Yeni evlendim eşimin ilk evliliği den 2 çocuğu var

Kocası gördü burayı, adam hepimizi gizli erkek ilan etti ahahahah.

hak veriyorum size. Çok doğru söylemişsiniz. Çocuklar gelince konu sahibi evden çıksın gitsin. Birkaç gün otelde kalsın.

Çocuklu adamla mı evlisiniz

buraya yazmak icin cok gec kalmissin
cocuklara guzel davran bu hayati sen sectin yada cek git bir de hamile kalirsan tam bir uvey anne olursun

İki çocuklu adamla evlilik kararı alırken ziyagil yaşlısına gelin gidiyorum sandınız galiba. Biz kendi doğurduğunuz bir tane çocuğa zor bakarken 21 yaşında bu ne gözü karanlıktır. Aileniz hiç mi karışmadı? Ha birde kaçtım demeyin sakın bu cendereli hayat için. Normalde kimse için söylemem bunu ama çocuğunuz yokken ve yaşınız daha gençken arada size sahip çıkacak bir desteğiniz varsa yol yakınken dönün derim.

Bu evlilik merakını insanlar içinde frenleyebilse, amaç olmaktan çıkarabilse aslında boşanma yüzdelerinin azalacağı düşüncesindeyim
yaşınız küçük, toz pembe bir hayat hayal edip sadece evliliğe odaklanmışsınız. Keşke biraz metafor yapıp kendinizi 2 çocuklu bir adamla bir evde hayal edip gününüzün ve hayatınızın akışı üzerine daha ciddi düşünseydiniz.lütfen küçücük çocukların da günahına girip onları üzmeyin. bu isteksizlik onları üzmenize sebep olur diye düşünüyorum.
bu saatten sonra ya kabul edip devam edeceksiniz ya da ayrılacaksınız çok net.

Eşiniz iğrenç bir insan çocuklara anneleri üzerinden hakaret ediyor annelerini koyuluyor ben olsam böyle adamdan çocuk yapmam

Boşandığı kadın hakkında ileri geri konuşan mahluktan hayır gelmez zaten.
21 yaşında başına bela almışsın. Bela dediğimde kocan! Çocuklar falan değil.
Zaten bu kadar küçük art Arda yaşları olan çocukla ayrılan kadının adamdan yana ciddi sorunları vardır.
Valla çocuk falan yapma. Otur zararın neresinden dönsem kardır diye hesap et

2 çocuklu bi adam ne diye 21 yaşında ki tecrübesiz biriyle evlenir ki sadece et için kusura bakmayın o adamın önceliği çocukları olmalı eğer olmuyorsa beni çok sever düşünmeyin evladına merhameti olmayanın kimseye olacağını sanmıyorum

Yazık olan yine çocuklara olmuş hiç bi günahları yok amq siz onlara nefret duyuyorsunuz inşallah sizin çocuklarınız olursa bu duruma düşmezler

Bu kadın yokken çocuklar vardı. Babasının evi çocukların da evi. Hatta direkt babaannenin evi. İsterse bu kızı kapıya da koyabilir yani. Zaten o yüzden sesi çıkmıyor konu sahibinin

Deli mi dürttü anlamadım ki 21 yaşında çoluk çocuklu bir adamla koştur koştur evlen. Adam da ailesi de iğrenç insanlarmış. Ne yaşanırsa yaşansın. İki çocuk var ortada. Annelerine çocukları da gösterip hakaret falan edemezler. Adam bence yalan söylüyor gebe diye evlendim de şöyle de... Gebe bırakacak kadar yakınlaşmayı bilmişsin ama. Sırf bu yüzden evlenmemeniz lazım. Daha ilişkisine, geçmişine saygısı yok. Kim bilir kadına neler yaşattı. Aldattı mı dövdü mü sövdü mu Allah bilir. Yapacağınız ya boşanmak ya durumu kabullenmek. Çocuklar küçücük. Annelik etmenize gerek yok onların annesi var. Ama çocuklara kendilerini kötü hissettirmeye de hakkınız yok. Ama ne diyelim daha kendiniz çocuksunuz. Anlamadım ki ailenizin aklı neredeydi de böyle bir evliliğe nasıl izin verdiler

Çocukların günahı ne annesi babası anlaşamamış ayrılmış, eşinizin tarafı ayrı baskı uyguluyor siz ayrı baskı uyguluyorsunuz, yaşınızda küçük zaten koştur koştur iki çocukla adamla evlenip sızlanıyorsunuz birde aman çocukları istemiyorum diye dünya sizin etrafınızda dönmüyor o çocukları huzursuz edemezsiniz

Kişi kendinden bilir işi

Her şeyi kabul edip evlenmiş sonucta .

Belkide konu sahibi de hamile kaldı evlenmeden başka bir olur gelmiyor aklıma

Sevmeden hamile kalmış ne ya. Bu erkeklerde evlenene kadar ölüp biterler asklarından bosanında zaten sevmiyordum zorla evlendirildim hamile kaldı diye evlenmez xorunda kaldım falan inandıysanız.2 cocuk olmus artık yazık yani cocukları o savuruyor bu savuruyor Allah yardımcıları olsun cocukların. Sizde cocukları uzaklastırmak için bahane arıyorsunuz gibi geldi yok bbaannelrri anneleride boyleydi soyleydi dedi diye sogumusmus cocuklardan bahane gibi geliyor ama sonucta cocuklaırn babasyla evlisiniz bir sekilde alısacaksınız. Olgun tartısamıyoruz dediginiz adam evleneceğiniz zaman szle aynı yastamıydı yası buyuk degilmiydi yani o cocukları kabulleneceksiniz artık güzel yaklasmaya bakın cocuk onlar sonucta zaten anne baba yuzunden bir burukturlar bari siz güzel davranın ayrı eve cıkacakmıssınız kayınvalide olmayacaksa ilk es lafı edende olmaz cocuklar annelerine gittigi surede de basbasa vakit gecirirsiniz ya da babanneye gittiklerinde. Ama sinirinizi hırsınız kıskanclıgınızj cocuklardan cıkarmayın suan en kotu durumda olan onlar. Öz anneleri arayıp sormuyor,babanne sikayetleniyor,baba uckur derdinde,üvey anne öteliyor vah ki vah o evlatlara

Bunları düşünmek için geç kalmadınız mi? Sıfr koca koca diye evlenip sonrasında önceki evlilikten olan çocuğu fazlalık olarak görülmesine sinir oluyorum. Adam sizden en başta saklamamiski. Ister severek yaptı ister sevmeyerek yaptı sonuç olarak 2 evladı var ve siz yokken de onlarda vardı . ayrıca babalarının evi senin olduğu kadar onlarında evi . Sahsen benim evladıma tek ima yapanı anında boşarım. 50 tane koca 50 tane kadın bulunur ama evlat bulunmaz. Bence siz bu işi basaramayacaksiniz 2 sabinin hayatını zindan etmeyin BENCE BOŞAN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…