Yeni Evlenip Varikoselle Mücadele Edenler buraya ! Bebişimiz gelsin İnşallah

A
Amin cnm dua et bzm içn. 1aylık bi hap vrdi doktr ama esm 15gun kullanp dier 15gunde aktarda bi macun yptrcz dun knştk aktarcyla keci boynuzu sogk pres dedi arı sutu arı poleni caksır tozu bde bse dha vr dedi ne blmiorm smdi unttm. Szce nsl plr ya

keçiboynuzu soğukprees saraçoğlu da öneriyor ama keçiboynuzu kayanatıp suyunu içmek tabi onun belli dakikası var daha faydalı imiş pekmezden. ama bizim evimizde pekmez vardı hergün aç karnına bir kaşık veriyordum.
son ay da ginseng-çakşır zencefilli bi karışım vardı marankinin onu yaptırmıştım eşime aktar a onu bal a karıştırdık a

Suyunuda içrdm ama 1hafta. Snçlr ondn mı iyi cktı acaba 1hftada etki edrmki

olabilir canım ben youtob dan cok video izledim saraçoğlu bu keçiboynuzu kaynatıp suyu, pekmezden %70 daha faydalıı imiş

kızlar bizim değerlerimizde yükselme var çok şükür. Jinekologum varikosel ameliyatının bir etkisi olmaz dese de bence olmuş ki yükseldi değerlerimiz. İlk canlı spermlerimiz donduruldu umarı bundan sonra da artarak devam eder canlı sperm sayısı. Nisana kadar ara ara sperm verip dondurmaya devam edicez umarım nisandan önce doğal yolla gelir bebeğimiz ama olmazsa da dondurulan spermlerimizden tüp bebek yapacağız.

Hayırlı olsun canım cook sevindim forumları okurken dondurulmus spermlerden hamile kalnlari da okumuştum Allah sana da nasip etsin ben hamileyim ama bi haftadir stresden bi hal olduk birsey olur mu normal gebelik mi vs diye bu süreçte zor

Harika haber canım. Sağlıkla gelsin bebeğiniz inşallah. Stres yapma diyeceğim ama biliyorum elinde değil.. Bence bunun bir mucize olduğunu duşun ve stres yaparak o mucizeye zarar verme Hayırlısıyla hiiç birşeycik olmıycak bak gör :)) Keseyi gördünüz mü peki yoksa sadece kantestiyle mi öğrendiniz?

Yok canım henuz doktor a muayene gdemedim kan da uc kere tahlil yaptirdik hafta içinde gidicez inşallah

Canım naber nasıl gidiyor hamilelik? Doktora gittiniz mi gördünüz mü miniği??

Gittik canım keseyi gördük ama küçücük tabi kalp atisi icin bi 15gun snra gdicz kndi ailme soylemedim henz esim keseyi görünce ailesine soyldi hepsi de dün den bekliyormus gerildim yani bir tuhaf stres liyim
Sen nasılsın neler yapiyrsn

Kıyamam ya mini minnacık :) Canım benim çok yakın bi arkadaşım hamile ve oda ilk öğrendiğinde 2-3 haftalık falan gibiydi ultrason görüntüsünde karartı gibi gözüküyordu. Bir sonraki ultrasonda resmen hareket ediyordu :) Sanki el sallıyormuş gibiydi. Rabbim çok büyük miniminnacık ama herşeyini ayırt edebiliyosun çok değişik bir his olsa gerek seninde yaşadığın. Ama kendini ferah tutmaya çalış. Yaşadığın şeyi kimsenin etkilemesine izin verme bence Benim kayınvalidem de bizim çocuk sahibi olmamızı istemiyormuş gibi davranıyor. Sanırım kendi babaanne olmaya hazır değil Bende çok etkileniyordum ilk başlarda. Hele biz bu kadar sıkıntı ve stres çekerken onun bilip bilmeden konuşması çok zoruma giderdi. Sonra düşündüm de o mu karnını doyurcak o mu uykusuz kalcak. Niye kendimi boşu boşuna üzüyorum diyip bu kouyu tamamen kapattım ona karşı. Ciddi ciddi istediğimizden haberi bile yok Allah kısmet ederse herkes gibi oda bi gün öğrenir

