konu sahibi yok..yazmıyor..acaba son durumları nasıl morali düzeldimi ?:1closedeyes:??
cnm eşimle bizde kimsenin yardımı olmadan evlendik ama herşeyimizi kampanyalı ürünlerden aldık 4bin tl ye bitirdik işi şuan 2senelik evliyiz ve allahtan başka kimseye borcum yok banada çok şey dediler ama aklımı kullnadım kiseyi dinlemedim şükür eşyalarım gayet güseller 20.000eşyadan farkları yok onlardada yatılıyo bunlardada kendinizi çok sıkıntıya sokmuşunuz bide kendi üstüne yapmışın borçları budahada kötü cnm ya allahtan sabır ve sana enyakında açılcak güsel bi kapı diliyorum hamileyim şuan derler hamilelerin duası kabul olur inş eşinin işleri açılırda bu borçlardan bian önce kurtulursunuz istiyosan kredi çek heray düzenli öde bi şekilde ama gitti gidede bataga saplanmayın cnm çokl geçmiş olsun üzüldüm sizin adınıza birileri yardım etmiyosa bana gösteriş budalalıgıda yapamaz bana laf değil ekmek veren önemli de bundan sonra cnm bizler sadece fikir verebiliriz sana rahatlatma amaçlı
ben borçların yanında işsiz kaldım ve ardından planlanmamış bir bebek.üsütne üstlük eşim işten ayrıldı.yeni
bir şehre geldik şimdi sorun iş yerindeki insanlar doğuma bir ay var ve kendi bunalımlarından bahasediyor bana.iş yerine alışamamaktan şehre alışamamaktan.tek başına kalmış olmak çok yorucu.hele ben herşeye dişimi sıkarken onun kaprisi...garip olan bir gram bile sevgimin azalmaması kıaymıyorum yine kıyamıyorum.çözüm bulmaya çalışıyorum.ama artık çalışmıyor kafam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?