Yeni evli olanlar, sorular ve sorunlar...

Sizlere ablalarima birşey sormak istiyorum
kadinlarda boşalma oluyormu.. Oluyorsa nasil oluyor.
Erkeler gibi dişami yoksa içemi boşlma oluyor..
Ve boşalma olduğunu nasil anliyoruz bana açiklarmisiinz .. Neolurr

Olur. Erkekler kadar fışkırtmaz tabii. Olsa da çok nadir olur. Boşalma orgazmla beraber olur ve bu sebepten vajina içinde yoğun ıslaklık hissi olur.
 
Sizlere ablalarima birşey sormak istiyorum
kadinlarda boşalma oluyormu.. Oluyorsa nasil oluyor.
Erkeler gibi dişami yoksa içemi boşlma oluyor..
Ve boşalma olduğunu nasil anliyoruz bana açiklarmisiinz .. Neolurr

kadınlarda boşalma erkekler gibi olmaz, eğer öyle olsaydı balıklar gibi döllenme dışarıda olurdu. yani düşünsenize eşiniz boşaldı sizde boşaldınız çarşafa spermler yumurtayı orda mı dölleyecek. gebelik çarşafta mı olucak. kadınlarda boşalma kasılmalar şeklinde olur bu kasılmalarda bilimsel olarak şöyle açıklanıyor vajina içerisindeki spermlerin yumurtaya daha çabuk ulaşmasını sağlıyorlar, o kasılmalarla. kadınlarda olan yoğun ıslaklık hissi boşalmadan da olur, çünkü o kayganlığı arttırmak için salgılanan sıvı. ufacık uyarılmayla birlikte sıvı salgılarsınız.
 
Arkadaşlar merhaba,

yakın zamanda evleneceğim ama sevişmek ilgili pek bişiy bilmiyorum desem gülermisiniz, kadınlar put gibi yatar mı yaa, yoksa bizde erkeklerin kıllı ( gögüslerini okşarmıyız ne bilim erkeklerin bedenleri dair ne yapılabilirki bir kaç defa yakınlaşmamış oldu nişanlımla ama put gibi kalakaldım normal bi yoksa bir zamn sonra put gibi durmaya alışacakmıyım kusura bakmayım da erkeklere dicek lafım yok kaymak gibi vucutlarımızda gezinip duruyorlar peki bizzz
 

biraz film seyret istersen, burdan daha yararlı olur
 
aa bu üstteki yazı yanlış oldu arkadaşlar dikkate almayın afedersiniz bunun için öncelikle.
kadınlarda boşalma oluyor. bnm şar şar oluyor yani çarşaf değiğştirmekten sıkıldım. öyle az bi kaç damla değil.ama yukarda bi kaç arkadaşın bahsettiği kasılma boşalmak değil orgazm olmaktır.orgazm olmakla boşalmak arasında fark vardır.(erkekler de daha çok boşalan kadından daha çok hoşlanırlarmış daha çok mutlu ettiğini düşünürlermiş bu konu da yanlıştır kadın boşalmasa bile belirgin bir şekilde gayet parmak uçlarına kadar orgazmı yaşar)
 
Arkadaşlar benimde ilişki sırasında yani tam orgazm olduktan sonra beyaz ve çok yoğun bi sıvı geliyor. (eşiminki değil bu sıvı,çünkü prezervatif kullanıyoruz). Daha doktora gitmedim ama korkuyorum mantar veya iltihap gibi bişey diye Bu durumda olan var mı aranızda. Bu arada evleneli 1 yılı geçti ama bu akıntı olayı hep vardı ama son bikaç aydır daha da arttı..

Bir de benim kızlık zarım çok kalındı. Hatta evlenmeden önce gittiğim doktor, senin zarın ilişkiyle yırtılmayabilir, öyle olursa gel burada küçük bir operasyon yaparız demişti. Çok şükür gerek kalmadı ama eşim düzdün yırtamadı herhalde (töbe töbe ne diyorum ben ya:) yani o zarın olduğu yerin şekli öyle bozuldu ki sanki bi et parçası sallanıyo,düştüm düşecem diyo. hiç hoş bi görüntü değil. Acaba böyle olan var mı aranızda?

Ya doktora gidicem en kısa zamanda ama önce bi size danışayım dedim..
 
canım geçmiş olsun akın eğer mantardan olsaydı beyzlık olurdu muhtemelen akıntın kızlık zarından kaynaklanıyo biran önce dr gitte rahatla hem niye ki bu kadar bekledin
 
gelen sıvı beyaz zaten.neden gitmedim? aslında bi aralar durdu gibi oldu sonra yine başladı. geçer diye. biraz da ihmal..
 
