- 19 Haziran 2025
- 671
- 1.107
- 28
Reglimin yazmışsın dikkat et üzerine kalabilir dsdshsBeğenmedim atacaklar ama reglimin en coşkulu döneminde sabredemeyip birlikte olan arkadaşlarım vardı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Reglimin yazmışsın dikkat et üzerine kalabilir dsdshsBeğenmedim atacaklar ama reglimin en coşkulu döneminde sabredemeyip birlikte olan arkadaşlarım vardı.
bu konuda hanımlar yorum yapsa keşke kim ne düşünüyor35 yaşında adam kendi çapını biliyordur herlade.bir şekilde anlamıştır.
bu regl meselesi islam toplumları hariç o kadar tabu değil zatenBeğenmedim atacaklar ama reglimin en coşkulu döneminde sabredemeyip birlikte olan arkadaşlarım vardı.
Anlamadım.Reglimin yazmışsın dikkat et üzerine kalabilir dsdshs
Seks yapmadan evlenmek bence şu devirde yapılabilecek en büyük aptallık. Yolu yok yani kesinlikle. Bakire evlenmek kafası asla anlayabileceğim bir kafa değil. Cinsellik evliliğin bel kemiği. Yaşamadan bunu bilmenin yolu kesinlikle yok, olamaz. Ten uyumu diye bir şey var ya da ten uyumsuzluğu.not: sorular eleştiri değil ima değil hakketen soruyorum, evlenmeden seks yapmayan kişilerin bunları bilme yolu nedir ?
nedense son zamanlarda her sorduğum şey ters anlaşılıyor da belirtmek istedim.
Bu günleri yaşayabilmek için kimbilir kaç milyon para harcadılar bir de.trajikomik bir ülkeyiz.Seks yapmadan evlenmek bence şu devirde yapılabilecek en büyük aptallık. Yolu yok yani kesinlikle. Bakire evlenmek kafası asla anlayabileceğim bir kafa değil. Cinsellik evliliğin bel kemiği. Yaşamadan bunu bilmenin yolu kesinlikle yok, olamaz. Ten uyumu diye bir şey var ya da ten uyumsuzluğu.
Sonuç olarak kadın erkek farketmeksizin artık bu tabuların yıkılması ve evlenecek kişilerin evlenmeden önce sevişmesi gerekiyor. Bu bir gereklilik evet. Mutlu bir evlilik için atılabilecek en önemli adımlardan biri.
Çook yüksek kilolarda olup, yok hamile kaldım, yok düşük yaptım, yok çocuk yapmaya çalışıyorum diye gezen bir sürü kadın var.onlarlar bile birlikte oluyor demek ki eşleri.bana da bu durum garip geliyor ama oluyor demek ki.kimin payına kim denk gelirse anlayacağın.35 yaşına gelmiş adam bu saatten sonra değişmez yahu. Ben hala şunu anlamadım, adamla gerçekten bakir olduğunu bile bile mi evlendiniz? 2 aylık evlilikte kadının cinsellikten bu kadar mahrum olması da hoş değil. 6 senelik evliyim üstelik bir hafta sonra doğuracağım, benim 40 yaşındaki kocam bile hala popoma şaplak atmanın derdinde.
Bu adam resmen libidosuz. Ayrıca insanın sevişme isteği fizikle bilmem neyle de alakalı değil eğer karşısındaki kişiyi seviyorsa. Tabi işve cilve her zaman gerekli, arada farklılıklar denemek önemli ama inanın gerek duymayan da duymuyor. Çok bilirim mickey mouselu pijama paçalarım çorabımın içindeyken eşimin bana yanaştığını.
Kesinlikle yeterki kadın olsun yanında erkek duramazkiAdam libidosuz.arkadaşlar bahane bulmaya, çözüm sunmaya çalışıyorlar ama hepsi boş bana kalırsa.eski kadınlar kocasının yanında soyunamıyormuş, cilve milve, gecelik, mecelik hak getire.hepsinin 10, 15 tane çocuğu vardı.
Sevişmeyi planlamak hoş bir şey değil haklısınız ancak evlilikte işin içine günlük sorumluluklar da girdiği için üstünkörü bi planlama gerekiyor illa ki. Orta bi yerde buluşmaya çalışın mesela bir gün öncesinden planlayın, yemekten sonra çaydan önce gibi gibiOlmayabilir dediğim gibi çok yüksek libidosu olan birisi değilim ama o kadar odunda değilim. Eşim bazen hadi sevişelim falan diyor ne bu bı yere mi gidiyoruz mesela hadi kalk gidelim der gibi. Bilmiyorum ya kafam çok karışık. İlişki yaşayalım diyede şekilden şekile girecek birisi değilim herşey akışında güzel bana kalırsa karşılıklı güzel. Belkife evlilik evlenmek bana göre birşey değildi bunuda düşünüyorum. Ne yapmalıyım sizce bir insanın boşanma kararı vermesi için ne kadar süre geçmeli doğru karar vermek için. Gerçekten fikirlerinize ihtiyaç duyuyorum
Eee ilişki istemiş sen reddetmissinSordum, sen isteksiz gibisin falan dedi ondan dedi ilsikiye girmek istedi reddettim. Evet şu sorunum var diye soyleyecek bı insan değil onu farkettim. Ya her ihtimali kibarca sordum kadınlardan hoslanmiyo musun sorun değil açıkça şöyle bile dedim ne yapayım başka. Hani açık açık söylese kimseyi umursamam tamam derim boşanırim. Ama şuan sağlıklı bi kararda veremiyorum sağlıklı bi cevap bulamadığım icin
Oluyor tabi neden olmasın. Yoksa Amerika’da seks diye bir şey olmazdı. Zira obez olmayan çok az kadın nüfusu var orda. Filmlerde dizilerde gördüğümüz gibi değil yani, orda bir dönem yaşadığım için biliyorum. Zayıfım diye beni beğenmiyorlardıÇook yüksek kilolarda olup, yok hamile kaldım, yok düşük yaptım, yok çocuk yapmaya çalışıyorum diye gezen bir sürü kadın var.onlarlar bile birlikte oluyor demek ki eşleri.bana da bu durum garip geliyor ama oluyor demek ki.kimin payına kim denk gelirse anlayacağın.
Şok oldum…Ablamın eşi böyleydi başlarda, o zamanlar demiştim yol yakınken boşan diye. Ablam da benim için cinsellik çok önemli bir parametre değil dedi ve boşanmadı. Şuan ki durumu söyleyeyim en son 3 sene önce bir kez cinsel ilişki oldu o da bir kez bir önceki ne zaman dersen onun da arasında 4 sene falan vardı. Evliliğin ilk senesi sizin gibiydiler çocuk olduktan sonra tamamen bitti, 3-4 senedir bir oluyor artık.
Regliyken alınan zevk gibisi yok... Sabredemiyor değilde, nirvanaya ulaşan özellikle regl iken her günü değerlendiren var.Beğenmedim atacaklar ama reglimin en coşkulu döneminde sabredemeyip birlikte olan arkadaşlarım vardı.
1 çocuk..Şok oldum…
Kaç çocukları var.