Kendini ilk olarak rahatlatman lazım. Acıyacak diye mi korkuyorsun bilmiyorum ama korkacak bir şey yok. O anın büyüsüne bırak rahatlamaya çalış. Oraya gireceğini düşünme, seninle ilgilensin mutlu ol rahatlarsın öyle.1 aylık evliyim sürekli tartışmaya başladık. Bi de üstüne ilişkiye de giremedik kendimi kasıyorum ucu giriyor ama devamı gelmiyor galiba bu yüzden her şeye kavga etmeye başladık sürekli ağlıyorum mutsuzum yapamayınca kendimi çok kötü hissediyorum doktora da gittik psikolojik dedi çok korkuyorum
Sartlandirmadok ama süre uzadıkça daha da lorluyorum en başa dönüyorum umarım asarım bu durumuYani yeni evlendiğiniz için fikir ayrılıkları yaşamanız çok normal. Birbirinize karşı saygınızı kaybetmediginiz sürece zamanla aşılabilir diye düşünüyorum. Diğer konuya gelince bir süre akışına bırakın bence kendinizi illa olacak diye sartlandirmayin . Eğer süre uzarsa da en yakın zamanda bir doktora gidin
Aslında is oraya gelince bi geriliyorum. Ya da omu yapıcaz diye kendimi garip hissediyorumÖn sevisme, romantizmle falan biraz rahatlıyor musunuz, dümdüz deniyor musunuz, esin gerildikce sen de geriliyorsun muhtemelen, biraz rahatlayın, konuşun, ağırdan alın
Umarım inşallah çok teşekkür ederim biraz da ilişkiye giremiyoruz bu problem de bizi tartışmaya surukluyorKendini ilk olarak rahatlatman lazım. Acıyacak diye mi korkuyorsun bilmiyorum ama korkacak bir şey yok. O anın büyüsüne bırak rahatlamaya çalış. Oraya gireceğini düşünme, seninle ilgilensin mutlu ol rahatlarsın öyle.
Ayrıca tartışma konusuna gelecek olursam; ilk aylar çok önemli. Durmadan tartışmanız normal çünkü ikiniz farklı ortamlarda büyüdünüz ve farklı davranışlar gördünüz. Sabret. Bu aylar geçecek. Sonra huyunu suyunu öğreneceksin.
Bende ilk aylar çok ağladım ama sonra nasıl biri olduğunu anladım ve sustum ona göre hareket ediyorum, takmıyorum kafaya. Sende böyle olacaksın, sabret canım. Evlilik kolay değil, sabır ile her şey çözülür.
İnternette çok şeyi araştırma, korkutma kendini. Gözünde büyütme1 aylık evliyim sürekli tartışmaya başladık. Bi de üstüne ilişkiye de giremedik kendimi kasıyorum ucu giriyor ama devamı gelmiyor galiba bu yüzden her şeye kavga etmeye başladık sürekli ağlıyorum mutsuzum yapamayınca kendimi çok kötü hissediyorum doktora da gittik psikolojik dedi çok korkuyorum
Sal birazz, aç bı romantik sevişmeli film izle, akışına bırak sevişecegiz diye dertlere gark olma, konuş eşinle sakin ilerleyin, ilk seferle ilgili olumsuz yorumları da okumaAslında is oraya gelince bi geriliyorum. Ya da omu yapıcaz diye kendimi garip hissediyorum
Doktor oraya dokundurmuyor bile dedi parmağıyla içime doğru dokunuyor gibi yaptı irkildim sonuçta ilk defa biri orami açtı kendimi geri çektim normal değil miİnternette çok şeyi araştırma, korkutma kendini. Gözünde büyütme
Bebek yağı olur mu pekiIliski oncesi anestol pomad krem sür. Kayganlastirici kullanın ve kontrolü siz ele alarak deneyin. Yani üstte siz olun
Aslında arzuluyorum istiyorum da o an gireceği zaman ilerlemiyor ben daha çok panik oluyorum.Canım korkunu anlıyoruz. Ama artık evlisin. Bu evliliğin amacı gibi bir şey. Sen ilk olarak düşünce olarak rahatlamalısın. Arzulaman lazım kocanı. Eğer eksik kalıyorsan birkaç beraber romantik filmler izleyin derim
Kendini boşuna kasma zor birşey değil serbest bırak1 aylık evliyim sürekli tartışmaya başladık. Bi de üstüne ilişkiye de giremedik kendimi kasıyorum ucu giriyor ama devamı gelmiyor galiba bu yüzden her şeye kavga etmeye başladık sürekli ağlıyorum mutsuzum yapamayınca kendimi çok kötü hissediyorum doktora da gittik psikolojik dedi çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?