Yeni evlendim eşimin ilk evliliği den 2 çocuğu var

Benle vakit geçirmek sebebi daha büyük ne olabilir yani ama simdi tersini söylüyo bu yüzden sorun

Bakicilik hizmetçi lik yapmayi mi hayal ettim ayrica esim evlenmeden önce ayri eve çıkınca sürekli babaannesine bırakırız demişti çocukları basbasa vaktimiz çok olur demişti simdi oyle demiyo
Ahahah adam anası yaşlandığı ve çocuklara takat getiremediği için kandırıp kaçırdı seni zaten yavrimu, ne anlatıyon Allasen.

Benle vakit geçirmek sebebi daha büyük ne olabilir yani ama simdi tersini söylüyo bu yüzden sorun

Terbiyesiz bu adam ya. Cocuklarini birakip seninle vakit gecirmiyorsa yaziklar olsun bu adama. Nerde bu ask? Nerde bu sevgi? Allahim herkese akil fikir nasip eyle. Amin.

Ben onlara üvey annnelik yapmıyorum tam bi abla gibiyim ama esim sanki bütün yükü bana yüklemiş kendi isten eve evden ise alakasi yok çocuklarla evde hizmetçi bakici mi olucam yani
Zaten alakası yokmuş çocuklar ile senden önce de, babannelerine atıp g.t gezdiriyormuş kendi, sen ne olacak diye ummuştun ben onu hiç anlamadım.

Terbiyesiz bu adam ya. Cocuklarini birakip seninle vakit gecirmiyorsa yaziklar olsun bu adama. Nerde bu ask? Nerde bu sevgi? Allahim herkese akil fikir nasip eyle. Amin.
Anlamadığınız bisey var yeni evliyiz ve illami basbasa vamit geçirmek isticem o da buna karşılık bi yerlere giderken birakiriz diyodu simdide uzun yola gidersek belki diyo ben yeni evliyim neden heryere onun çocuklarıyla gidim ki

Sence ben bunu anlamiyor olabilir miyim? Yoksa sen bunu anlasaydin 2 cocuklu bir adamla evlenmiyor olabilir miydin? Sence bunu hangimiz anlamiyoruz?

Ah kızım ah çok cahilsin adam çocuklarını atamaz satamaz sen kendini kandırmışsın yalanlarla avutulmuşsun artık bu senin hayatının bi parçası kabul et

Başka Bi kadınla hata yapmamış. Evlenmiş iki çocuk yapmış. Hata yapan sensin. Kaç yaş büyük çocuklu adamla evlenerek. Bence boşan ama eğer boşanmazsan da uzun Bi zaman çocuk yapma, ben bu evliliğin süreceğini sanmıyorum. Bir de çocuklara kötü davranma lütfen, yazık anaları bırakıp gitmiş baba baba değil, babanın ailesi çocukları sevmiyor, çok günah onlara en azından merhametli ol. Masumların ahını alırsan ömür boyu toparlanamazsın senin de yüzün gülmez.

Onlara asla kötü davranmıyorum ayrilmayi da en çok bunun için istiyorum gittikçe daha kötü olursam diye akillarinda en azindan bi abla vardi bizle ilgilenir oyun oynardi fln diye kalsin en doğrusu

Onlara asla kötü davranmıyorum ayrilmayi da en çok bunun için istiyorum gittikçe daha kötü olursam diye akillarinda en azindan bi abla vardi bizle ilgilenir oyun oynardi fln diye kalsin en doğrusu
Seni anlıyorum. haklısın başkasının çocuğuna annelik yapmak hele ki senin yaşında hiç kolay değil. En doğrusu ayrılman. Daha çok gençsin hiç evlenmemiş gibi tekrar evlenirsin, çocuğun olmadan ayrıl. O çocukların da Allah yardımcısı olsun.

Senin çocuğun değil ama kocanın çocuğu. Bu çocuklar tabi ki durdukları yerde saksı bitkisi gibi büyümeyecekler ,birinin bakması lazım. Seçilen şanslı da başından beri senmişsin, anlamadığın bu, hala diyorsun söz verdi zırt vırt.

Doğru düşündüğümü duymak rahatlatti içimi teşekkür ederim evet en dogrusu kimsenin hayatinda kötü rol oynamaya gerek yok haklisiniz

Bakicilik hizmetçi lik yapmayi mi hayal ettim ayrica esim evlenmeden önce ayri eve çıkınca sürekli babaannesine bırakırız demişti çocukları basbasa vaktimiz çok olur demişti simdi oyle demiyo
Cocugunu sürekli babanneye bırakıp ,yeni karısıyla baş başa kalma hayali olan adamdan en başta kacsaydiniz keşke. Kendi çocuğunu keyfi için bırakmayı düşünen yarin sizi kendi keyfi için zaten tek bırakır ki birakmis da zaten sanirim

Ayy o kısmı kaçırmışım ben . Yazık kizcagizin ağzına bir parmak bal sürüp evin tüm sorumluluğunu vermişti. Kendi arkadaslariyla takiliyordu
Sevgiliyken ruj sürdü diye tokat atan herif ne balı sürmüş ayol? O kadının hayal dünyası idi o, kıymet bilen , karısından razı kocaymış pehh

Sevgiliyken ruj sürdü diye tokat atan herif ne balı sürmüş ayol? O kadının hayal dünyası idi o, kıymet bilen , karısından razı kocaymış pehh
Evet başta kocası çok poncikti de millet yorum yapıp soru sordukca çıkmıştı sorunlar ortaya. Öyle böyle kandiriyordu kadını. Kadın sanki çocukları babasının evinden getirmiş gibi davranıyordu kocasi. İlginç bir vakaydi

Tecrübe kazandınız,erkeklerin çoğu köprüyü geçene kadar böyle pembis tablolar çizer,ama sonu hep hüsran.En büyük riski siz almışsınız kendi hayatınız için çok çabuk evet demişsiniz.Yazik çok yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…