- 14 Ekim 2016
- 93
- 18
- 18
- 31
Dogru soyluyosun :-/ bugun egzersiz vakti o zamam .d.d.daynı durum bende de var o yüzden söylüyorum ama bu engel olmasın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dogru soyluyosun :-/ bugun egzersiz vakti o zamam .d.d.daynı durum bende de var o yüzden söylüyorum ama bu engel olmasın
YAPTIN MI :dDogru soyluyosun :-/ bugun egzersiz vakti o zamam .d.d.d
Ayyy haaaayiiiiirrrrrrYAPTIN MI :d
Pardon 55 kilo musun? Bunun nesi sorun acabaaaa2 senede 10 kilo aldım suan 55 kiloyum ve gerçekten sinir bozucu( Aralık ayı içinde 5 kilo vermem lazım diyetisyene gitmek istiyorum ama yapabilir miyim diye de düşünüyorm sürekli elim bişeylere gidiyor
![]()
Olsun azim edersek zayıflayabiliriz şekerimZaten genelde evlenince herkes alırmış kilo ama benimki baya abartı oldu:)
22 yaşındayım 160 boyum 45 kilo ile evlendim:) öyle demePardon 55 kilo musun? Bunun nesi sorun acabaaaaben 65 kiloyum.
Boyunuz ve yaşınız kaç acaba ?
Sizin kilonuzda olmak için şuan uğraşıyorumbence 55 ideal bir kilo. şükretmelisin :)
Delirme kiiiz nerden baksan ayni boydayiz. 5 6 cm uzunum senden ve 1 yas buyugum senden Ama ben 65im ben daha fenayim. 55 e dusmej istiyorum ideal bizim icin bence. Sukret kilona. Hep zayifliga alistigin icin gario gelmis. Evlendin bide normal yani o kadar alman. 55 ideal kuzum benim :)22 yaşındayım 160 boyum 45 kilo ile evlendim:) öyle deme( hiç bi giydiğimi yakıştıramıyorum artık kendime :/
Kizlaaar merhaba :)
Yeni evlendim cok sistim kilo aldim. Herkes evlenince kilo alirsin diyodu megersem dedikleri kilo buymus
Zayiflamak istiyorum biseyler yapalim![]()