O nasıl adamlık öyle yeni eşinin keyfi gelsin diye çocuklarını kapı dışarı edecek? Dua yerine geçer bu sözler dikkat edin aman.
Çok erken evlenmişsin cnm. Hayırlısı olsun.Kaçtım ailem evlenene kadar karşı çıktı ama dinlemedim aslinda çocukları seviyoeum ama sürekli annelerinden laf gelince böyle düşüncelere kapılıyorum
Harika geçinmek değil siz adam olan karısını çocuğuyla muhatap etmez gibi harika düşüncelere sahipsiniz ya o yüzde yazdım.Kadın o çocuklarla harika geçinmek zorunda değil kardeşim neyini anlamıyorsunuz.
Yukarılarda biri de yazmış , Ziyagil yalısına gelin mi gidiyon sandıydın diye. Adamın durumu belli, çocuklara ayrı kat, bakıcılar mürebbiyeler gibi imkanları yok. Bu çocuklara da bakılacak abi şimdi, saksı bitkisi değil bunlar . Babanne desen belli yaşa gelmiş, yorulmuş artık. Evli kaldığı sürece bu iş konu sahibinin başına yıkılacak. Bunlar gayet öngörülebilir şeylerdi, ama bazı genç kızlarımızın koca diye gözü dönünce kör oluyorlar.Harika geçinmek değil siz asma olan karısını çocuğuyla muhatap etmez gibi harika düşüncelere sahipsiniz ya o yüzde yazdım.
Çocukla muhatap olmak istemeyen, çocuksuz biriyle evlenecek.
Burada kadın çocuklarla aynı evde yaşıyor, harika geçinmese böle kötü davranamaz,yok sayan, çocukları.
Yapma yawMillet linçlemiş ama eşinin eski eşinden olan çocuklarıyla harika bir iletişim kurmak hatta hiç de görüşmek mecburiyetiniz yok.
Onlar görüşeceği zaman siz bulunmayın veya bi zahmet sizin eviniz dışında görüşsünler.
Eski eş de çocukları öne sürerek bırakmayı bayaa seviyor belli ki:)
O da farkında çocukları sık sık sizinle muhatap ederse sorun olacak. Çok gençsiniz çoook
Üsluba ve seviyeye bak.Yapma yawablam bu yasta bu zeka ilerde neye isaret ajabaa
Sen git cocuklu biriyle evlen sonra cocuklarla muhatap olmaok baska ne isterdiniz?
Evlenmeseydi yani.. cocuklu biriyle cocuksuz biri asla
Ayni olamaz..
Isine gelmeyende usluptan dem vuruyor burdaÜsluba ve seviyeye bak.
Zekamın sadakasını sana vereyim ki en azından yazı yazmayı öğren.
Merhaba çok zor durumdayim ve belki ni akil alırım diye yazdim ben yeni evlendim henüz 21 yaşındayım eşimi çok seviyorum ilk evliliğinden 2 tane oğlu var biri 5 diğeri 7 yaşında en basta sevgikiyken yaoarim bakarim diye düşünüyodum şu anda bizleler anneleri hic arayip sormaz ama eşimin ailesi çocuklara her kızdı ayni anneleri gibiler anneleride böyleydi gibi şeyler söyleyip duruyorlar ben de sürekli o kadın hatirlatilinca çocuklardan soğudum onlara baktıkça anneleri aklima geliyor esim sevmeden hamile olduğu için evlendim demisti bana ama son zamanlarda o zmn neden ikinci çocuğu yapti yada niye aldirmadi gibi acımasizca şeyler düşünmeye başladım ayri eve çıkınca hic başbasa vakit geçiremicez diye de kötüyüm ne yapmaliyim çok kötüyüm kafayi yedim esim yeteri kadar olgun benden 12 yaş büyük ama onada bise anlatamiyosun tartisma cikiyo lutfrn bi akil verin
[/QUOAnneleri Anneleri nerde ?merak etdim?
