Kızım tabi çok küçük farkında değil yeni evimiz çok güzel diye geziyor..
Annem babam biraz durup gittiler, yanımda erkek kardeşim kalacak bir süre.
Ben şimdi bu adam annemleri bana gelirken takip eder de yerimi öğrenir diye çok korkuyorum. Aşağıya markete gitmeye bile ödüm kopuyor. Kardeşim gidiyor zaten ama ben evden ne zaman nasıl çıkacam..
Evimi bir şekilde öğrenir de aşağıda saklanip bizi bekler, sonra karşımıza çıkarsa?..
İnsan olsaydı anlaşmalı tek celsede boşanırdık ve kızını istediği her an görebilirdi .. ama insan değil.
Bu arada dün akşam bana en son s.ktir git dedi. Ben de gittim işte:))
Çok endişeliyim korkuyorum gerginim sakin olamıyorum. ..
İnşallah dava açıp ayrılmışsınfır evden yoksa suçlu konumundasın şuan

Hayırlı olsun canım. Eski konularına baktım seninle gurur duydum. 🙏 İş başvurularına başla inşallah gerisi gelir. Allaha emanet olun ikiniz de 🤲🏻❤️

Bugün yeni evime taşındım. Annemle eşyaları panikle toplayisimiz, taksiye aceleyle yukleyisimiz. . bizimki aile apartmanı o yüzden. Zaten son anda gorumcemin kocası seslendi nereye diye, cevap vermedim. Hemen karısına söylemiş. Görümcem aradı açmadım. Kayananaya soylemis o da aradı açmadım. O da gitmiş eşime söylemiş aradı açmadım. Eşim tabi eve gelmiş iş yerinden. Taksici tanıdıktı, yeni evin önüne gelir gelmez anahtarı verdim kardeşimle annem arkamdan geliyordu onlara ver ben çocuğu almaya gidiyorum dedim. Koşarak kreşe gidişim... Kızımı panikle alıp gelmem....
Eşyaları taşıdık. Eşim okula gitmiş tabi. Bugün hiç gelmedi demişler sağolsunlar. Kızımı orda bırakacak kadar salak sandı beni galiba. Sonra yine 2 kez aradı açmadım. Korkuyorum onunla konuşmaya..
Ben şimdi bu adam annemleri bana gelirken takip eder de yerimi öğrenir diye çok korkuyorum. Aşağıya markete gitmeye bile ödüm kopuyor. Kardeşim gidiyor zaten ama ben evden ne zaman nasıl çıkacam..
Evimi bir şekilde öğrenir de aşağıda saklanip bizi bekler, sonra karşımıza çıkarsa?..
İnsan olsaydı anlaşmalı tek celsede boşanırdık ve kızını istediği her an görebilirdi .. ama insan değil.
Yakına taşonarak ve tanıdık taksiciyle giderek risk almışsınız. Hakkınızda hayırlısı inşallah.

İlk önce karakola gidip tedbir aldırsaydınız yapıldımı bilmiyorum avukat tuttunuz mu vekalet verdiniz mi hemen ayrı eve değilde bir süre ailenizin yanınızda kalsaydınız keşke telefonunuza kadesi hemen yükleyin acil durumlarda gerçekten hayat kurtarıyor

Kadın kendini korumak için evden ayrılıyorsa suçlu değildir. Yargıtay kararı var. Keyfi olarak eve gelmezse birlikte yaşama yükümlülüğüne aykırı davranmış olur. O zaman suçlu konumuna düşer.

İnşallah her şey gönlünüze göre olur. Cesaretinize, kararlılığınıza hayran kaldım

Korkmayin erkekler cocuklari almaya merakli değiller. Zaten bakamazlar, cocugu almaya calismalarinin nedeni annenin canini yakma isteginden başka bisey değil. Boşanma gercekleşince kabullendiginde cocugun pesine düşmez.

Yolunuz guzel ve acik olsun.
İnşallah öyle olur. Bence de çocuk için değil, ben üzüleyim diye yapacak yaparsa. Önceden diyordu ayrılırsak çocuğu sana bırakmam. Zaten bunları duyduğum için kaçırdım çocuğumu .
Çok teşekkürler

iyi canım inşallah bundan sonra ikinizde mutlu olursunuz ama yakın oturma başka ev bak zaten kurtulmuşsun şuan daha rahat ev bakıp taşıyabilirsin
Çok yakın sayılmaz arada 1 mahalle var ama ilerdeki anayola çıkamıyorum mesela orda gezer onun akrabaları. Çok baktım evlere bu ev site içinde güvenlik kamerası var park var market hemen altta. Dışarı çıkmam gerekmiyor. Tabi elzem durumlarda cikacam illa ki.

