- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
Kocası gördü burayı, adam hepimizi gizli erkek ilan etti ahahahah.Adamın 3 çocuğu vardı , yoğun çalışıyordu da kız tek başına tüm sorumluluğu almıştı o mu. Onda adam bariz kızı kullaniyordu . Sonra azıcık gözü açıldı ,sonra ortadan kayboldu
hak veriyorum size. Çok doğru söylemişsiniz. Çocuklar gelince konu sahibi evden çıksın gitsin. Birkaç gün otelde kalsın.Millet linçlemiş ama eşinin eski eşinden olan çocuklarıyla harika bir iletişim kurmak hatta hiç de görüşmek mecburiyetiniz yok.
Onlar görüşeceği zaman siz bulunmayın veya bi zahmet sizin eviniz dışında görüşsünler.
Eski eş de çocukları öne sürerek bırakmayı bayaa seviyor belli ki:)
O da farkında çocukları sık sık sizinle muhatap ederse sorun olacak. Çok gençsiniz çoook
Çocuklu adamla mı evlisinizMillet linçlemiş ama eşinin eski eşinden olan çocuklarıyla harika bir iletişim kurmak hatta hiç de görüşmek mecburiyetiniz yok.
Onlar görüşeceği zaman siz bulunmayın veya bi zahmet sizin eviniz dışında görüşsünler.
O da farkında çocukları sık sık sizinle muhatap ederse sorun olacak. Çok gençsiniz çoook
Adamlık evlendi diye çocuklarını karısından köşe bucak kaçırıp, evine alamamak, babalık yapmamak mıdır?Adam ayarlayacak onu. Bu krizi kimseye yaşatmayacak. Adamsa tabii
Eşiniz iğrenç bir insan çocuklara anneleri üzerinden hakaret ediyor annelerini koyuluyor ben olsam böyle adamdan çocuk yapmamMerhaba çok zor durumdayim ve belki ni akil alırım diye yazdim ben yeni evlendim henüz 21 yaşındayım eşimi çok seviyorum ilk evliliğinden 2 tane oğlu var biri 5 diğeri 7 yaşında en basta sevgikiyken yaoarim bakarim diye düşünüyodum şu anda bizleler anneleri hic arayip sormaz ama eşimin ailesi çocuklara her kızdı ayni anneleri gibiler anneleride böyleydi gibi şeyler söyleyip duruyorlar ben de sürekli o kadın hatirlatilinca çocuklardan soğudum onlara baktıkça anneleri aklima geliyor esim sevmeden hamile olduğu için evlendim demisti bana ama son zamanlarda o zmn neden ikinci çocuğu yapti yada niye aldirmadi gibi acımasizca şeyler düşünmeye başladım ayri eve çıkınca hic başbasa vakit geçiremicez diye de kötüyüm ne yapmaliyim çok kötüyüm kafayi yedim esim yeteri kadar olgun benden 12 yaş büyük ama onada bise anlatamiyosun tartisma cikiyo lutfrn bi akil verin
Bu kadın yokken çocuklar vardı. Babasının evi çocukların da evi. Hatta direkt babaannenin evi. İsterse bu kızı kapıya da koyabilir yani. Zaten o yüzden sesi çıkmıyor konu sahibininMillet linçlemiş ama eşinin eski eşinden olan çocuklarıyla harika bir iletişim kurmak hatta hiç de görüşmek mecburiyetiniz yok.
Çocukların günahı ne annesi babası anlaşamamış ayrılmış, eşinizin tarafı ayrı baskı uyguluyor siz ayrı baskı uyguluyorsunuz, yaşınızda küçük zaten koştur koştur iki çocukla adamla evlenip sızlanıyorsunuz birde aman çocukları istemiyorum diye dünya sizin etrafınızda dönmüyor o çocukları huzursuz edemezsinizMerhaba çok zor durumdayim ve belki ni akil alırım diye yazdim ben yeni evlendim henüz 21 yaşındayım eşimi çok seviyorum ilk evliliğinden 2 tane oğlu var biri 5 diğeri 7 yaşında en basta sevgikiyken yaoarim bakarim diye düşünüyodum şu anda bizleler anneleri hic arayip sormaz ama eşimin ailesi çocuklara her kızdı ayni anneleri gibiler anneleride böyleydi gibi şeyler söyleyip duruyorlar ben de sürekli o kadın hatirlatilinca çocuklardan soğudum onlara baktıkça anneleri aklima geliyor esim sevmeden hamile olduğu için evlendim demisti bana ama son zamanlarda o zmn neden ikinci çocuğu yapti yada niye aldirmadi gibi acımasizca şeyler düşünmeye başladım ayri eve çıkınca hic başbasa vakit geçiremicez diye de kötüyüm ne yapmaliyim çok kötüyüm kafayi yedim esim yeteri kadar olgun benden 12 yaş büyük ama onada bise anlatamiyosun tartisma cikiyo lutfrn bi akil verin
Kişi kendinden bilir işiMillet linçlemiş ama eşinin eski eşinden olan çocuklarıyla harika bir iletişim kurmak hatta hiç de görüşmek mecburiyetiniz yok.
Belkide konu sahibi de hamile kaldı evlenmedenSinirlenmiyim diyorum. Neden okudum ben bunu.
Kusura bakma da 21yaşında kendinden 10 yaş büyük iki çocuklu adamla ailesinin evinde yaşamayı kabul ederek evlenirken düşünecektin bunu.
Hadi sen akılsızdın cahildin. Senin ailen nasıl kabul etti böyle bir evliliği
Gerçekten aklım almıyor nasıl hayatlarınız var böyle.
Yok annelerine benziyorlarmış da yok bilmem ne.
Sen daha kendin çocuksun tee allam yaa.
O çocuklara kinlenme hiç hakkın yok.
Onlar daha çocuk.
Yazık küçücükler daha yaa.
Merhaba çok zor durumdayim ve belki ni akil alırım diye yazdim ben yeni evlendim henüz 21 yaşındayım eşimi çok seviyorum ilk evliliğinden 2 tane oğlu var biri 5 diğeri 7 yaşında en basta sevgikiyken yaoarim bakarim diye düşünüyodum şu anda bizleler anneleri hic arayip sormaz ama eşimin ailesi çocuklara her kızdı ayni anneleri gibiler anneleride böyleydi gibi şeyler söyleyip duruyorlar ben de sürekli o kadın hatirlatilinca çocuklardan soğudum onlara baktıkça anneleri aklima geliyor esim sevmeden hamile olduğu için evlendim demisti bana ama son zamanlarda o zmn neden ikinci çocuğu yapti yada niye aldirmadi gibi acımasizca şeyler düşünmeye başladım ayri eve çıkınca hic başbasa vakit geçiremicez diye de kötüyüm ne yapmaliyim çok kötüyüm kafayi yedim esim yeteri kadar olgun benden 12 yaş büyük ama onada bise anlatamiyosun tartisma cikiyo lutfrn bi akil verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?