seni anlıyorum doktora gitmeye insan çekiniyo ama elimiz mahkum kadınlık böyle bişey.Allah beterinden saklasın
 
bide canım her kesin yapısı farklıdır orgazm olunca senden beyaz akıntı geliyodur.çünkü iltahap yada yara olsaydı bırak orgazmı ilişkiye bile giremezdin.bende mantar vardı dr gitmiştim bende ilk çok korktum iltihap veya yara diye bana drum demişti
 


ya canım benimde öyle bir sorunum var.henüz 17 günlük evliyim.yalnız ben doktora falan gitmedim.ilk 2 gece denedik ama yapamadık.benimde aklıma kas gevşetici ve ağrı kesici içmek geldi.içince 3 gün sabah zorladık artık hırs yaptık resmen.az bi kan geldi tamam bitti dedim, eşim tam olmadı demişti.ertesi gün yine denedik zorda olsa o iş bitti.ben tamamen birleştiğimizi sanıyodum fakat sadece yırtacak kadar birleşmişiz.bende hepsi oldu sandım.evliliğimizin 8.günü adet oldum.zaten korkudan deneyemedik.ama tam birleşememeden şikayetçiyim.sebebide senin gibi ya daha çok acırsa korkusu.sorununu halledebiinmi.ve eşim 1 ay sonra gidecek ataması çıktı ben hem korkuyorum hem onunda gönlünü yapmak istiyorum....
Banada yardımcı olacak birileri varsa çok memnun olurum.yağ kullanın falan diolar ama emla kremi doktor kontrolüylemi veriliyo ?
durumumuzda olan herkese bol şanslar dilerim senağlama
 

hiç alakası yok, doğru diil bu söyledikleriniz.. bence ilk ilişkiden hemen sonra ikincisi olmalı ki bünye alışsın.. çünmkü zaten korku oluyo kadında, ilkinden sonra ara verirse soğuma olur.. zaten insanların korkuları çekinceleri bar, cinsel bi tecrübeniz olmadığına göre bu konuda tavsiye vermek onları yanlış yönlendirmek oluyor biraz..
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Canım benim bence ara vermek en mantıklısı. Ancak çok uzun bir ara olmamalı bu. Benim zarım yırtılsın diye 1 hafta uğraştık nerdeyse. Artık bana fenalık gelmişti. Hatta eşime boşver biz böyle giriş yapmadan idare edelim falan diyordum. :roflol: :roflol: :roflol: Daha sonra şehir dışında yaşayan eşimin ailesinin yanına el öpmeye gittik ve iki gün orada birbirimize dokunmadık. Eve dönüşte hem birbirimizi özledik, hemde ilişkiye kendimizi dahada hazırladık ve dönüşte hiç acı olmadan rahatça beraber olabildik. Alışsın diye arka arkaya hiç ara vermeyince insan kendini daha çok kasıyor, acıyacak duygusundan kendini alamıyor ve açık yara haline gelen kızlık zarı daha çok acıyor. Açıkçası iki günlük mola çok ii geliyor. Bu arada zevk alma meselesine gelince kafanızı sadece zevk almaya modlarsanız, bunu hissedemediğinizde olayın akışına kendinizi kaptıracağınıza daha çok panik yapıp neden ben zevk alamıyorum sendromuna giriyorsunuz. Ben bu duygu durumundan dolayı tam 7 senemi kaybettim. Daha bu konuya yeni odaklanmaya başladım. Beni öpüyorsa eşim, beni öpüşünden keyif almaya çalışıyorum yani, sonuçta orgazm olacakmıyım endişesini taşımadan . Kendimi sonuca modlamıyorum. Hafif hafif bişiler hissetmeye başladım. Canlarım benim, taze gelinler benim düştüğüm bu duruma düşmemek için ufak arar vermelerin arkasında psikolojinizi keyif almaya yönlendirerek eşinize yönelmeniz. Bence en mantıklısı bu. Bunu yapmadığım için harcadığım yıllarıma yanıyorum şimdi. sevgiyle kalın. a.s. a.s. a.s.
 

Canım benim, bu arada tebrikler. Senin ilişkiye girme korkularını yenmen çok ii. Sen rahatlamışsın eşinde senin rahatlamandan dolayı rahatlayıp olayın akışına kendini kaptırıyor anladığım kadarıyla. Nede olsa yılların birikimi var üstünde. kaydirigubbakcemile3
Bence sen onu çok fazla uyarma yani onun çok fazla aktif olmasına izin verme. Açıkçası zevk almak için onun seninle uğraşmasından çok senin kendinle uğraşman gerekiyor. Bunun içinde sende onun bedenini kendi zevkin için kullanacaksın. (bu abuk bir tarif oldu ama bunu açıklayabilecek başka bir kelime ulamadım. Yalnış anlaşılmasın lütfen.)Senin üstte olduğun pozisyonlar bu durum için uygun. Ayrıca sen kendini yeterince uyarmadan içeri girmesine izin verme. Açık söylüyorum özür dilerim ama erkekler uyarımdan sonra zihnini seksten uzaklaştıramıyorsa bikaç hareketten sonra boşalabiliyorlar. Dediğim gibi sen aktif ol ve içeri girmeden kendi uyarımını önemse. Ben bu şekilde dahada fazla zevk almaya başladım. Canım kolay gelsin. Gerçi mesajının üstünden çok vakit geçmiş. Umarım bu sorunu da atlatmışsındır. :1hug: Sevgiyle kal. a.s. a.s. a.s.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…