İlk önce karakola gidip tedbir aldırsaydınız yapıldımı bilmiyorum avukat tuttunuz mu vekalet verdiniz mi hemen ayrı eve değilde bir süre ailenizin yanınızda kalsaydınız keşke telefonunuza kadesi hemen yükleyin acil durumlarda gerçekten hayat kurtarıyor
Tabi ki önceden avukat tuttum vekalet verdim. Evimi de tuttum. Eve geçince aynı gün dava açıldı.
Ailemin eviyle arasında sadece 1 sokak var kalamazdim:)
Kades mi? Hemen bakayım sağolun

Kadın kendini korumak için evden ayrılıyorsa suçlu değildir. Yargıtay kararı var. Keyfi olarak eve gelmezse birlikte yaşama yükümlülüğüne aykırı davranmış olur. O zaman suçlu konumuna düşer.

İnşallah her şey gönlünüze göre olur. Cesaretinize, kararlılığınıza hayran kaldım
Böyle okudukça çok mutlu oluyorum eksik olmayın çok teşekkürler

Çok yakın sayılmaz arada 1 mahalle var ama ilerdeki anayola çıkamıyorum mesela orda gezer onun akrabaları. Çok baktım evlere bu ev site içinde güvenlik kamerası var park var market hemen altta. Dışarı çıkmam gerekmiyor. Tabi elzem durumlarda cikacam illa ki.
Rabbim yardımcınız olsun

Evvelsi akşam en son ne yaşadım anlatayım da ister gülün ister ağlayın :)
Kızımı okuldan alınca anneme geçtik. Bu adam da o gün izin almış evde. Allah işte, biz eve döndük tam kapıdan girdik (ev giriş katı önde bahçe var, arkada apartman girişi, yani 2 girişli ev) baktım motorla tantunici gelmiş. Kendine sipariş etmiş.
Yemeklerimi hatta yaptığım çayı uzun zamandır hiçbir surette yiyip içmediği için ben de yemek yapmayı bırakmıştım. Ben onun tantunici olduğunu biliyorum, ama o benim bildiğimi bilmiyor. Kızımla salona geçtik bir baktım bahçeden dışarı çıktı elinde yemekle 🤣 tesadüf antreye geçtim. Bir baktım ön kapıdan apartman girişine geçmiş. (Kapı açma taktiği var parmağını vurup açar oradan anladım ) kapıyı dinledim hışır hışır poşet sesi. Girişte yiyor yemeğini!!! Demiyor da bir girer beni böyle görür...
Şimdi benden yemeği kaçırması için hiç sebep yok zaten onun umrunda değilim. Ee kizindan da mı kaçırıyorsun 😱😱
ben şok ben iptal... Rezilliğin iğrençliğin dibi ..
peki ben ne yaptım, kızım babasni aglayarak soruyor ben de gel bak kızım dedim baban burda, açtım kapıyı bu girişten de dışarı kaçmasın mı 🤣🤣🤣
bizden tantuni kaçırıyor köşe bucak!!!
bu dışarda yedi geldi, tabi o gelene kadar kızım ağladı. Normalde hiç muhatap olmuyordum dayanamadım "bu yaptığın çok korkunç " dedim. Bana "uzatma lan! S.ktir git burdan" dedi. Hiç sesimi çıkarmadım çünkü çocuğun önünde bana vurabilirdi.
ertesi gün çıktım gittim zaten çok şükür yeni evimizin ilk günü kızımla 😊

Tabi ki önceden avukat tuttum vekalet verdim. Evimi de tuttum. Eve geçince aynı gün dava açıldı.
Ailemin eviyle arasında sadece 1 sokak var kalamazdim:)
Kades mi? Hemen bakayım sağolun
Kades muhteşem bir uygulama. Konum bilginiz ve internetiniz hep açıkolmalı programın doğru çalışması için. En geç 5 dk içinde polis kapınızda. İnşallah ihtiyaç duymazsınız ama dursun bir yerde, zarar gelmez.

Back
X