- Konu Sahibi Kelebek996
-
hayal perest misin?Ya beni korkutan git gide herşeyin çok daha pahalanıyor olması bide işi geçici ya sonra çabuk bulamazsa kira da ne yaparız diye endişeleniyorum
2 Ay oldu evleneli. Eşimle severek evlendik. Evlendiğimiz zaman eşimin arabası ve evi yoktu. Bursa da 5 yıllık bir projede iş buldu mühendis olarak ve İstanbulda ailemle yaşıyordum 27 yıldır ve ilk defa başka şehre yaşamaya gittim. Tuttuğumuz ev apart kadar küçük ve eşyalı. Eşyalar yeni ama tabi Bi koltuk var mesela ev 60 m2 kirası da az değil 10 bin lira. Eşimin maaşı 28 bin lira. Ben daha iş bulamadım kimyagerim. Ben geçici olarak o evde oturmayı kabul ettim başka yerden daha büyük ev bakmaya çalıştığım da bana kızıyor depozitomuz yanar falan diyor. Balayına da gidemedik ailesinin sağlık sorunları oldu. Yani istediğim hiçbirşey tam olmadı gibi. Ev alalım diyorum düğünde takılanlar var tabi yetmez ama işte kredi falan çekelim diyorum faizler çok yüksek diyor. Ben memnun olmadığım şeyleri söyledikçe kızıyor tartışıyoruz bana anlayışsızsın sabırsızsın diyor ama biliyorsunuz ki herşey gittikçe çok pahalanıyor ne kadar acele etsek iyi diye düşünüyorum. Bi yandan doğduğum büyüdüğüm yer İstanbul u ailemi arkadaşlarımı çok özlüyorum İstanbul da yaşamayı istiyorum ileride. Ama git gide imkansız gelmeye başladı. Kpss den atanmak istiyorum daha iyi maaşım olunca belki ev alırız diye ama o da zor gibi. İçim çok daralıyor umutsuzlanıyorım bana tavsiyeleriniz nelerdir.
2 Ay oldu evleneli. Eşimle severek evlendik. Evlendiğimiz zaman eşimin arabası ve evi yoktu. Bursa da 5 yıllık bir projede iş buldu mühendis olarak ve İstanbulda ailemle yaşıyordum 27 yıldır ve ilk defa başka şehre yaşamaya gittim. Tuttuğumuz ev apart kadar küçük ve eşyalı. Eşyalar yeni ama tabi Bi koltuk var mesela ev 60 m2 kirası da az değil 10 bin lira. Eşimin maaşı 28 bin lira. Ben daha iş bulamadım kimyagerim. Ben geçici olarak o evde oturmayı kabul ettim başka yerden daha büyük ev bakmaya çalıştığım da bana kızıyor depozitomuz yanar falan diyor. Balayına da gidemedik ailesinin sağlık sorunları oldu. Yani istediğim hiçbirşey tam olmadı gibi. Ev alalım diyorum düğünde takılanlar var tabi yetmez ama işte kredi falan çekelim diyorum faizler çok yüksek diyor. Ben memnun olmadığım şeyleri söyledikçe kızıyor tartışıyoruz bana anlayışsızsın sabırsızsın diyor ama biliyorsunuz ki herşey gittikçe çok pahalanıyor ne kadar acele etsek iyi diye düşünüyorum. Bi yandan doğduğum büyüdüğüm yer İstanbul u ailemi arkadaşlarımı çok özlüyorum İstanbul da yaşamayı istiyorum ileride. Ama git gide imkansız gelmeye başladı. Kpss den atanmak istiyorum daha iyi maaşım olunca belki ev alırız diye ama o da zor gibi. İçim çok daralıyor umutsuzlanıyorım bana tavsiyeleriniz nelerdir.
Önce iş bulup ondan sonra bu gibi isteklerde bulunmalisiniz. Tek maaşla kredi mi ödesin? Evi mi gecindirsin?2 Ay oldu evleneli. Eşimle severek evlendik. Evlendiğimiz zaman eşimin arabası ve evi yoktu. Bursa da 5 yıllık bir projede iş buldu mühendis olarak ve İstanbulda ailemle yaşıyordum 27 yıldır ve ilk defa başka şehre yaşamaya gittim. Tuttuğumuz ev apart kadar küçük ve eşyalı. Eşyalar yeni ama tabi Bi koltuk var mesela ev 60 m2 kirası da az değil 10 bin lira. Eşimin maaşı 28 bin lira. Ben daha iş bulamadım kimyagerim. Ben geçici olarak o evde oturmayı kabul ettim başka yerden daha büyük ev bakmaya çalıştığım da bana kızıyor depozitomuz yanar falan diyor. Balayına da gidemedik ailesinin sağlık sorunları oldu. Yani istediğim hiçbirşey tam olmadı gibi. Ev alalım diyorum düğünde takılanlar var tabi yetmez ama işte kredi falan çekelim diyorum faizler çok yüksek diyor. Ben memnun olmadığım şeyleri söyledikçe kızıyor tartışıyoruz bana anlayışsızsın sabırsızsın diyor ama biliyorsunuz ki herşey gittikçe çok pahalanıyor ne kadar acele etsek iyi diye düşünüyorum. Bi yandan doğduğum büyüdüğüm yer İstanbul u ailemi arkadaşlarımı çok özlüyorum İstanbul da yaşamayı istiyorum ileride. Ama git gide imkansız gelmeye başladı. Kpss den atanmak istiyorum daha iyi maaşım olunca belki ev alırız diye ama o da zor gibi. İçim çok daralıyor umutsuzlanıyorım bana tavsiyeleriniz nelerdir.
