aaaaaaaaaaaaaaaaaaa nereye harcadı o kadar parayı
nesrin yaw şu avartarına daha iç açıcı bişiler koysan olmamı davşanım...:asigim:
insanları korkutmak hoşuma gidiyorkaydirigubbakcemile3
içimde kalmasın anlatyım
dün eşimin babasına çok kızdım.4 ay önce bahçeye taştan çit yapıldı ve her daireye belli miktar para düştü..eşime hep söyledi ama gerçektende tek kuruş olmadığı için veremedik.bir gün dışarıda ben biraz gerideyken yine eşlime dedi ,eşimde yok dedi..bende çarşıdan 1 saat sonra döndüm bu sefer bana dedi ,bende x e söylemiştiniz 1 saat önce dedim ,bişi deme gitti
sonra dün selam verdim bin pişman oldum..akşam eşime yine demiş ,dün de bana yine dedi...ya bizim durumumuz belli idi ,veremeyecektik,söyledik ama dinleyen yok tabii..zaten yapılsın istemedikte ama yaptırdılar..bu arada biz aile apartmanında oturuyoruz ,yabancı yok onuda söyleyeyim..yok neden gitmişiz pahalı buzdolabı almışız ,600 tlyede varmış ki pahalı almadık,gittik en ucuzunu aldık diyebilirim..yok neden boya yaptırmışız ki 1 odayı hemde bu çit yapılmadan önce boyadık...çokk sinirlendim çokkk..hem para pul mevzusunu benimle konuştuğu için hemde durumumuzu bildikleri halde 4 ay boyunca sıkıştırdıkları için..yaaa biz laf dinlemeye hevesli değiliz,bu adam 4 ay boyunca o kadar bu parayı vermiyorsa insan bir düşünür,,derki demekki gerçekten zor durumda..
bir sürü şey konuştuk ama bir türlü ikna olmuyor..yok onlar 37 ekran küçük tv izliyorlarmış ,yok küçük buzdolabını kaç yıldır kullanıyorlarmış...ya ben yeni evleniyorum,gidip hurdacıdanmı beyaz aşya alacağım ,üstelik biz aldığımız zaman eşimin işi vardı yani ödeyebilecek durumdaydık...ayyy neredeyse ağlayacaktım yaaaa ama ağlamadım..eşime tel açtım ağladım baban böyle böyle yapıyor diye...ha vereceğimiz parada 40 tl bu arada.......ama inanın onu bile verecek paramız olmadı maaleseff......eşim parasını aldığında su parasını ödemeyecem o parayı ona vereceğim...artık laf dinlemek istemiyorummm
biz de yeni evliyiz malesef borç içindeyiz herşeyimi kendim yapmak zorunda kaldım eşim ve eşimin ailesi bir kuruşluk birşey yapmadı
ah kırmızı çileğim bekliorum biliosun işte en yakından sen biliosun ama bazı şeyler nasıl bunaltıo üzüo beni onu da biliosunsenağlama
biz de yeni evliyiz malesef borç içindeyiz herşeyimi kendim yapmak zorunda kaldım eşim ve eşimin ailesi bir kuruşluk birşey yapmadı
valla parayı nereye harcadı bilmiyorum kayda değer bişey yok... benim kendi babam asla beni bu duruma düşürmez. hatta eşimin babasının borcunu ödediğimi bilse, evimde sıkıntı çektiğimi bilse çok üzülür. benim ailemden kimse bu borcu bilmiyo. çünkü bizde böyle bişey olmaz... ama ne yapayım. ödemek zorundayım. kredi eşimin üzerine. amaa ne yapayım ben eşimi çok seviyorum. oda bu borcun ezikliğini duyuyo ve asla bana sormadan eve ekmek bile almaz... birgün inşallah bu borç bitecek. bu hep böyle gitmeyecek inşallah... o zamana kadar evliliğim yıpranmasın diye elimden geleni yapacam... borcu olan herkese allah yardım eder inşallah...
mrb henüz 4 aylık evliyim dünya kadar borca girip evlendik...20 bin ytl ye yakın borcumuz var...eşimin ailesi hiçbişeye el sürmedi...düğünde takılan altınlarım bileziklerim hepsi gitti...şimdide eşimin işleri ii gitmiyo...boğulmak üzereyim...sabahtan beri iş yerinde ağlamaktan gözlerim şişti...kimseye bişey anlatamıyorum ...ölücem kahrımdan...zaten depresyon rahatsızlığı geçirdim şiddetli...tekrar başa dönücem sanırım...kafamı yastığa koyduğumda rahat uyumayı özledim...haciz gelir herhalde yakında...üstelik borçlar hep benim adıma...ne yapacağımı bilemiyorum gerçi artık yapılacak bişeyde yok...bu borçlar evliliğimide yıkacak böle giderse...öle sevdikki birbirimizi ama daha bi defa yemek yiyemedim eşimle dışarıda...her günümüz hesapla geçiyor...oda bende yorulduk...çare aramak için yazmadım sadece paylaşmak için yazdım...eşimin ailesini bekleseydik ayrılırdık bekleyemedik...hoş bekleseydikte bişey yapmayacaklardı...çok canım sıkkın ya...kabusta gibiyim...bıktım artık mücadele etmekten...
cnm bnm seni çok iyi anlıyorum kendini bu kadar sıkma,bende 15 aylık evliyim evlendiğim ilk zzaman yaklaşık 25 milyar borcumuz vardı bütün bilezikler gitti elde avuçta bişe kalmadı yaz aylarında eşimin işleride ii gitmedi diğer kredinin borcunu kapatmak için başka bankadan kredi aldık şimdi borç 35 milyar oldu azalacağına çıkıyor.Kafayı yiyordum yazın,birde o kadar iş aradım 2.krediyi çekince iş buldum şimdi yavaş yavaş ödüyoruz geçte olsAllah'a şükrret eliniz ayağınız tutyor hem sen çalışıyormuşssun bak eşinin işleride yola girer Allah'ın izniyle bende senin gibi hep hesap kitap yapıyorum hiç biyere gidemiyoruz bunaldım artık ama napıcaz herşeyde bi hayır vardır.Çok mu konuştum acep yaa
Kısacası cnm sıkma canını zamanla herşey yoluna girecek
sevindim cnm darısı başımaa kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?