- Konu Sahibi mucizem5322
bu yeni çıkan bir yöntem değil. korunma çeşitlerine bakarsan orda da gösteriyor bu tüpleri zaten canım. ben duymuştum ve ileride ihtiyacım olduğunda kullanmayı düşünüyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdi korunmak için yeni birşey çıkmış, ufak tefek amelyatsız kesiksiz metalik bir spryl gibi birşey takılıyormuş sağ kola dirseğin az yukarısına kolun iç tarafında incekde ediliyormuş yanılmıyorsam bence korunmak için muhteşem birşey bu:dance:
ayrıca 3 sene 100% garatiliymiş yani 3 sene boyunca hamile kalma riski 0 mış 3 sene sonra çıkartıkdan 1 sene sonra hamile kalabiliyormuşsun yan etkisi yokmuş yani kilo alma cilt bozulması hormon bozuklugu adet düzensizliği gibi şeyler yokmuş zararsız sadece yararlıymış ama emin olamadım takdırması 350 ytl özel hastaneler takıyormuş
selam yavru ceylanlar sengözlerimebaksanab
yeni evliyim rahatsızdım ve ilişkiye giremiyordum ama bir süre ara verdikden sonra bu gece ilişkiye girdik ve ilk defa acı çekmedim yanmada yokdu çok şükür
ama nedense başda biraz olsun içim bir hoş oldu hatda gıcıklandı
ama sonra birşey hissetmedim şimdi bu normalmi yani zamanla zevk alırmıyım sizce yoksa bu bu şekildemi sürer gider çok merak ediyorummmmCADIARZU
tecrübeli kızlar cevap bekliyorum lütfennnnnnnn:dance:
şimdiden tşk canikler:1hug:
ay sizde olmasanız yanmışdım bennnnnnkaydirigubbakcemile5
selam yavru ceylanlar sengözlerimebaksanab
yeni evliyim rahatsızdım ve ilişkiye giremiyordum ama bir süre ara verdikden sonra bu gece ilişkiye girdik ve ilk defa acı çekmedim yanmada yokdu çok şükür
ama nedense başda biraz olsun içim bir hoş oldu hatda gıcıklandı
ama sonra birşey hissetmedim şimdi bu normalmi yani zamanla zevk alırmıyım sizce yoksa bu bu şekildemi sürer gider çok merak ediyorummmmCADIARZU
tecrübeli kızlar cevap bekliyorum lütfennnnnnnn:dance:
şimdiden tşk canikler:1hug:
ay sizde olmasanız yanmışdım bennnnnnkaydirigubbakcemile5
gecenın 3ünde sevısıp gelmıssın bızden yanıt ıstıyorsun
zamanla gecer cnm bı kaç kere daha sevıs bak gectgını goreceksın