Anestol krem bir işe yaramaz. Kimde işe yaradiysa plasebo etkisidir. Kas gevşetici de işe yaramaz.Iliski oncesi anestol pomad krem sür. Kayganlastirici kullanın ve kontrolü siz ele alarak deneyin. Yani üstte siz olun
Mantar olursunuz. Vajina sağlığı önemli. Vajina için üretilmiş şeyler kullanın kayganlaştırıcı güvenilir markalardan. Siz üstte olun, tek seferde hepsini almak zorunda değilsiniz. Kademe kademe ilerleyin. Sakin olun.Bebek yağı olur mu peki
Yani konuşun , cinsellik konusu ikinizi de germişe benziyor.1 aylık evliyim sürekli tartışmaya başladık. Bi de üstüne ilişkiye de giremedik kendimi kasıyorum ucu giriyor ama devamı gelmiyor galiba bu yüzden her şeye kavga etmeye başladık sürekli ağlıyorum mutsuzum yapamayınca kendimi çok kötü hissediyorum doktora da gittik psikolojik dedi çok korkuyorum
Tartışma konusunda inanın tek değilsiniz. Ne kadar ilk aylar canım cicim ayları deseler de bence en zor geçen aylar ilk aylar hatta ilk sene diyebilirim. Ben de eşimle ilk sene çok tartıştım, çok anlaşmazlık yaşadım, hatta neden evlendim diye bile sorguladım. Bunun sebebi daha önceden tanışıyor olsak bi süre sevgili kalmış olsak bile evliliğin çok garklı bir müessese olması. Evlenince sadece o kişiyle değil ailesi ile de evleniyorsun resmen ve evlendiğin kişinin daha önce görmediğin özelliklerini görmeye başlıyorsun. Doğal olarak bir uyum ve alışma süreci başlıyor. Bazı şeyler iki taraf için de düşünüldüğü gibi olmuyor, beklentiyi karşılamıyor. Bu nedenle de ilk sene kavga ve anlaşmazlık çok oluyor. Ama zamanla o kavgalar azalıyor çünkü iki taraf da bazı şeyleri kabulleniyor ve birbirine alışıyor. Cinsellik konusunda da tavsiyem hiç kendini hazırlamaya falan çalışma eşine birden yapmasını söyle ve birden yapsın. Acıyacaksa acısın zaten saniyelik bir şey. Sık kendini birkaç dakika uzun süren bir acı değil. Bitsin gitsin çıksın aradan yani bu gözle bak. Sonra zaten acısı geçecektir.1 aylık evliyim sürekli tartışmaya başladık. Bi de üstüne ilişkiye de giremedik kendimi kasıyorum ucu giriyor ama devamı gelmiyor galiba bu yüzden her şeye kavga etmeye başladık sürekli ağlıyorum mutsuzum yapamayınca kendimi çok kötü hissediyorum doktora da gittik psikolojik dedi çok korkuyorum
Doktor tavsiyesini yazdım bendeAnestol krem bir işe yaramaz. Kimde işe yaradiysa plasebo etkisidir. Kas gevşetici de işe yaramaz.
Anestol krem kaşıntı gibi durumlarda hafif bir uyuşukluk veriyor o kadar.Doktor tavsiyesini yazdım bende
Anestol yuzeyel uyusturucudur. Cilt dokusu uzerinde uyusma yapar. Kasları etkilemez. Dolayisiyla vajinayi uyusturmaz, kaslar yine kasılır.Doktor tavsiyesini yazdım bende
Size bi şey sormak istiyorum bugün doktora gittim kizlik zarinda centikler var dedi bunlar ne biliyor musunuz bir de kulak çubuğu gibi bir şey soktu korktum istemedim canım acıdıAnestol yuzeyel uyusturucudur. Cilt dokusu uzerinde uyusma yapar. Kasları etkilemez. Dolayisiyla vajinayi uyusturmaz, kaslar yine kasılır.
Mesela igne yapilmadan once surerseniz ignenin cilde girisini hissetmezsiniz ama igne yapilan bolgeyi sıkabilir, kasabilir veya hareket ettirebilirsiniz.
Ayrica vajina ici gibi mukoza dokuda kullanilmasi onerilmez.
Ucu da olsa iceri giris oldugu icin zarda zedelenme olmustur muhtemelen.Size bi şey sormak istiyorum bugün doktora gittim kizlik zarinda centikler var dedi bunlar ne biliyor musunuz bir de kulak çubuğu gibi bir şey soktu korktum istemedim canım acıdı
Evet ama hala bakire olduğumu kizlik durduğunu soylediUcu da olsa iceri giris oldugu icin zarda zedelenme olmustur muhtemelen.
Tamam, zar yirtilmamistir ama zedelenmistir.Evet ama hala bakire olduğumu kizlik durduğunu soyledi
Kendim deneyimledigim icin yazdım.Anestol yuzeyel uyusturucudur. Cilt dokusu uzerinde uyusma yapar. Kasları etkilemez. Dolayisiyla vajinayi uyusturmaz, kaslar yine kasılır.
Mesela igne yapilmadan once surerseniz ignenin cilde girisini hissetmezsiniz ama igne yapilan bolgeyi sıkabilir, kasabilir veya hareket ettirebilirsiniz.
Ayrica vajina ici gibi mukoza dokuda kullanilmasi onerilmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?