bayanlar mrb
ben yeni yeni evlilik hazırlıkları yapmaya basladım buradaki konuları okudum ve tam bir fikir edinemedim.hangi marka iyidir hangi markalardan şikayetçisiniz ucuz mobilya nerede satılır marka marka kalite sıralaması gibi genel konularda bi başlık açmak istedim.kimler nerelerden mobilya aldı memnunmu deilmi fiyatlar ne gibi vs.burada çok tecrübeli bayanlar olduğunu yorumlardan anlayabiliyorum. bu tecrübelerinizi bu başlık altında paylaşırsanız sevinirim.hem bana hem de yeni evlilik hazırlıkları yapanlara yol göstermiş olacaksınız.
bu başlığı yatak odası-yemek odası-oturma grubu olarak ayırmadım tüm mobilya ve beyaz eşyalarla ilgili genel bir paylaşım başlığı olarak düşündüm.herkezin tecrübelerini paylaşmasını bekliyorum.
çok teşekkür ederim canım.
benim daha hiçbişe yok ortada desem yeridir bikaç aydır modellere fiyatlara bakıorum sanki hepsi birbirinin aynısı gibi hem herkez dikkatli alın diyor ama ben mobilyanın iyisini nasıl anlarım bilmiyorum hepsi bakınca janjanlı şeyler bunun püf noktası ne acaba.benim daha ortada ev olmadığı için almayacağım ama istiyorum ki ne nasıl falan bilgim olursa alırkende zorlanmam.
Haklısın, bende aynı durumdayım şu an.
Artık mobilyalar eskisi gibi değil malesef, sorup soruşturmak gerekiyor.
Fiyatlarda biraz mobilyanın kalitesini belirlemiyor değil, mesela ucuz bir mobilyacı vardı, nişanlıma dedim bir bakalım neymiş, hakkaten aradaki farkı görmek için merak ediyorum bakalım dedim.
Hemen anlaşılıyor görüntülerinden zaten, fakat bizim en çok güldüğümüz nokta, adam malını satacak sonuçta, bir sandelyeyi aldı dedi ki "bakın mesal bunun bacakları pvc'dir, kırılmaz, çizmez, gayet kullanışlıdır".. Bizde dedik "size iyi günler.." :)))
Yani eminim daha çok şey iile karşılaşacağız ve tecrübeler kendimizce edineceğiz.
Mobilya konusunda ve özellikle elektronik konusunda biraz şans işi.
Hem doğru yeri bulmak, hem doğru fiyatı bulmak, hem de malın iyi çıkması hepsi bir arada olacak ki aldığına değsin.
Çok araştırmak gerek çok, ya da bilenler bilgilerini bol bol böyle paylaşacak... Yoksa gerçekten yorucu...
İnşallah hayırlısı ile gönlümüze göre herşeyi buluruz, aynı zamanda herkezde bulur...
'''bilenler bilgilerini bol bol böyle paylaşacak... Yoksa gerçekten yorucu'''
işte bu çok doğru tam 12 den vurma diye buna derim.kesinlikle haklısın bende zaten bunu istiyorum.istanbulda yasıorum ne kadar büyük biyer bilirsiniz karış karış gezsem en iyisi nerede bulurum ama bu nerdeyse mümkün deil hem zaten calışıyorum gezcek vakit yok ve bicok kişi de benim gibi vakitleri yok oyuzden lütfen daha cok yorum daha cok paylasım bekliyoruz..
bu arada bende bi tecrübemi paylasayım 3 yıl evvel bi yerde bir indirim vardı tam kaca aldım bilmiorum ama raks die bi markanın sac düzleştiricisini aldım ve ben idarelik almak istemiştim.inanılmaz sağlam ve güzel çıktı.arkadaslarımdan daha pahalıya hatta 3 4 katı paraya baska markalardan alanlar oldu ama hiçbiri benimki kadar düzleştirmede iyi çıkmadı.makinada saclarım resmen akıp gidiodu ve hemen düzleştirdiği için saçlarımda yıpranmıodu.ah ah benim küçük kardeşim balkondan atıp kırmasaydı hala kullanıo olacaktım.
ben devamlı internetten modellere fiyatlara bakıyorum ama baktığımda bütün mobilyalar birbirinin fotokopisi gibi.bilmiyorum sizce de oyle değilmi.birde bakınca hoş güzel hepsi ama kullanışsız modeller çoğunlukta gibi geldi.ben mobilyamın hafif taşıması kolay ferah ve kullanışlı olmasını isterim.ama hem şık hem kullanışlı araki bulasın.en büyük korkumda pişman olacağım esyalar almak.şuana kadar baktıklarım arasında günay mobilyanın modellerini beğendim ama fiyatları yazmıyo ve hiç günay mob hakkında yorum bulamadım kullanan varmı acaba bana bi fikir verebilirmisiniz..Eki Görüntüle 442483
örneğin bu günay mobilyanın modellerinden biri....
hımm ben bunları bilmiyordum allahtan daha esya almadan arastırıyorum yoksa işe yaramayan eşyalarda alabilirdim.bende forumlardan okuduğum bikaç seyi yazim buraya.ben amana ve miele diye iki marka ismi duydum heryerde cok iyi ama cok pahalı olduklarından bahsediolar tabi beyaz esya markası bunlar. ben pek üstünde durmadım çünkü malesef bu kadar pahalı almam cok zor ama arastırdığım kadarıyla piyasanın en iyi iki markası.maddi anlamda gücü olanlar bi baksın derim.
birde çeyizliklerle ilgili bişe daha taç markasının iyi oldugunu ama aynı kalitede sarev diye bir markanın oldugunu ögrendim vee cok daha ucuzmuş.
Kızlarr evinizi eşya ile doldurmayın. herkes vitrin almamaktan bahsetmiş bence vitrinle birlikte konsol ve hatta yemek masasını bile sonra alma taraftarıyım. evinizi iyice tanıyın, inanın evlenince çok değil 2 ay içinde fikirleriniz değişecek. hele ki ev kira ise ben şimdi konsol ve yemek masam için okadar pişmanımki. biri sığsa diğeri sığmıyor. yemek masaları metal ayaklı çok daha modernleri var ahşap ayak deri giydirmelere takılmışız gitmişiz. inanın takım harici satılanlar daha kullanışlı ve modern. renk olarakta kahve ve tonları asla modası geçmeyecek tonlar. gride gayet güzel, şuan bayıldığınız çok moda olan koyu kadife morlar birkaç yıl sonra sizi bayacak.umarım yardımcı olmuşumdur.
ben devamlı internetten modellere fiyatlara bakıyorum ama baktığımda bütün mobilyalar birbirinin fotokopisi gibi.bilmiyorum sizce de oyle değilmi.birde bakınca hoş güzel hepsi ama kullanışsız modeller çoğunlukta gibi geldi.ben mobilyamın hafif taşıması kolay ferah ve kullanışlı olmasını isterim.ama hem şık hem kullanışlı araki bulasın.en büyük korkumda pişman olacağım esyalar almak.şuana kadar baktıklarım arasında günay mobilyanın modellerini beğendim ama fiyatları yazmıyo ve hiç günay mob hakkında yorum bulamadım kullanan varmı acaba bana bi fikir verebilirmisiniz..Eki Görüntüle 442483
örneğin bu günay mobilyanın modellerinden biri....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?