Yeni evlenip de kilo alanlar :))

Arkadaşlar merhaba ben de yeni evliyim 4 aylık:KK200:

1 Sene içinde 10 kiloya yakın kilo aldım.Tabi bu 4 ayda dahil buna.Artık eşim dedi bana kendine bunu yapma diye.Karar verdim ben de diyetisyene gittim.
1 ay oldu ama sonuç o kadar iyi ki..1 ayda 5 kilo verdim ve neredeyse tamamen yağdan..Yani şunu söyleyeceğim size kendi kendimize eve yaptığımız diyetler bize zarar vermekten başka birşey yapmıyor.Denedim ve zararlı çıktım ben hele ki şok diyetler..3 kg veriyosan 6 kg geri alıyorsun..
Nasıl ki hastalandığımızda doktora gidip ilaç alıyorsak kilo içinde diyetisyene gitmek şartmış onu öğrendim..1 ayda 2 beden inceldim.Bence kilo takıntısı olanlar mutlaka yardım almalı..:spor:

Arkadaslar Merhaba ben de 4 aylık evliyim ve 6 kilo aldik ve bugün acil diyete ve spora başladım :) herkes boy ve kilosunu yazsa birbirimizi motive edersek 1 ayda verebiliriz bence

Ayyy haaaayiiiiirrrrrr:KK70::KK70::KK70::KK70:
Ama.dun aksam.sadece 2 set 10 kere mekik cektim dahasi yok cok usengecim. bisey yemiyecem diye de tansiyonlarim dustu hahahahaayy .d.d bilmiyorum nasil gidicek

2 senede 10 kilo aldım suan 55 kiloyum ve gerçekten sinir bozucu :(( Aralık ayı içinde 5 kilo vermem lazım diyetisyene gitmek istiyorum ama yapabilir miyim diye de düşünüyorm sürekli elim bişeylere gidiyor :(

2 senede 10 kilo aldım suan 55 kiloyum ve gerçekten sinir bozucu :KK43:( Aralık ayı içinde 5 kilo vermem lazım diyetisyene gitmek istiyorum ama yapabilir miyim diye de düşünüyorm sürekli elim bişeylere gidiyor :KK43:
Pardon 55 kilo musun? Bunun nesi sorun acabaaaa :D ben 65 kiloyum.
Boyunuz ve yaşınız kaç acaba ?
Sizin kilonuzda olmak için şuan uğraşıyorum :( bence 55 ideal bir kilo. şükretmelisin :)

ben düzenli yemek yemenin kilo aldırdıgını duymustum kzlar. daha sonra bunu evlendigimde farkettim. ve bende kilo almaya basladım. ne yapablrz bilmiorum

Bende bi senede 15 kilo aldım bi yakınımızın düğününde hamile sandılar sonra biraz dikkat ettim ama zayıflayamadım sadece kilo almadım:)malatyaya atandım eşim Bursa'da kaldı 2 ayda 5 kilo verdim ama bu hafta evime geldim çıktı göbek hemen:( bence tek suçlu erkekler:) tam buğday ekmeği yedim makarna pilav tatlı abur cuburu azalttım bakalım inş veririm şu 10 kiloyu daha

İnşallah kilo verirsin canım. ama dediğin doğru suçlu erkekler :)
hiç güleceğim yoktu valla :) ben sabahları sade nescafe yanında da kıtır ekmekler varya ondan yiyorum öğlende normal yemek yiyorum. sonra aralarda bir kaç meyve ve abur cubur yiyorum. akşam yeniden yemek yiyorum ama tıkabasa... :/ sonra oldum böyle işte. Eşim şimdi sigarayı bıraktı. tamamen bırakmasına karşılık zayıflamam gerektiğini söyledi iddiaya girdik :D bakalım ne olacak :D

Pardon 55 kilo musun? Bunun nesi sorun acabaaaa :KK70: ben 65 kiloyum.
Boyunuz ve yaşınız kaç acaba ?
Sizin kilonuzda olmak için şuan uğraşıyorum :KK43: bence 55 ideal bir kilo. şükretmelisin :)
22 yaşındayım 160 boyum 45 kilo ile evlendim:) öyle deme :(( hiç bi giydiğimi yakıştıramıyorum artık kendime :/

22 yaşındayım 160 boyum 45 kilo ile evlendim:) öyle deme :KK43:( hiç bi giydiğimi yakıştıramıyorum artık kendime :/
Delirme kiiiz nerden baksan ayni boydayiz. 5 6 cm uzunum senden ve 1 yas buyugum senden Ama ben 65im ben daha fenayim. 55 e dusmej istiyorum ideal bizim icin bence. Sukret kilona. Hep zayifliga alistigin icin gario gelmis. Evlendin bide normal yani o kadar alman. 55 ideal kuzum benim :)

Kizlaaar merhaba :)
Yeni evlendim cok sistim kilo aldim. Herkes evlenince kilo alirsin diyodu megersem dedikleri kilo buymus :halay:
Zayiflamak istiyorum biseyler yapalim :KK48:

selamlar ,

bende evlendim ve acayipp bir kılo artısı oldu birden anlam veremiyorum . her zaman ki gibi yiyorum fazla birşeyde yok neyden kaynaklanıyor ki acep ? bir de nasıl vericez yaaaaaaaaa :KK17:

kızlar valla evlendik artık diye bi boşvermişlik bi salmışlık var hepimizde yalan yok. Üzüntü yok sıkıntı yok tabi rahat rahat genişliyoruz. buna bir son vermemiz lazım artık ama bende veremiyorum malesef :110:70e merdiven dayıyor gibiyim sanki :(

Back
X