- Konu Sahibi mucizem5322
-
Sizlere ablalarima birşey sormak istiyorum
kadinlarda boşalma oluyormu.. Oluyorsa nasil oluyor.
Erkeler gibi dişami yoksa içemi boşlma oluyor..
Ve boşalma olduğunu nasil anliyoruz bana açiklarmisiinz .. Neolurr
Sizlere ablalarima birşey sormak istiyorum
kadinlarda boşalma oluyormu.. Oluyorsa nasil oluyor.
Erkeler gibi dişami yoksa içemi boşlma oluyor..
Ve boşalma olduğunu nasil anliyoruz bana açiklarmisiinz .. Neolurr
Arkadaşlar merhaba,
yakın zamanda evleneceğim ama sevişmek ilgili pek bişiy bilmiyorum desem gülermisiniz, kadınlar put gibi yatar mı yaa, yoksa bizde erkeklerin kıllı( gögüslerini okşarmıyız ne bilim erkeklerin bedenleri dair ne yapılabilirki bir kaç defa yakınlaşmamış oldu nişanlımla ama put gibi kalakaldım normal bi yoksa bir zamn sonra put gibi durmaya alışacakmıyım kusura bakmayım da erkeklere dicek lafım yok kaymak gibi vucutlarımızda gezinip duruyorlar peki bizzz
ben ciddi bir şey çıkcağını zanetmiyorum içini rahat ağrın falan varmı
ben bir aylık evliym ilk 5 gece kayganlaşma istek herşey normal olduğu halde aşırı ağrılı olduğu için bir şey yapamadık.sonra doktora gittik kızlık zarımn normalden kalın olduğunu acı verdiğini söyledi emla krem ve kas gevşetici verdi o gece güçlükle kızlık zarı yırtıldı ama ben şimdi yine acıyacak korkusuyla hep eşimi itiyorum.acımaz bundan sonra dediler ama korktum bir kere istemiyorum artk.başlıyoruz iş o kısma gelince benim gözler faltaşı gibi açılıo :1shok::1shok:vazgeçiorz.benimle aynı şeyleri yaşamış olanlar varsa yardım bekliorm.
aarkadaslar evli değilim ama acıkcası bi yanlış gözüme çarpıo
ilk ilişkinizden sonra 1hafta 10gün ilişkiye girmezseniz iyi edersiniz bence
o zaman aylarca yıllarca zevk alıyım diye ugrasmanıza gerek kalmaz
ne de acı çeklwersiniz ilk oldugu için vajinanızın kendini toplaması lazım bence
yeni evlenecek olanlar esine anlatmalı bunu...
yoksa sürekli yaparsınız zevke odaklanmadan acı çeker
durursunuz uzun süre
hiç alakası yok, doğru diil bu söyledikleriniz.. bence ilk ilişkiden hemen sonra ikincisi olmalı ki bünye alışsın.. çünmkü zaten korku oluyo kadında, ilkinden sonra ara verirse soğuma olur.. zaten insanların korkuları çekinceleri bar, cinsel bi tecrübeniz olmadığına göre bu konuda tavsiye vermek onları yanlış yönlendirmek oluyor biraz..
Selam yavru ceylanlarsengözlerimebaksanab
ya kızlar benim şimdide yeni bir problemim var...
şimdi ben eşimle o korku kasılma olayını aşdım rahat bir şekilde ilişkiyede girebiliyorum ama tam birşeyler hissediyorum hiisetdim derkeeeeeeeen eşim boşalıyor:1no2:
sonra hadi diyorsun bir deneme daha ve yine aynısı oluyor üçüncü denemeden sonra canıma tak ediyor boşver hayatım zaten uyukum geldi yoruldum hadi yatalım diyip geşişdiriyorum üzmek istemiyorum ama oda herşeyin farkında tabii ve bu duruma canı sıkılıyor tam çalışdık sbredik çabaladık olucak gibi derken birde bu sorun çıkdıbenneyaptımki
önceden ben zevk almıyorken birşey hissetmiyorken acı cekerkende o üzülüyordu zevk almıyordu hatda çok zor boşalıyordu şimdi ne değişdi ne oldu anlamadık
şimdi bu neden böyle oldu sizdede böylemiydi zamanla değişirmi yoksa bir doktora başvurmalıyımız size??
cevapları bekliyorum kaydirigubbakcemile5
A aaaa nesi ayıp yav. Sorun çözmeye çalışıyoruz şurda. yerimsenibenaaaa cok ayıp kızlarPP
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?