allah yardimciniz olsun canim,ben 4 senelik evliyim evlendim evleneli borcumuz var,cocuk istiyoruz ama normal yolla olmuyor tüpbebekdediler,gittik kredi cektik akilsiz esim yedi bitirdi sonradan duydum,ortada ne cocuk var ne para simdi,bide istende cikti 1 senedir evde,bende senin gibi haciz korkusuyla yasiyorum,gerci burda avukata gittik isten cikti ne yapabiliriz diye oda bizi bankaya batti diye gösterdi zaten battikda,ben hep rabbime dua ediyorum bizi baskasina muhtac etmesin diye,benim esimin akilsizligindan geldi bunlar basimiza,bende kimseye gidipte anlatamiyyorum ama esime hic bir zaman hakkimida helal etmiyyorum etmiyecemde bunuda söyledim esime,anlayacan canim yanliz degilsin
Arkadaşlar bızımde dugun agustosta bızde 15 bın borclandık allahtan beyaz esyaları falan alınmıştı.bızede aılesı hıc yardım etmedı.kredı cektık taksıt taksıt odeyecegız..sıkılacagız ama neyapalım.bızde 6 senedır cıkıyporuz.aileside bılıyor ama kenara bır altın dahı koymamıslar....tık yok anlayacagınız
bizde bu 13 bin tl yüzünden çok hacizlik olduk gecen yıl ama işte dualarımızla bulduk buluşturduk verdik ne kötü günlerdi yarabbim allah kimseye yaşatmasın babama desem kendin istedin evlenmeyi diyecek öylede oldu eşimle evlenmek için aileme ben ısrar ettim onun ailesi desen bizine çalışıyorsun git öde dedi neymiş efendim kiracıymışız niye o kadar eşya almışız dengesizlik işte halen borçtayız elde avuçta satacak altında yokki işte evlilikte ilk on yıl böyle geçiyor ve olgunlaşıyorsun artık herşeye tepkisizim alıştım yani yada aptallaştım bilmiyorum.dualarda olmasa ayakta duramayız eşime destek olmak çok istiyorum ama gerçekten iş bulamıyorum her işi yapamam nihayetinde kadınım ne olcak bilmiyorum.
halkla ilişkiler mezunuyum ama ne yazıkki tecrübem yok şimdi sekreterlikte bile tecrübe arıyorlar işte kpss ye falan gircem bazı işler var ama saat akşam 9da falan bitiyor onada eşim yanaşmıyor yaşadığım yer biraz tenha o saatte gelemezsin diyor.offff inş bi iş bulurum ya en yakın zamanda.
öncelikle Allah yardımcın olsun
bizde 5 yıl önce bütün masraflarımızı eşimle birlikte karşılayarak düğünümüzü yapmıştık bana takılan takılara kadar herşeyi eşim aldı ailesinden tek kuruş çıkmadıkiraya evlendik Ama allah o kadar büyükki kirada sadece 2 yıl oturduk ve sonra kendi evimizi aldık bu 2 yıl içinde tüm borçlarımızı ödemiş ve ev için para bile biriktirmiştik ikimizde çalışıyorduk
evin bir kısmı içinse kredi kullandık şu an ödüyoruz çok şükür borçsuz hiçbirşey olmuyor çünkü
sana söyleyeceğim biraz vakit ve sabır gerekli sizin içinde zamanla bütün bu borçlardan kurtulacaksınız bu arada birbirinize destek olmaya çalışın kırmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?