yaa bende birtek ben bu kadar cok sey yasadım sanıyordum bizde evleneli 1 yıl oldu tam 23 bin tl borc ile ...........
Allaha sukur bitecek birkac aya inş.
basımdan gecenleri bende anlatmak istedim
ben 2 yıldır ogretmenlik yapıyordum ozel bi okulda tam herseyi aldık evi hazırladık esyaları aldık bir suru taksite girdik ben ve babamda herseyi pesin aldık paramız vardı ben hiç borc yapmamıstım ama esimin ailesinin durumu cok iyi degil sağolsun esim iyi bir insan ama 23 bin borc yaptık ayda 2000 lira odememiz olacaktı ve rahat rahat odeyecektik cunku benim babamın evinde kira vermeden oturacaktık.
tam düğüne 20 gun kala krızden dolayı beni işten cıkardılar ve ben o moralle evlendim guya bana iş bulacaklardı kısa zamanda ama ne arayan var ne de soran.
aylık odemeler geldikce biraz benim babamlar destek oldu biraz esimin maası falan derken birde benim işsizlik maasım falan denk getirmeye calıstık derken ben calısmaya basladım vekil ogrt. olarak daha 3 ay olmadan yerime sozlesmeli atanan ogrt. geldi ve tamamen kaldık ortada her ay 500 acıgımız oluyordu cift maaslarda denk getiriyorduk ama yine yetmiyordu cok sıkıntı cektik her aksam eski okulumdakilere lanet yagdırdım pislikler sonra yerime ogrt. aldılar yaa
neyse suanda bir bebek bekliyorum azda borcumuz kaldı bebege kadar bitecek inş.
neyse yaa hiçbirsey için sıkılmaya uzulmeye degmiyor yaa hersey gelip geciyor sağlık olsunda
evet canım üzülmeye değmiyor ama insanın ömüründen de mür gidiyor inan...ben yarın 1 yılımı dolduruyorum ama inan çok yoruldum yıprandım...dediğin gibi babamın evinde borç nedir bilmedim...bide benim çalışma gibi bi imkanımda yok...vallla allah yardım etsin :çok üzgünüm:
ya bu sayfayı açtığımda inanın tek yaşayan benim sanıyodumeşim şuan çalışıyor iyi kötü bi iş buldu maaşlı bizde yavaş yavaş toplanıcaz göya ama ağustosta sınav başvurusu var smmm için bi dünya masraf yine...ne olcek bilmem allah hepimize yardım etsin inş.
yalnız değilsin canım ...eşinin iş bulmasına çok sevindim inan.allah en kısa zamanda hepimize toparlanmayı nasip eder inşallah
amin tatlım inşallahhhhhh...eşim iş buldu bulmasına ama yetişemiyoruzki yine...ne yapıcaz bilmem...ağustosta sınava girmem lazım 2500 lira tutuyone bilim ben şaşırdım artık ne taraftan yetişeceğimi...allahtan bi iş daha aldı kendi inşaat işiyle alakalı izinli olduğu gnlerdede oranın işini yapıyo...uyku uyumuyo ama nasıl yetiştiricez bilmem alabilecekmi parasını...kısa süreli bi iş ama olsun ek ektir...
canım benim bende açıköğretimde okuyorum.daha doğrusu okuyodum harcını yatıramadık ve bu sene sınavlara ggiremedim...ah aha allah yardımcımız olsun ondan başka sığınacak kimsemiz yok
kızlar biz evleneli 2 sene oldu takıları saymıyorum çünkü peşin alındı ama taksitle alınanlar 13 bin tl idi işin kötü tarafı benim bi işim yok ev kızıydım ev hanımı oldum üni mezunuyum ama hiç çalışmadım eşimde öyle milyarlar kazanmıyorki serbest meslek 1 ay 1000 gelir 1 ay hiç gelmez 1 bakmışsın 3000 gelir ama malın sahibi anlarmı her ay takır takır öde der.halen 1.500 lira borcumuz var kiracıyızda hiç kimseden yardımda yok iş bakıyorum yok bide aptal aptal şeyler çıkıyor karşımıza 700 lira verdik ya durup dururken allahtan çocuk yok yavrum yazık sürünecekti offf borçlu olmak çok kötü ya ama ne olursa olsun evliliğinizi yıkmayın herkes borçla evleniyor inanın işadamı öz amcam var hiç yardımı dokunmaz yinede sağolsun o bile borçla evlenip kirada oturmuş mutlaka biter ödeye ödeye azalır ne zaman biter o zaman içinizde kalan herşeyi yaparsınız ben adak adadım şu son 1.500 bitsin vallahi billahi kurban kescem sonrada keyfime bakcam daha hiç işim olmaz eşyayla falan ufak tefek şeyler alırım kafamıda dinlerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?