Yeni evlenip borç içinde olan var mı?..:(

bağkur borcuyla 48 milyarrr,ayyy bu kadar sanmıyordum ben yaa detaylı topladı m bunalıma girdim şimd ciddi ciddi bizim düze falan çıkacağımız yok yaaaa

birsuru borcumuz var.. onlari kapatmaya calisirkene ... yeme icmeyede calisiyoz ve ayriyeten bi kac kurus kenara atip tup bebek parasi biriktirmeye calisiyos. vallahi bu ne yahuuuu

bağkur borcuyla 48 milyarrr,ayyy bu kadar sanmıyordum ben yaa detaylı topladı m bunalıma girdim şimd ciddi ciddi bizim düze falan çıkacağımız yok yaaaa

dur kıs girme çık geri çık...çocuk falan varmı peki...düşünme bu kadar kötü ne borçlar bitiricez daha evliliğimizde emin ol...

birsuru borcumuz var.. onlari kapatmaya calisirkene ... yeme icmeyede calisiyoz ve ayriyeten bi kac kurus kenara atip tup bebek parasi biriktirmeye calisiyos. vallahi bu ne yahuuuu

canım benim allah hepimizin yardımcısı olsun olur inşallah...belki tüp bebeğe bile gerek kalmadan kendiliğinden olur...

of offffffffffffss...dua okutacağım ben evimde yaaa ,yarın ..kendim dahil tüm borçluların borçları gitsin diyee aminn..

of offffffffffffss...dua okutacağım ben evimde yaaa ,yarın ..kendim dahil tüm borçluların borçları gitsin diyee aminn..

amin tatlım okut ama bizim isimlerimizide sayarak dua edin çok sevap hem sana hem bizede yarasın bende namaz kıldığımda yada kuran okuduğumda sadece kendime etmem buradaki çocuğu olmayanlara burda borcu olanlara hepsine ederim...rabbim kabul etin...

yokcnm olmuyor herşey sorun zaten yaa

bak canım 18 ayda öle şeyler yaşadımki hayatımda şimdi dönüp baktığımda ben bile inanamıyorum bittimi diceksin bitmedi bitmicek belki ama bunu sorun ederek yada böle umutsuz yaşayamayız...biraz kendin topla...ben sana yaşadıklarımı anlatsam var ya oturur ağlarsın...bide şöle düşün rabbim belkide bu kadar çok borcun olduğu için göndermiyo meleğini...bu kadar sıkıntıda oda sorun olucak belki bi çocuk sorumluluğunun altından kalkmak kolaymı hiç...bence acele etme biraz dinlen biraz öde biraz sıkıl sonra sular durulacak belkide stresten üzüntüden olmuyo...

bizimde var 2 yıllık evli,yiz hala bitmedi daha 2 ay sonra şimdiki borcumuz bitecek araba borcumuz başlayacak....

haklısın cn bazen bende düşünüyorum gerçekten öyle
çocuğun masrafıda ayrı bi olay hele doğumu,
ama bazende sinir oluyorum napim elde değil..
Cnm bende anadolu yakasında ataşehir' deyim

haklısın cn bazen bende düşünüyorum gerçekten öyle
çocuğun masrafıda ayrı bi olay hele doğumu,
ama bazende sinir oluyorum napim elde değil..
Cnm bende anadolu yakasında ataşehir' deyim

eeeennnaaaaammmm kıs yakınız he...ben ordan gelin geldim ailem orda oturuyodu şimdi yeni taşındılar onlarda...belki bigün birer kahve içeriz karşılıklı :)

benımde nişanlımın aılesı yardımcı olmuyor bızde sımdıden başladık esya almaya borc odemeye beyaz eşya aldım su an onu oduyorum yatak odası yemek odası oturma grubunuda paket halınde sımdılık ucuz alıaz sonra yenılerız borc cok mayıs gıbı yapıcaktık erteledık sımdılık eylul gıbı aya gercekten cok zor borc haklısın benım maasım gecıktı sımdı bıle stres altındayım ama yılma canım sakın evlılıgının yıkılıcagını falan sakın dusunme canım calısın yogun sekılde odenır bır sekılde Allah saglık versın gerekırse ek iş bulun sımdılık umarım duzelır esının ıslerı canım ınan ıcten dua edıyorum senın ıcın

çok teşkkür ederim canım umarım duaların kabul olur benimkiler pek olmuyoda :) işsizlik kapıda benim için yine heran işsiz kalabilirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…