YENİ EVLİ MUTSUZZ:(((

Internetten toptan prezervatif alin ya da hapla korunun bakin bakalim bahanesi devam edecek mi

Sabırla, Zaman ver'le ne demek istediğinizi hiç anlayamadım. Bir kadın, eşine evliliğe alışması için zaman veriyor. Yapmayın lütfen, evlilikte cinsellik çok önemlidir ve üstelik yeni evliyken kendini geri çekiyorsa bu kişinin başka problemleri vardır. Bahanesi çok yüzeysel bence gerçek sebebi öğrenmeye çalışın çaktırmadan

Beni aklimada nedense son bahar kirikligi geldi. Evlendiginiz vakit son bahar mevsimine geldiginden olmasin?

Yeni evlenmiş daha çocuk sahibi olmak istememesi normal tamam da, sırf bundan korkuyorum diye ilişkiye girmek istememesi garip bir bahane olmuş.
Pek inandırıcı da değil.

Zamana bırakmakla da hata yaparsınız. Asıl ilk aylar da yoğun istek olur. Eşinin bu durumu normal değil. Belli ki bir sorunu var ögrenmeye çalışın.

Coğu zaman ben alıyordum sen git al güzel ce hazırlan farklı bi konsept yap her yeri mum döşe süpriz olsun cok naif davran bunu böyle iki üç dene sonra hafiften sende vana süpriz yapsana de bakalım o zaman ne diyecek niye hep erkek lerden bekleriz bilmiyorum herseyi

canım belki sana anlatamadığı bir sorunu vardır ve erkekler böyle sorunları gurur meselesi yaparlar.biraz zaman ver ona üstüne gitme

ee sende dogum kontrol hapi filan al haha bu adam bunlarin olacagini evlenmeden once bilmiyormuydu kendisi uzaydan mi gelmis

Üzerine gitmeyin düzelir yeni evliliğin getirdiği bişey bence.

Sen yine de biraz sabırlı ol
Belki cinsel bir sıkıntısı vardır dile getiremiyordur. Yoksa sana karşı daha bu aylarda kayıtsız kalması normal değil.

Dun konustum tekrardan benimde istedigimi goruyorsun ama cocuk olmasindan korkuyrm diyor. Cok afedersiniz de kendisi hem korunuyor hem Geri cekiyor .Bende zaten onlemini aldigini ama cok fazla abarttigini soyledim .Zaten cok gorusemiyoruz isten geldigim de uyuyorsun kaldirmak istemiyorm baska bir sorun yok diyor o da zamana birakcam bakalim yoksa terapiste gideriz

kötü bir durum ve evlilikte sarsıcı bir durum bence

Sanırım biraz zamana ihtiyacınız var ,beklemede kalın derim,
3aylık bir süre çok çok yeni alışamamış ve hala sorumluluğunun farkında olamamış olabilir

korunuyorsa nıye cocuk olsun kı .. sacma düsünceler bahane bence madem oyle aen dogum kontrol hapı kulan

nasıl başlarsa öyle gıdıyor o 3 hafta sonra 3 ay oluyor

Esin fazla rahata alışmış, evli olduğunu anlamali.sen ne alcan o kendi alsın marketten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…