YENİ EVLİ MUTSUZZ:(((

Sizin evde kose kapmaca oynamaniz lazimne cabuk monotonlastinizsaka bi yana gercekten cocuk olacak korkusu sarmis olabilir,ama bi taraftan da korunmak icin caba sarfetmemesi de tuhaf..konusmayi denediniz mi?belkide bir derdi falan vardir asiri stres yapiyodur..zira bu son zamanlarda okadar duyuyoruzki isteksiz erkek vakkalarini,cogaliyolar bi taraftan bulasicimi nedir

Evlenince üzerine sorumluluk yüklenmiş olduğundan bence şu an öyle davranıyor. Çocuğun sorumluluğunu almak istemiyordur fakat bu devir 15 yaşındaki çocukların bile korunma yöntemlerinden haberi varken eşinizin bunları bahane etmesi saçma... O alamayacağını söylüyorsa siz alabilirsiniz marketten aranızda sorun daha fazla büyümeden.

Bimde var git sen al beyefendinin gönlu yoksa da usteleme bekle bakalim ne olucak acele etme daaaa

Bakalim burdan ne cikacak

Bence iliskiye girmek istemiyor. Duş almak vs bunlar mi zoruna gidiyor acaba? Yada cinsel sorunu var. Acaba siz terliyor falan olabilir misiniz,birseyden mi tiksindi acaba..?? Belki de prezervatif kullanmayi sevmio_haz alamiyordur??. Onun yerine siz dogum kontrol hapi alsaniz?
Almaya utaniyorsa internetten alin...

Gece yatarken loş isikta bunlari sorsana onun saçlarini oksarken,onun da keyfi yerindeyken??
O zaman dökülür bence..

Amma cok fikir urettim yaww

Ben de ilk zamanlar hep kaçardım bahaneler bulurdum hastayım filan derdim. Hata mı ettim derdim kendi kendime evlilik posedürleri (düğün alışveriş v.s) sırasında yaşadığımız ailevi sorunları düşünürdüm içten içe eşime bilenirdim canım istemezdi ona da söyleyemezdim üzülür diye. Ya çocuk olursa bi de diye düşünürdüm. Bu düşünceler beni hep geri iterdi daha sonra o boşvermeye başladı kıymete bindi ben kovalamaya başladım şimdilerde de ortayı bulmuş durumdayız.
Biraz sakin ol ve gözlem yap akışına bırak. Ha bi de benimki de condomdan hoşlanmaz kadın doğum uz.gittim ilaç kullanmaya başladım sen de bir uzmana danış bence..

birşeyden tiksinti olduğunu veya eşcinsel olduğunu sanmıyorum önceden böyle değildi ama dediğim gibi çocuğu bahane ediyor. Baska bir şey olsaydı hele kı benden kaynaklı bırsey hemen yuzume vurup soyler

sen korun o zaman.
kaliteli ve kadinlarin hormonlarini altust etmeyen dogum kontrol haplari var,yazz mesela cok iyidir ozaman istese de bahane uretemez.

Bütün bahanelerini ortadan kaldırın siz gidin markete alın bu gerçek bir bahane değil buna eminim bir erkek eğer gerçekten istiyorsa bir kereden bişey olmaz diye düşünür bide üç aylık evlisiniz..

birşeyden tiksinti olduğunu veya eşcinsel olduğunu sanmıyorum önceden böyle değildi ama dediğim gibi çocuğu bahane ediyor. Baska bir şey olsaydı hele kı benden kaynaklı bırsey hemen yuzume vurup soyler

E bie deneyin bakalım dopru mu söylüyor.
Doğum kontrol hapı kullanmaya başlayın. O bahanesini egale etmiş olursunuz.
Hala devam ederse bahaneye demek ki dert çocuk korkusu değil.

Bizde evliliğin ilk zamanlarında pek yaklaşamıyorduk. Ama 4-5 ay içinde zamanla düzene girdi. Ben de erkek her gün ister sanıyordum ama öyle değilmiş:)

başka bir sorun var belli.
siz korunun.
doğum kontrol hapının çok faydasını gördüm ben.

Çocuk bahane gibi geldi bana.. sen iyice bi derinlemesine anlamaya çalış altında nasıl bi neden olduğunu.. alamadım bulamadım diye bahane mi olur bi kutu alsa baya gider zaten.. bilgisayarını telefonunu falan bi karıştır ne bileyim..

Bence düzelir
Biraz sabır inşallah

Ay bu erkekler evlenirler kadindan çok onlar bunalıma girerler yeni gelin onlarmi biz mı belli değil bi naz bi kapris.doğum yaparsın senden önce lohusalik sendromuna onlar girer nasıl iş anlamadım valla.madem o almayı unutuyor sen al bacım ne var yani.o bahaneside bittikten sonra gene ayniysa işin içinde iş var demektir onuda araştırmak sana düşüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…