cok sagol canim hergün dua ediyorum,almayadayiz ama burasi türkiyeden daha beter oldu,büyük fabrikalar hep kapandi,pahalilik dersen türkiyeyi gecti burasi,bi arkadasin akrabasina rica ettim firmaya aldirsin diye ama bakalim artik canim insallah olurmelissa78 canım benimde ailemde eşimi istememişti gecen yıl benim eşimde işten çıkmıştı aileme söyleyememiştim duysalar kendin istedin kendin buldun çek şimdi derlerdi o günleri hatırlamak bile istemiyorum ne ev sahibi anlıyor derdini nede taksit ödediğin dükkan sahibi allahtan kısa sürmüştü 1 ay inş senin eşinde bir an önce iş bulur ve hakkınızda hayırlısı olur.
Bızım de uzuuun taksıtlerımız sonunda bıttı ama bu sefer de kredı kartı borcları offfffff benneyaptımki
offf kızlar moralim benimde bozuk el de avuçta para yok borçlumuz dün aradı artık bu iş bitsin çok uzadı dedi bin tl belki çok düşük bi rakam ama olmayınca çoook büyükkkk.
bu hafta kira verilcek fatura gırtlak o bu şu aman allahım ne yapacağım ben ya mafoldumben
eşimde bi canımız var onuda alacak halleri yok diyor ama bıktım bu hayattan ya bin tl için millete rezil oluyoruz off allahım bi kurtulayım borcumdan adak adadım ya kurban kescem 13 bini öde bin lirayı ödeyeme iş te bulamıyorum eşime yardımcıda olamıyorummafoldumben
evet canım manevi olarak eşimin her zaman yanında oluyorum onu hiç sıkmıyorum sen bunu da başarırsın diye telkinde bulunuyorum ama içime ata ata olan bana oluyor.valla biz bu sefer çok sıkıştık tam 2 yıldır sıkışıyız açıkcası hiç hızır yetişmedi sürekli dua ediyoruz daha kötü şeyler yaşıyoruz hadi diyoruz sınav dünyası yine sınanıyoruz ama insanında kaldıramayacağı yükü allah sınav olarak vermez diyoruz.bilmiyorum kafam çok karışık.
nesrincim kardeş var hızır gibi yetişir kardeş var durumunu bildiği halde seni anlamaz. benim bir abim var benim durumum umrunda değil. benim için eşime bir dükkan açtı ama kendine ortak etti. tüm masraf çıkınca kalan 2 kuruş parayı yarı yarıya alıyorlar. bu para mutfak harcına yetmez. baktı az para geliyor dükkanı size devredeyim diyor. şaka gibi.
pptya biz evlendiğimizde biraz iyi olan durumumuz gün geçtikçe kötüleşti. şu an en dar günlerimizi yaşıyoruz. burcunun dediği gibi sabır. insanız isyan ediyoruz bazen ama bu isyanlarda benimde önüme engelli biri çıkıyor eşime diyorum şükür vücudumuz sağlam. tek zenginliğimiz sağlığımız. bir gün bitecek elbet. kriz hepimizi vurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?