Biz beklemedeyiz bu arada Ocak sonu bi sperm daha vericez bakalım yükselme devam ediyormu diye. Bu arada çalışmalara devam tabi

canım sen istiyorsan kimseyi takma belki de oğlu size daha çok zaman ayırcak artık tamamen bir aile olcaksınız oyüzden de üzülüyodur valide:):)

canım sen istiyorsan kimseyi takma belki de oğlu size daha çok zaman ayırcak artık tamamen bir aile olcaksınız oyüzden de üzülüyodur valide:):)

Hiiiççç umursamıyorum canım artık valla hatta inadına inadına yapcaz sinyalleri veriyorum
Sen nasılsın nasıl gidiyor nasıl hissediyorsun??

Hiiiççç umursamıyorum canım artık valla hatta inadına inadına yapcaz sinyalleri veriyorum
Sen nasılsın nasıl gidiyor nasıl hissediyorsun??

Canim benim de iyi diyelim iyi olsun
eşimle cok tartisiyoryz snirlnnce hic düşünmüyor hamile olduğumu
bugün kalp atışı için dr a gtcekdik kendisi islerin yoğunluğundan bna çattı niye hazirlnmadin vs diye bende bana böyle bagirip cagirip hiçbir şey yokms gibi bebegin kalp atisidinlmeye gdemm dedim iiptal ettim randevuyu. Yani hic mutlu değilim Erkek nasilsa öyle yani çocuk olunca değişmiyor heralde bzmkide cabuk snirlnn bi odun tamamen ayy sinirlndim icimi döktüm

Üzülme canım erkeklerin bizim kadar hassas düşünmeleri biraz zor oluyor malesef. Belkide oda yetişemiyceksiniz diye gerilmiş ve sana çatmıştır. Sıkma canını.Erkekler özür diler unutur bebişinin canını sıkma boşu boşuna benimde 2-3 gündür kasığımın solunda bi ağrı var sanki içerden bi baskı gibi anlayamıyorum neden. Gögüslerimde de bi ağrı var ara ara yumurtlama zamanım o yüzden mi yoksa ümitlenmelimiyim bilemiyorum. İhtimalimiz düşün diye kendimi ümitlendirmekte istemiyrum

canım bende hamile oldugum ay kasıklarım agrımaya başlamıştı bende hatta yne adet olucam demiştim eşime ama olmadım ve hamileliğin ilk dört haftası hep bu kasık ağrısı oldu rahim yeni alıştığı için, inşallah hakknda hayrlısı olsun zamanı gelince huzurlu bir hamilellk geçirirsin inşallah

İçim nasıl kıpır kıpır anlatamam günlerdir doktora gidiyim diyorum aklımda hep belki belkii belkii diye bi ses. sonra yok diyorum olamaz. Kendini alıştırma sonra üzülürsün bak. Ama dayanamayıp yarın sabah gidicem sanırım. Korkuyorum hamileysem dikkatsiz davranıyosam diye. Korkuyorum doktor bambaşka bişey derse diye. Ya hamilesin derse naaparım diye allahm allahımmm

ama benm de hamile kalmadan önceki ay adetim 7 gün geçti ve hiiç gecikmezdi bizde umutlandık acilde kan verdik ama yoktu gebelik sonra adet oldum o zamn da şiddetli kasık agrım vardı. insan umutlannca da üzülüyor tabi,
Allah tez zamanda sana da nasip etsn

Amin tatlım sağlıkla hayırlarla gelsin yavrularımız inşallah..

Canim sana bisey sormak istiyorum. Ben bu kasik agrisindan killaniyorum cok. Kendime soz verdim ama doktora gittim yine kist falab mi var diye korktum. Bakti yumurtalarin var dedi adetinin kacinci gunu dedi daha adetime 10 gun var ama ben 33 gunde bir adet oluyorum. 10 gun var diyince tamam cok guzel dedi. Bisey yok tup bebek öncesi görüşelim dedi. Test yaptim negatif ama benim hic agrim olmazdı goguslerimde de var sizlama kafayi yicem. Acaba çok yeni de anlamadı mi doktor diye düşünüyorum belkide kendimi kandiriyrum. Sana sormak istedim sende doktora gitmej icin beklemistin sanırım sence napmaliyim??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…