Yeni evlendim eşimin ilk evliliği den 2 çocuğu var

O nasıl adamlık öyle yeni eşinin keyfi gelsin diye çocuklarını kapı dışarı edecek? Dua yerine geçer bu sözler dikkat edin aman.
Kaçtım ailem evlenene kadar karşı çıktı ama dinlemedim aslinda çocukları seviyoeum ama sürekli annelerinden laf gelince böyle düşüncelere kapılıyorum
Çok erken evlenmişsin cnm. Hayırlısı olsun.

Kadın o çocuklarla harika geçinmek zorunda değil kardeşim neyini anlamıyorsunuz.
Harika geçinmek değil siz adam olan karısını çocuğuyla muhatap etmez gibi harika düşüncelere sahipsiniz ya o yüzde yazdım.
Çocukla muhatap olmak istemeyen, çocuksuz biriyle evlenecek.
Burada kadın çocuklarla aynı evde yaşıyor, harika geçinmese böle kötü davranamaz,yok sayan, çocukları.

Son düzenleme:
Yukarılarda biri de yazmış , Ziyagil yalısına gelin mi gidiyon sandıydın diye. Adamın durumu belli, çocuklara ayrı kat, bakıcılar mürebbiyeler gibi imkanları yok. Bu çocuklara da bakılacak abi şimdi, saksı bitkisi değil bunlar . Babanne desen belli yaşa gelmiş, yorulmuş artık. Evli kaldığı sürece bu iş konu sahibinin başına yıkılacak. Bunlar gayet öngörülebilir şeylerdi, ama bazı genç kızlarımızın koca diye gözü dönünce kör oluyorlar.

Hem cok gencsin egitimin yoktur kocan senden cok buyuk cocuklu ve kv ile mi oturuyorsun ah be kizim naptin kendine..

Normalde cocuklularda bekar biriyle olur derim ama ne sende ne de esinde o olgunluk yok. O 2 cocuk senin olsaydi gene olur derdim.. ama daha cocuklar cok kucuk bakima muhtaclar. Benimde o yaslarda cocuklarim var daha ana kuzusu onlar emin ol, ama sende oylesin..

Bence yol yakinken don..

Yapma yaw ablam bu yasta bu zeka ilerde neye isaret ajabaa

Sen git cocuklu biriyle evlen sonra cocuklarla muhatap olmaok baska ne isterdiniz?

Evlenmeseydi yani.. cocuklu biriyle cocuksuz biri asla
Ayni olamaz..

Yapma yaw ablam bu yasta bu zeka ilerde neye isaret ajabaa

Sen git cocuklu biriyle evlen sonra cocuklarla muhatap olmaok baska ne isterdiniz?

Evlenmeseydi yani.. cocuklu biriyle cocuksuz biri asla
Ayni olamaz..
Üsluba ve seviyeye bak.
Zekamın sadakasını sana vereyim ki en azından yazı yazmayı öğren.

Ann

Anneleri nerde ?merak etdim

Düşünmeden yapılan işler işte böyle olur şimdi biz ne yapalım istiyorsunuz? Gelip annelerine benziyorlar diye çocukları mı dövelim?

bdv anasayfasına son yorum yazılmış konulara bakıyorum. Yeni üyeyim de, bu forum hoşuma gidiyor. Yani ben hortlatmadim, baskasi yazmis, konu ilk sayfaya düşmüş, bu konuyu ben yeni gördüm.

Ayrica hortlatabilirim de. Ilgimizi çeken konulara yorum yazmak yasak degil sanirim. Bir daha sefere size mi sorayim nasil yapayim ?

ya da, ben bir konuya yorum yazınca benzer konular öneriyor. Öylece görmüs de olabilirim. Siz niye beni acıklama yapmak mecburiyetinde birakiyorsunuz acaba?

Cocuklari basinizdan nasil atacaginizin aklini size burda kimse vermez hanfendi. Anlamiyorum nasil bu kadar kotu olabiliyorsunuz. Kendi agzinizla soylemissiniz bir de yaparim bakarim dedim ilk basta diye. Siz kimsiniz de kabul etmis gibi yapip evlenince cocuklari sokaga atmaya calisiyorsunuz? Bir de gelmis bizden yol gostermemizi istiyorsunuz?!! Haddinizi bilin kendinize gelin. Gorgusuz gibi 21 yasinda 2 cocuklu adamla evlenmissiniz zaten. Adam kalmamis gibi bir de evlenebilmek icin cocuklara bakarim diye buyuk bir yalan soylemissiniz. Ay vallahi siz ve sizin gibiler ne yiyip icip bu kadar pis insanlar haline geliyor anlamiyorum. Tiksindim vallahi. Bugun okudugum bu tarz 2.konu.

Niye evlendin
Hiç çevrenden uyaran olmadı mı ya

Nedense bu erkekler boşandıktan sonra aslında sevmiyordum da şöyleydi de böyleydi de evlendim diye saçma sapan şeyler söylüyorlar genelde. Geçmişte yaşadığı sevgiye ya da yaptığı evliliğe dahi sahip çıkamayan erkekler bana çok itici geliyor. Sevmiyormuş madem niye çocuk yapmış? Mutsuzmuş neden ikinciyi yapmış? Evlenmiş neden o kadar yıl evli kalmış? Siz iki çocuk varken başbaşa kalamayacağınızı zaten bilmiyor muydunuz zaten kabul etmediniz mi? Sizde soruyorsunuz bunları ama sormanız gereken an bu an değil ki sizde farkındasınız. Evlenmeden önce cevapların alınması lazımdı. Ama şöyle bir şey var ki bu adamın evlenmiş boşanmış ve iki çocuklu olduğu gizli, saklanmış bir şey değil. Sanki sonradan öğrenmiş gibi şikayet etmeniz oldukça garip.

Hazır konu hortlamışken mesajınızı bırakalım:

Cocuklu adamla evlenirseniz o çocuklara siz bakacaksınız sevgili cocuğu olmayan saf kadınlar, hem de annesi tarafından doldurulmuş, babasını sizden kıskanan çocuklara. Bunu kabul etmiyorsanız lütfen evlenmeyin bekar kalın daha iyi

Ya anlamıyorum bu ilk evliliğinden çocuğu olup, düğün öncesi sorun etmeyipde sonradan kafası tank eden bayanları. Çocuklar sonradan goze batiyor

Biz cocugumu incitmeyim aman dikkat edim aman söyle aman böyle gerektiği yerde psikolojik destek alıyoruz o bile ağır geliyo anne olarak... Siz hiç çocuk sorumluluğu almamış annelik nedir bilmeden üvey anne kategorisine giriyorsunuz... Neden !? Yani erkek kitligimi var Allah aşkına kendi denginde birisi yokmuydu...
Eşinizin yaşı sizden çok büyük. 12 nedir ya....
Siz daha hayatın başındasiniz. Evlilik sorumluluğu yetmiyor gibi 2 çocuk sorumlulugu
Erken yaşlanırsiniz soyleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…