gulçehre Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Şubat 2007 448 1 96 42 İstanbul 17 Şubat 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi gulçehre #1 yeni evli bir çift olacağımız için, :) istanbul bahçelivlerde kirada oturacak bir daire arıyoruz.:asigim: yeni bina olmasını çok isterim tabi nasibimizde olan ne ise de inşaallah hayırlısı olur. kombili, temiz banyo ve mutfaklı, parkeli, orta katlarda, vs fiyatıda çok pahalı olmayacak olanından yerimseniben sizden haberler bekliyorum arkadaşlar sevgiler
yeni evli bir çift olacağımız için, :) istanbul bahçelivlerde kirada oturacak bir daire arıyoruz.:asigim: yeni bina olmasını çok isterim tabi nasibimizde olan ne ise de inşaallah hayırlısı olur. kombili, temiz banyo ve mutfaklı, parkeli, orta katlarda, vs fiyatıda çok pahalı olmayacak olanından yerimseniben sizden haberler bekliyorum arkadaşlar sevgiler
gulçehre Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Şubat 2007 448 1 96 42 İstanbul 26 Şubat 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi gulçehre #2 kiralık ev arıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gulçehre Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Şubat 2007 448 1 96 42 İstanbul 26 Mart 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi gulçehre #3 arkadaşlar acil dariye ihtiyacımız var düğünümüze çok az kaldı şirinevler taraflarında özellikle bakımlı 2+1 en az 90m2 kombili, banyo mutfak iyi olan gören eden duyan olursa lütfen yazın senağlama
arkadaşlar acil dariye ihtiyacımız var düğünümüze çok az kaldı şirinevler taraflarında özellikle bakımlı 2+1 en az 90m2 kombili, banyo mutfak iyi olan gören eden duyan olursa lütfen yazın senağlama
K KIVILCIM78 Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Mart 2009 58 0 86 İstanbul 5 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi gulçehre #4 benim soğanlı tarıfında var 3 yılık sıfır bina yüksek giriş 3 oda 1 solon 90 mkr herşey yeni sil gir