Yeni evlendim esimle sık sık tartışıyoruz cevap verinnnn

Amine000

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2025
50
9
1
25
1 aylık evliyim sürekli tartışmaya başladık. Bi de üstüne ilişkiye de giremedik kendimi kasıyorum ucu giriyor ama devamı gelmiyor galiba bu yüzden her şeye kavga etmeye başladık sürekli ağlıyorum mutsuzum yapamayınca kendimi çok kötü hissediyorum doktora da gittik psikolojik dedi çok korkuyorum

Yani yeni evlendiğiniz için fikir ayrılıkları yaşamanız çok normal. Birbirinize karşı saygınızı kaybetmediginiz sürece zamanla aşılabilir diye düşünüyorum. Diğer konuya gelince bir süre akışına bırakın bence kendinizi illa olacak diye sartlandirmayin . Eğer süre uzarsa da en yakın zamanda bir doktora gidin

Ön sevisme, romantizmle falan biraz rahatlıyor musunuz, dümdüz deniyor musunuz, esin gerildikce sen de geriliyorsun muhtemelen, biraz rahatlayın, konuşun, ağırdan alın

Kendini ilk olarak rahatlatman lazım. Acıyacak diye mi korkuyorsun bilmiyorum ama korkacak bir şey yok. O anın büyüsüne bırak rahatlamaya çalış. Oraya gireceğini düşünme, seninle ilgilensin mutlu ol rahatlarsın öyle.
Ayrıca tartışma konusuna gelecek olursam; ilk aylar çok önemli. Durmadan tartışmanız normal çünkü ikiniz farklı ortamlarda büyüdünüz ve farklı davranışlar gördünüz. Sabret. Bu aylar geçecek. Sonra huyunu suyunu öğreneceksin.
Bende ilk aylar çok ağladım ama sonra nasıl biri olduğunu anladım ve sustum ona göre hareket ediyorum, takmıyorum kafaya. Sende böyle olacaksın, sabret canım. Evlilik kolay değil, sabır ile her şey çözülür.

Sartlandirmadok ama süre uzadıkça daha da lorluyorum en başa dönüyorum umarım asarım bu durumu

Ön sevisme, romantizmle falan biraz rahatlıyor musunuz, dümdüz deniyor musunuz, esin gerildikce sen de geriliyorsun muhtemelen, biraz rahatlayın, konuşun, ağırdan alın
Aslında is oraya gelince bi geriliyorum. Ya da omu yapıcaz diye kendimi garip hissediyorum

Umarım inşallah çok teşekkür ederim biraz da ilişkiye giremiyoruz bu problem de bizi tartışmaya surukluyor

İnternette çok şeyi araştırma, korkutma kendini. Gözünde büyütme

İlaç niyetine içki
Vala ciddiyim ilaç için
Sen iç sarhoş ol
Benim bir tanıdığım böyle yendi
Biz güldükte sende ister ne diyo bu de gül ister sarhoş ol dene

Canım korkunu anlıyoruz. Ama artık evlisin. Bu evliliğin amacı gibi bir şey. Sen ilk olarak düşünce olarak rahatlamalısın. Arzulaman lazım kocanı. Eğer eksik kalıyorsan birkaç beraber romantik filmler izleyin derim

Aslında arzuluyorum istiyorum da o an gireceği zaman ilerlemiyor ben daha çok panik oluyorum.

Malum bölgenin anatomik yapısını araştır internetten, muhtemelen vücudunu tanımıyorsun. Giriş anında nefes alıp ver, bu kaslarını gevşetir.

Kendini boşuna kasma zor birşey değil serbest bırak
Şu etraftaki ilk geceyi öcü gibi gösteren tayfadan nefret geldi. Vajinismus vakaları bu yüzden artıyor işte. Kimseye kulak asmayın ve kimsenin hikayesini dinlemeyin. Çok kötü bişey olsa hangimiz yaparız.
Eşinle ten teması kur düzelirsiniz
Eşinin giriş anında çişini yapıyor gibi serbest bırak kendini
Bi bakmışsın olmuş

Sevişemiyorsunuz diye mi çıkıyor tartışma yoksa başka sebepler mi?
Yeni evlilikte kavga normaldir kafasını hiç anlamıyorum, yeni evlilik demek canım cicim ayları demektir.
Ön sevişme sonrası parmak ile başlayın, organınızı tanıyın. Oradan bebek çıkıcak kadar esnek bi organ yani öyle düşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…