sen bebek için neden çekiyosun ke adar çekeceksen az çek sadece bebeğin için...izin verme...sen o kadar seviosun tamam ama oda sınırını bilsin...bunca zamana yapmışsın yeter...durumları kötü olur zor zamanda tabiki eşinin yanında olucaksın ailesininde...ama bu kadarı fazla sömürge kurulmasına izin verme üstünde...yarısı kadar çek...yada bekle doğuma yakın çek...sadece ihtiyacın kadarını çek fazlasını deil...
bebek için çekmemin sebebi ödemelerim zaten vardı ,bebk olunca masraflarım çoğalacak,ben esnafım ve işimi eşime bırakıcam doğumdan sonra bi süre,tüm senetlerimi toparlamam gerek ondan,ama şöle bi çözüm buldum arabayı satıcam ve borçlar kapayıp rahat bi hamilelik geçirmeyi düşünüyorum,bilmiyorum arkadaşım kafam çok karışık,iş stresi zaten bi yandan mali kriz var....bakalım hayırlısı ile çıkıcam bi şekilde bebeğim bana uğur getirecek inanıyorum ve inşlh bi şekilde o evdende taşıncam kafama koydum ne olursa olsun,hayat nekadar zor değilmi??? kim istemez şöle evde ayaklarımı uzatıp sakin bi şekilde hamilelik dönemi geçirmeyi değil mi..:gitme:
tabiki ...benim başıma geldi bi defa...ağlaya ağlaya...neyse boşver...rabbim benim yüzümü güldürmedi size nasip etsin inşallah...hayat gerçekten çok zor...
inşlh en kısa zamanda rabbim tüm sıkıntıda olanların yüzünü güldürsün,sizin içinde inşlh,bazen düşünüyormda Allah ölümden başka dert vermesin herşeyin çözümü var şu hayatda bi şekilde,bunlarda bizim imtihanlarımız,keşke layıkıyla verebilsek ama....anne olmak gerçekten zor bir görevmiş,daha küçücük olmasına rağmen onun için yaşıyorum artık bende,aynen benim anneminde zamanında bana yaptığı gibi,derdim anneme bırak ya katlanma diye ahhh anne olunca anlarsın kızım derdi,şimdi daha iyi anlıyorum dualarımda olacaksın canım,inşlh herşey gönlümüzce olur.....
seni tebrik ederim.Ben şahsen görüşmezdim.Çok sabırlısın
evet burcu seçme şansı olmuyor malesef.benim de çok kızdığım oluyor gitmek istemiyorum bazen ama mecburum,eşimin ailesi,o nasıl benimkilere gidiyorsa ben de onunkilere gideceğim.bu kadar borcun içinde sürekli siz kazanıyorsunuz,iki maaş giriyor eve,hepsini ödersiniz diye pişkinlik yapmıyo mu kayınvalidem,deli oluyorum.evet çok şükür iki maaş giriyor eve,buna rağmen her ay eksideyiz,anca yetiyor borçlarımıza,ama bunu anlamıyor tabi ne zaman konu olsa,aman aman çok şükür siz iyi kazanıyorsunuz deyip susturuyor ikimizi de.
amin burcu,ne denir ki başka.ben de beş kuruş istemiyorum,ağır ağır da olsa ödeyecek gücüm var çok şükür..onlar da muhtaç değiller,bizden kat kat iyi durumları.herkes evinde sağ olsun tek bana bulaşmasınlar yeter
cnm bak bence üzülme.. bende senin durumundayım.. biton borcumuz var .. benim eşim düğünden sonra pat işsiz kaldı takılarımı falan filan bozdurdum 2 ay boyunca iş bulamadı senin demen gibi ne kaynanam ne kayınpederim nede eşimin tarafı tek kuruş yardım etmiyo ve eşim tam 6 kardeşi var ve eşim senelerce biton paralar kazanıp 6 kardeşinede yardım etmiş.. (eşim 7 numara en küçükleri bu arada) onu geç büyük abisi üstkatta oturuyo ve düşün en çok o abisine yardım etmiş düğününü bile eşim yapmış zamanında ona rağmen heri yardım etmek yerine karı koca bir olup mmobilyalarımın aynısını aldılar :S bune nediceksin şekerim :) insan kanser olmamak için dua ediyo.. bizde borç içindeyiz bizimde sen gibi 20 mil. yakın borcumuz vardı takılar falan filan derken birazdaha düşürdük .. tabi eşim 2 ay sonra çok şükür iş buuldu. ama benden sana tavsiyem kesinlikle eşine yansıtma evliliğini mutlu götür.. yoksa bu boçlar adamı yer bitirir bari siz birbirinize güler yüzlü olun mutlu olun. et yeme ekmek ye ama mutlu ol.. zamanla hepsi geçicek daha da mutlu olucaksınız.. ve çok dua et rabbim kulunun darda koyuyorsa vardır bi sbebi.. ona bol bol dua et emin ol yardım edicek.. depresyona falan girme eşinin sana senin eşine ihtiyacınız var.... lütfen topla kendini mutlu olun kimseye de boyun eğme bırak kaynanalar ALLAH ından bulsun ben ölye yaptım kimseye minnet etmiyorum kimseyide birşeyime karşıtrıtmıyorum .. yardımları olmadığı gibi söz hakkıda vermiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?