Evvelsi akşam en son ne yaşadım anlatayım da ister gülün ister ağlayın :)
Kızımı okuldan alınca anneme geçtik. Bu adam da o gün izin almış evde. Allah işte, biz eve döndük tam kapıdan girdik (ev giriş katı önde bahçe var, arkada apartman girişi, yani 2 girişli ev) baktım motorla tantunici gelmiş. Kendine sipariş etmiş.
Yemeklerimi hatta yaptığım çayı uzun zamandır hiçbir surette yiyip içmediği için ben de yemek yapmayı bırakmıştım. Ben onun tantunici olduğunu biliyorum, ama o benim bildiğimi bilmiyor. Kızımla salona geçtik bir baktım bahçeden dışarı çıktı elinde yemekle

tesadüf antreye geçtim. Bir baktım ön kapıdan apartman girişine geçmiş. (Kapı açma taktiği var parmağını vurup açar oradan anladım ) kapıyı dinledim hışır hışır poşet sesi. Girişte yiyor yemeğini!!! Demiyor da bir girer beni böyle görür...
Şimdi benden yemeği kaçırması için hiç sebep yok zaten onun umrunda değilim. Ee kizindan da mı kaçırıyorsun

ben şok ben iptal... Rezilliğin iğrençliğin dibi ..
peki ben ne yaptım, kızım babasni aglayarak soruyor ben de gel bak kızım dedim baban burda, açtım kapıyı bu girişten de dışarı kaçmasın mı

bizden tantuni kaçırıyor köşe bucak!!!
bu dışarda yedi geldi, tabi o gelene kadar kızım ağladı. Normalde hiç muhatap olmuyordum dayanamadım "bu yaptığın çok korkunç " dedim. Bana "uzatma lan! S.ktir git burdan" dedi. Hiç sesimi çıkarmadım çünkü çocuğun önünde bana vurabilirdi.
ertesi gün çıktım gittim zaten çok şükür yeni evimizin ilk günü kızımla