kötü bir durum ve evlilikte sarsıcı bir durum benceMerhabalar, ben 25 yasında meslek sahıbı bır bayanım esımle uzunca bır bırlıktelığın ardından 3 aydır evliyiz. Ancak ıkı haftadan sonra artık ıyıce mutsuz olduğumun farkına vardım ;
Sorunlardan bırı eşimin çoçuk korkusu nedenıyle ilişkiye girmekten kaçınması ..bazen 3 hafta boyunca ilişkiye girmediğimiz oluyor. Korunması için gerekli malzemeyi almamasını bahane ediyor gerekçe olarakta. Markete almaya gittim ama yoktu bulamadım veya almaya çekindim diyor. Bununla birlikte sorumsuz davranışları da cabası. Akşamları ben işten geldiğimde o işte oluyor bazı günler ikindi vakti gidip geceye doğru geliyor ama benden fazla ızın kullanmasına ragmen yardımcı olmuyor . Evlililk değilde ev arkadaşıyız gibi hissetmeye başladım. Konuşmakta fayda vermiyor şimdiden önümü göremiyorum. Dısardakı ınsanlar benı seksı ve guzel bulurken onun ilgisiz ve sorumsuz davranması beni çok üzüyor((((
korunuyorsa nıye cocuk olsun kı .. sacma düsünceler bahane bence madem oyle aen dogum kontrol hapı kulanDun konustum tekrardan benimde istedigimi goruyorsun ama cocuk olmasindan korkuyrm diyor. Cok afedersiniz de kendisi hem korunuyor hem Geri cekiyor .Bende zaten onlemini aldigini ama cok fazla abarttigini soyledim .Zaten cok gorusemiyoruz isten geldigim de uyuyorsun kaldirmak istemiyorm baska bir sorun yok diyor o da zamana birakcam bakalim yoksa terapiste gideriz
nasıl başlarsa öyle gıdıyor o 3 hafta sonra 3 ay oluyorDun konustum tekrardan benimde istedigimi goruyorsun ama cocuk olmasindan korkuyrm diyor. Cok afedersiniz de kendisi hem korunuyor hem Geri cekiyor .Bende zaten onlemini aldigini ama cok fazla abarttigini soyledim .Zaten cok gorusemiyoruz isten geldigim de uyuyorsun kaldirmak istemiyorm baska bir sorun yok diyor o da zamana birakcam bakalim yoksa terapiste gideriz
Çok guzel yapmişsın.zaman lazimEşim yeni evliyken 2 kişi uyumaya alışamadım derdi. Ben de sarmılıyor diye üzülürdüm. Şimdi bambaşka.o yüzden erkekler bayanlardan daha fazla etkileniyor evlilikten zaman ver kuzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?