Yeni evli olanlar, sorular ve sorunlar...

bu yeni çıkan bir yöntem değil. korunma çeşitlerine bakarsan orda da gösteriyor bu tüpleri zaten canım. ben duymuştum ve ileride ihtiyacım olduğunda kullanmayı düşünüyorum.

bu cilt altı implant.korunma yöntemlerinde bu var.yeni değil
ya bir de ben bununla ilgili birkaç sene önce bir şey izledim ama haberin doğruluğunu bilmiyorum.zaten o haberden sonrada böyle bir habere rastlamadım.

tam hatırlamıyorum programın adını ( hani arena-deşifre vs gibi programlardan biri idi) bir kadın çıktı kocasıyla.2-3 çocuğu vardı ve doğum yapması artık riskli olacağı için kesinlikle hamile kalmaması gerekiyordu.bu yöntemi kullanmışlar ama kadın bir süre sonra hızla kilo almaya başlamış,fenalaşmış falan filan..meğerse bu implant kolundan başka yere kaymış,olması gereken yerde yokmuş.röntgene girmiş,hatta almanyaya falan bile gitmiş ama bulamamışlar.1 yılda doğru dürüst bişi yemediği halde 20 kilo falan almış hala da alıyormuş.
bu haberi izlediğimde çok korktum ama bir daha o çifti tv de yada gazetede görmedim.buna bezer bir olaylada karşılaşmadım ama yalan da olsa bu haber ben çok korktummmm

şimdi korunmak için yeni birşey çıkmış, ufak tefek amelyatsız kesiksiz metalik bir spryl gibi birşey takılıyormuş sağ kola dirseğin az yukarısına kolun iç tarafında incekde ediliyormuş yanılmıyorsam bence korunmak için muhteşem birşey bu:dance:

ayrıca 3 sene 100% garatiliymiş yani 3 sene boyunca hamile kalma riski 0 mış 3 sene sonra çıkartıkdan 1 sene sonra hamile kalabiliyormuşsun yan etkisi yokmuş yani kilo alma cilt bozulması hormon bozuklugu adet düzensizliği gibi şeyler yokmuş zararsız sadece yararlıymış ama emin olamadım takdırması 350 ytl özel hastaneler takıyormuş

Merhaba Arkadaşım..
Bu yöntemle ilgili, kötü bir haberi izlemiştim.
Yaklaşık 1 yıl kadar önce tv de deşifre isimli programda yayınlanmıştı.. Almanyada üretimi yapılan bu deri altı çubuklarının üretimi ve kullanımı yasaklandı.. Zavallı bir kadıncağız taktırmış, yaklaşık 1 ay kadar sonra muayeneye gittiğinde kolunda bulamamışlar, kayma yapmış.. uzun araştırma ve filmler sonucunda sol göğsünde bulmuşlar ve ameliyatla almışlardı.. Üstelik hormonlarını da altüst etmiş, oldukça fazla kilo yapmış.. Kadıncağız hakkını aramak için, doktoruna ve üreten firmaya dava açmıştı, M. Ali Önel açıklamıştı programda..
Çok üzüldüm.. Aman Dikkat!!

yöntemi biliyorum bir tanıdığım yaptırdı ve yıllardır hala sorunsuz kullanıyor.herşeyde olduğu gibi doğru sağlık merkezine rastlamak şans işi.herşeyi hakkıyla yapanlar var ama en doğrusu doktorunuza danışmak

evet cok fazla hormon iceriyor yani düsünün bir iki yıl koruyan bir sey sonucta bende karsıyım en ğüzeli erkek korunsun hem bir cok hastalıktan korunuruz

selam yavru ceylanlar sengözlerimebaksanab

yeni evliyim rahatsızdım ve ilişkiye giremiyordum ama bir süre ara verdikden sonra bu gece ilişkiye girdik ve ilk defa acı çekmedim yanmada yokdu çok şükür:utangac:

ama nedense başda biraz olsun içim bir hoş oldu hatda gıcıklandı:utangac:
ama sonra birşey hissetmedim şimdi bu normalmi yani zamanla zevk alırmıyım sizce yoksa bu bu şekildemi sürer gider çok merak ediyorummmmCADIARZU

tecrübeli kızlar cevap bekliyorum lütfennnnnnnn:dance:

şimdiden tşk canikler:1hug:

ay sizde olmasanız yanmışdım bennnnnnkaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile3daha yenii dyemidir bilemedim ama sonrasında Şenizböyle olurr heraldee

yeni evliyim rahatsızdım ve ilişkiye giremiyordum ama bir süre ara verdikden sonra bu gece ilişkiye girdik ve ilk defa acı çekmedim yanmada yokdu çok şükür:utangac:

ama sonra birşey hissetmedim şimdi bu normalmi yani zamanla zevk alırmıyım sizce yoksa bu bu şekildemi sürer gider çok merak ediyorummmmCADIARZU

Canim cinsellikle alakali bi tecrübem yok.
Ama herkes bilir ki ilk cinsel iliski zevk vermez, fakat daha sonra zevk almaya baslarsin tabikide.
5 yillik evli bir arkadasim var. Ilk 2 ay hic zevk alamadim demisti. Ondan sonra yavas yavas zevk almaya baslamis.
Sende zevk alirsin merak etme, antremana devam:))

Mutluluklar canim..

gecenın 3ünde sevısıp gelmıssın bızden yanıt ıstıyorsun
zamanla gecer cnm bı kaç kere daha sevıs bak gectgını goreceksın

Allah iyiliğini versin kız.
Yavru ceylanlar deyince aklıma birden Hababam sınıfı filmindeki Şener şen'in "Yavru kurtlarım" lafı geldi.kaydirigubbakcemile3

Soruna gelince canım, gayet normal bir durum.
Alış hele bi ilişkiye dahada zevk alırsın.
:lepi:

nerden yavru ceylan oldum nen :mymeka:
merak edecek ne var bunda anlamıyorum mirmirmirmir:delphin:

valla bi arkadaşıma da aynısı olmuş, bi sonrakinde orgazm olucak mı diye merakla bekliyoruz :) bana olur gibi geliyo çünkü o hissiyatı biraz da olsun anladın çözdün sayılır..

durmak yok çalışmalara devammm
şakkıdı

Son düzenleyen: Moderatör:
ben bir aylık evliym ilk 5 gece kayganlaşma istek herşey normal olduğu halde aşırı ağrılı olduğu için bir şey yapamadık.sonra doktora gittik kızlık zarımn normalden kalın olduğunu acı verdiğini söyledi emla krem ve kas gevşetici verdi o gece güçlükle kızlık zarı yırtıldı ama ben şimdi yine acıyacak korkusuyla hep eşimi itiyorum.acımaz bundan sonra dediler ama korktum bir kere istemiyorum artk.başlıyoruz iş o kısma gelince benim gözler faltaşı gibi açılıo :1shok::1shok:vazgeçiorz.benimle aynı şeyleri yaşamış olanlar varsa yardım bekliorm.

Back
X