canımmmmmmmmmmmm burcum naber kız...dualarım seninle ,umuyorum işten çıkmazsın...öptüm
herkesin evlilikte borcu oluyo bizimde var ama sabrediyoruz şükür iyiyiz.
şekerlerim 3500 tl borç kaldı.daha doğrusu 3500-4000 arası falan...artık dayanamıyorum..ana paradan çok faiz ödedik..inanın ödediğimiz faizlerle bir evi a dan z ye döşerdik..dün kardeşimi aradım dedim böyle böyle..gönderebilecenmi?zaten geçmiştede çoğunu o ödedi..biz de sana ödemeye başlayalım,artık dayanamıyoruz dedim..sağolsun ay sonunda gönderecek..sonrada biz ona azar azar ödeyeceğiz..bıktım artık..darısı sizin başınıza
Çok zor olur eminim..İnş bende borçsuz evlenirim...
Daha ilk günden strese girmek istememmafoldumben
valla anam biz bu ay yine battık ne güzel ödüyoduk düzenli düzenli bu ay hiçbişi ödeyemedik...sinir katsayım tavan yapmış durumda...nerden baksan şuan 2000-2500 lira para lasım ama benim bi kardeşim yok
evet sorma..bir bankadan olan kartı taksit yaptırdım..1 yıl ayda 40 tl ödeyeceğim..o öyle çıktı ama geriye kalanlar............offfffffffffff...1 . hariç hiçbirisine yazdan beri ödeme yapmadım /yapamadım..zaten onlar 3 ayı geçti..faiz çok geliyor..faiz avukat derken 1000 tl olacak 2000 ..o zaman hiç ödeyemeyeceğiz..3 kartta 1000 tl lilk borç var..ufak tefek birkaç tane daha borç var...dün iyice sıkıntılı oldum..zaten söylemesi ayıptır sarımsaklı yoğurt yemiştim,zaten kredi kartlarından başım dönüyordu ,birde sarımsak yüzünden neredeyse baygınlık geçiriyordum:kaydirigubbakcemile3
offffffffffffffff bir an önce sıfırlansada kurtulsak
valla seni benden iyi kimse anlamazkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3
kpss ye çalışacağım sıkıntıdan çalışamıyorum
en azından elimize geçtikçe 3-5 öderiz
gerçi tamamının bitmesi de uzun zaman alacak ama olsun:)
kııııssssss merak ettim sizi ...nerelerdesin sen bakem...
nasıl yani
işten mi ayrılıyorsun
eee nasıl ödeyeceksiniz gerisini
aayy kpss ye hazırlanıyorum kuzu...ders pek giremedim birkaç gündür..ee bizim de malesef borçlar aynen duruyor..üstüne birçok şey ekleniyor..yok şu bu derken..evimde yasin okuttum yaa moralim yerine gelsin diyee...öyle işteeeeee..avanstayız biz de 2500 tll ccikkkk...onu bir ödesek süper olacak çünkü banka malesef 150 tl alıyor her ay avannsta olduğumuz için
ah ahhh evlenicem kısmetse bu sene...
panik yapıyorum bu durumları
nasıl geçincez vs...
evet canım çıkartacaklar...şimdi bankalarla görüşüyorum garantiyi hallettim mesela k.kartımı bağlattım taksite...kredi borcumuda ayda 152 ödüyodum vadeyi uzatıp 82 ye düşürdüm peşinat yatırıcam ama...finanslada görüştüm dedim ya bu ay ödeme yapamadım die bu ayki borcu kapatın uzatalım borcunuzu demişti onuda düşürücem vade uzun olsun sorun deil eline para geçince faizsiz tamamını kapatabiliyorsun tekrar...aldığım tazminatla 3.kredinin birinin yarısını ve başka yere olan borcumu kapatıcam...en azından işsiz kaldığımda iş bulana kadar taksitlerim minimum olunca ödeyebilirim...iş bulana kadarda işsizlik maaşına başvurucam...hiç bişi yapamazsam idaretenlik girer bi yere telefona bakarım öderim borçları ne yapayım...
Burcucum kardesim Allah büyüktür kalbini ferah tut ,Rahmet kapilarida sonuna kadar acik biz kullanmasini bilelim yeterki...sen maasallah kuvvetli bir bayansin insallah daha güzel islerden gelirini saglar borcunu öder bir dahada krediye girmezsin...ben hic sana yazmadim ama cabani samimiyetini takip ediyordum ,Allah büyüktür ...hayirli cumalar olsun cümlemize...
evet canım çıkartacaklar...şimdi bankalarla görüşüyorum garantiyi hallettim mesela k.kartımı bağlattım taksite...kredi borcumuda ayda 152 ödüyodum vadeyi uzatıp 82 ye düşürdüm peşinat yatırıcam ama...finanslada görüştüm dedim ya bu ay ödeme yapamadım die bu ayki borcu kapatın uzatalım borcunuzu demişti onuda düşürücem vade uzun olsun sorun deil eline para geçince faizsiz tamamını kapatabiliyorsun tekrar...aldığım tazminatla 3.kredinin birinin yarısını ve başka yere olan borcumu kapatıcam...en azından işsiz kaldığımda iş bulana kadar taksitlerim minimum olunca ödeyebilirim...iş bulana kadarda işsizlik maaşına başvurucam...hiç bişi yapamazsam idaretenlik girer bi yere telefona bakarım öderim borçları ne yapayım...
yanlız şunu unutma..banka ile kredi kartın için protokol imzalamışsın ya ,1 taksit bile yatırmazsan hemen noterden ihtarname çekip hepsini istiyorlar..yani kredi kartındaki gibi sana 3 ay müddet vermiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?