İçiniz fesat, ondan sorun çıkıyor çekim yasası doğru çalışır her zaman.Herşey bazı insanlara o kadar gülüyor ki benim küçücük güzel bişeyim bile görününce nazar değip hep kötüye gidiyor malesef. Umutlu olmaya çalışıyorum ama işte. Ama artık kimseye güzel bişeyimi anlatmamaya karar verdim hemen tersine dönüyor çünkü. Yıldızım düşüktür belki bilmiyorum.
evliliğin 1 senesi 1,5 sene, birbirine alışmak ve kavga ile geçer :) o yüzden yavaş yavaş oturur herşey kpss çalış idare etmen lazım ikiniz çalışsanız tamam ama tek maaşla kredi ödemek zora sokar insanı kolay değil2 Ay oldu evleneli. Eşimle severek evlendik. Evlendiğimiz zaman eşimin arabası ve evi yoktu. Bursa da 5 yıllık bir projede iş buldu mühendis olarak ve İstanbulda ailemle yaşıyordum 27 yıldır ve ilk defa başka şehre yaşamaya gittim. Tuttuğumuz ev apart kadar küçük ve eşyalı. Eşyalar yeni ama tabi Bi koltuk var mesela ev 60 m2 kirası da az değil 10 bin lira. Eşimin maaşı 28 bin lira. Ben daha iş bulamadım kimyagerim. Ben geçici olarak o evde oturmayı kabul ettim başka yerden daha büyük ev bakmaya çalıştığım da bana kızıyor depozitomuz yanar falan diyor. Balayına da gidemedik ailesinin sağlık sorunları oldu. Yani istediğim hiçbirşey tam olmadı gibi. Ev alalım diyorum düğünde takılanlar var tabi yetmez ama işte kredi falan çekelim diyorum faizler çok yüksek diyor. Ben memnun olmadığım şeyleri söyledikçe kızıyor tartışıyoruz bana anlayışsızsın sabırsızsın diyor ama biliyorsunuz ki herşey gittikçe çok pahalanıyor ne kadar acele etsek iyi diye düşünüyorum. Bi yandan doğduğum büyüdüğüm yer İstanbul u ailemi arkadaşlarımı çok özlüyorum İstanbul da yaşamayı istiyorum ileride. Ama git gide imkansız gelmeye başladı. Kpss den atanmak istiyorum daha iyi maaşım olunca belki ev alırız diye ama o da zor gibi. İçim çok daralıyor umutsuzlanıyorım bana tavsiyeleriniz nelerdir.
İnsanlar kaza geçirmiş hala bir olay oldu diyorsunGezme hevesim var tabiki ama gezemiyoruz ki izni kalmadı seneyeki izinleri bile bitti. balayına gidecektik iptal oldu ailesinde Bi olay oldu sağlık açısından. Yani heveslendiğim şeyler de gerçekleşmeyince ondan da daraldım. Para konusunda da çok sıkıntıdayız.
Dur daha cicim ayları…Adam tek maaşla geçindirmeye çalışıyor sana güzellikle anlatıyor faiz çok diye hala bi memnuniyetsizlik. Girersin bir işe çekersin kredini alırsın evini kendine. Yazık adama sürekli torpilli biri ile kıyaslanıyorben olsam çok sert konuşurum adam yine kendini bozmuyor...
Birde şey diyor erkeklere karşı böyle sert olmak lazımDur daha cicim ayları…
28 bin alan adam 20 bin ödeyince nasıl yaşayacaksınızBenim isteme sebebim şu. Mesela aylık kredi ödemesi diyelim şimdi 20 bin ama seneye o para fazla gelmeyecek. Mesela bundan 3 sene önce ev alan adamın aylık taksisi 3 bin civarı başta çok geliyordu ama şimdi çok az geliyor. İşte şimdiden farkı faizler çok enflasyon kötü
20 bin ödemesi olan ev kredisi yok ki zaten şu an. Arabayı sıfırlayalım dedik, şu an kullandığımızın üstüne 250-300 binle çıkıyoruz işin içinden. Ödemesi 18 bin civarı çıkıyor.28 bin alan adam 20 bin ödeyince nasıl yaşayacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?