Anneleri nerde ?merak etdimMerhaba çok zor durumdayim ve belki ni akil alırım diye yazdim ben yeni evlendim henüz 21 yaşındayım eşimi çok seviyorum ilk evliliğinden 2 tane oğlu var biri 5 diğeri 7 yaşında en basta sevgikiyken yaoarim bakarim diye düşünüyodum şu anda bizleler anneleri hic arayip sormaz ama eşimin ailesi çocuklara her kızdı ayni anneleri gibiler anneleride böyleydi gibi şeyler söyleyip duruyorlar ben de sürekli o kadın hatirlatilinca çocuklardan soğudum onlara baktıkça anneleri aklima geliyor esim sevmeden hamile olduğu için evlendim demisti bana ama son zamanlarda o zmn neden ikinci çocuğu yapti yada niye aldirmadi gibi acımasizca şeyler düşünmeye başladım ayri eve çıkınca hic başbasa vakit geçiremicez diye de kötüyüm ne yapmaliyim çok kötüyüm kafayi yedim esim yeteri kadar olgun benden 12 yaş büyük ama onada bise anlatamiyosun tartisma cikiyo lutfrn bi akil verin
Neden butün konuları hortlatiyorsunuzDüşünmeden yapılan işler işte böyle olur şimdi biz ne yapalım istiyorsunuz? Gelip annelerine benziyorlar diye çocukları mı dövelim?
Nedense bu erkekler boşandıktan sonra aslında sevmiyordum da şöyleydi de böyleydi de evlendim diye saçma sapan şeyler söylüyorlar genelde. Geçmişte yaşadığı sevgiye ya da yaptığı evliliğe dahi sahip çıkamayan erkekler bana çok itici geliyor. Sevmiyormuş madem niye çocuk yapmış? Mutsuzmuş neden ikinciyi yapmış? Evlenmiş neden o kadar yıl evli kalmış? Siz iki çocuk varken başbaşa kalamayacağınızı zaten bilmiyor muydunuz zaten kabul etmediniz mi? Sizde soruyorsunuz bunları ama sormanız gereken an bu an değil ki sizde farkındasınız. Evlenmeden önce cevapların alınması lazımdı. Ama şöyle bir şey var ki bu adamın evlenmiş boşanmış ve iki çocuklu olduğu gizli, saklanmış bir şey değil. Sanki sonradan öğrenmiş gibi şikayet etmeniz oldukça garip.Merhaba çok zor durumdayim ve belki ni akil alırım diye yazdim ben yeni evlendim henüz 21 yaşındayım eşimi çok seviyorum ilk evliliğinden 2 tane oğlu var biri 5 diğeri 7 yaşında en basta sevgikiyken yaoarim bakarim diye düşünüyodum şu anda bizleler anneleri hic arayip sormaz ama eşimin ailesi çocuklara her kızdı ayni anneleri gibiler anneleride böyleydi gibi şeyler söyleyip duruyorlar ben de sürekli o kadın hatirlatilinca çocuklardan soğudum onlara baktıkça anneleri aklima geliyor esim sevmeden hamile olduğu için evlendim demisti bana ama son zamanlarda o zmn neden ikinci çocuğu yapti yada niye aldirmadi gibi acımasizca şeyler düşünmeye başladım ayri eve çıkınca hic başbasa vakit geçiremicez diye de kötüyüm ne yapmaliyim çok kötüyüm kafayi yedim esim yeteri kadar olgun benden 12 yaş büyük ama onada bise anlatamiyosun tartisma cikiyo lutfrn bi akil verin
Baştan aşağı vicdansızlık kokuyo5 yasinda cocugu anasi atmis basindan, babaanne anasi da böyleydi diye ezikliyo bi yandan, uvey ana da sogudum istemiyorum diyo, yazik ya, ne vicdan yoksunusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?