Yeni evlendim Kaygılıyım

2 ay olmuş evleneli şimdiden bu kadar eşinizi ev almak için sıkboğaz etmeyin. Biraz evliliğinizin keyfini çıkarın. Sizin gibi davranan bir arkadaşım var. Eşinin yol parasını hesap ediyor, kendine bir parça kıyafet almaz yıllardır, evi ve çift arabaları olmasına rağmen kuruş hesabı yapar. Bir ev daha almış sürekli birikim yapma derdinde hayatını yaşayamıyor.

İşte günden güne değişti ben bakarken Perşembe 2.20 olan faiz oranı salı kalktı ve 2,89 la geldi . Ben 2,74 ile cekebildim ertesi hafta 2,84 e çıktı ve banka çalışanı 500 bin bile veremiyoruz dedi en son . Ama geliriniz yüksek ancak o kadar , şaka gibi rakamlar .biz kira bakarken kiralar gözümüzü korkuttu içimize çok sinmese de alalım dedik , sen de bursadaydin değil mi ? Hayaller Balat gerçekler görükle diyorum :) araba ihtiyaç değilse arsa baksan margaret

çalışmıyorsun kira veriyorsunuz kocanın maaşı az nasıl 20 bin lira ödeyeceksin

fedakar kadın kıymet bilmiyor falan bunlar nedir yaş kaç sizin

İki ayda evliliğin içine nasıl edilir adlı çalışma…

Yaw adam aldığı üç kuruşla hangi hedefi koysun önüne de yapsın.
Siz çalışmayın yan gelip yatın eşinizi de darlayın devamlı. Bakalım evliliğinizden hayır gelecek mi?
Adam bıkıp boşarsa sizi kendi için en iyisini yapmış olacak.

Ben Bursalıyım ama Antep’te yaşıyorum. Burada da düzgün semtler tahmin edersin çok pahalı. Bursa’da alternatif daha çok en azından. Burada eli yüzü düzgün ve lokasyonu bana uyan 2-3 yer var sadece. Arsa sorunu var burada. Aşırı pahalı. Arazi aldık seneler önce, ev alalım diye satmaya çalışıyoruz. Satılmıyor. Ben de zorlanıyorum artık çocuklarla, çok merkezi de değil evimiz. Bir araba almam lazım artık. Bu sene ev aldık aldık, alamazsak araba şart.

28 bin maaşla peşinat yok nasıl ev alacaksınız? Kusura bakmayın hayal bu. Sizin geçinmeniz dahi anca ucu ucuna olur. Eşinizi darlamayın yok yere. Herkes ister ev alsın ama bir de gerçekler var. Burası KPSS’den atanmak isteyenlerin konularından geçilmiyor ama hepsine bu istek evlendikten sonra geliyor nedense. Kimyager atamaları da pek parlak değil. Bence tez zamanda siz de işe girin.

Çocuklar varsa aşırı haklısın , şu anda kimsede nakit para yok, o kadar durağan ki konut satışı araç satışı , yavaştan arabada bakabilirsin bı kaç aya daha da düşecek diyorlar ama bilemedim ytd:)) hakkımızda hayırlısı, antepin yemeklerine saygılar :)

İstekleriniz sıra sıra dizilmiş ama şuan tek çalışan eşiniz? Mantıklı mı tek maaşla üstelik bu kadar düşükken gerçekleştirmeniz ? İstekleriniz insani ama durumunuz müsait degil

Krediler kapalı kredide çekemezsiniz istediğiniz oranda benimde eşim darlıyor krediler açılsın çekelim diye bnde saldım valla ne olursa artık siizn gibi umutsuzum

İstekleriniz sıra sıra dizilmiş ama şuan tek çalışan eşiniz? Mantıklı mı tek maaşla üstelik bu kadar düşükken gerçekleştirmeniz ? İstekleriniz insani ama durumunuz müsait degil
Kadının çalışması dinimizce zorunlu değilmiş o yüzden beyefendi 5 iş yaparak hanımefendiye ev araba yat kat almak zorunda ama aynı zamanda kendisiyle ilgilenmek de zorunda

Sizinki kıskançlık bile değil ,hasetlik artık.Allah eşin de dahil çevrendekilere sabır versin.

konuyu yorumlarınızı okudum. çok çelişkili bir insansınız. önce diyorsunuz ki dinen kadın çalışmasa da olur. erkek eşine bakmalı okey.
sonra torpille kul hakkı yiyerek bir yerlere gelen kuzeninize özenmişsiniz.
ve sonra faizle ev alabiliriz diyorsunuz. kul hakkı yemek, faize bulaşmak olur ama kadın kocasına bakmalı dinen böyle. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Allah eşinize sabır versin.

Ev fiyatlarına da öyle diyorlar ama düşmüyor. Mecburen beklemedeyiz zaten, umarım biraz düşer de piyasa hareketlenir.

Bizden de sevgiler.

Kazancınıza göre istekleriniz çok yüksek ne yazık ki eşiniz haklı.Onunda eli kolu bağlı.Daha evliliğe alışma sürecindesiniz bu tarz tartışmalarla bu süreci olumsuz etkilersiniz.Bir süre sadece mutlu olmaya bakın bu tarzmaddi isteklere girmeyin.Bu istekleri sizde iş bulunca oturur sakin kafayla konuşursunuz.

niye evlendiğinizi anlamadım .
önceki konuda aileye ayılıp bayıldınız,şimdi de istediğim olmadı diye ayılıp bayılıyorsunuz.
neden evlendiniz anlamadım.
eşinizi sevmiyor musunuz?
ne yapsa adam olmamış herşeyden şikayetçisiniz
hangimzin hayatı dört dörtlük,evlilik hastalıkta sağlıkta değil mi?
yeri gelir zor zamanlar olur,yeri gelir acısını çıkartacak kadar rahat geçer.
eşler de bu zamanlarda birbirine destek olur,bunun için evlenirler.
siz sıfır dertsiz hayat istiyorsunuz anlaşılan ama o model yok elimizde ,üzgünüm.
hayret bir şey ya..
erkeklerin de işi zor valla .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…