- Konu Sahibi herzamanmutsuz
kayınvalidem cekimser ama kayınpederim yatıp yesin içsin o modda babamdan küçük ve evde oturuyor insan bi işin ucundan tutar markete bile karısı gider o anca yatar.bişey oldumuda maddi durumum yok der .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inanın haklısınız ama kendi ailemde görmediğim için takılıyorum anlayıssızlıklarına benimkiler hala aman para harcamayın aman eksiğinizi alalım derken bunlarda sık sık cıkın gelin biz gelelim modundalar gelcek paranız varmı işleriniz nasıl demezler bayramda zaten gelcekler yük olmayalım önemli olan evlatlarımızı görmek demezler
Bu kadar sk gelmek istiyorlarsa bir sorun var demektir yalniz, esinle konus surekli surekli misafir agirlarsin yoksainanın haklısınız ama kendi ailemde görmediğim için takılıyorum anlayıssızlıklarına benimkiler hala aman para harcamayın aman eksiğinizi alalım derken bunlarda sık sık cıkın gelin biz gelelim modundalar gelcek paranız varmı işleriniz nasıl demezler bayramda zaten gelcekler yük olmayalım önemli olan evlatlarımızı görmek demezler
evet bakın sorun düşüncesizlik bizde önemli olan evlatla görüşmektir.biz arefe ve 1.bayram orda olur 3.bayram evimizde oluruz diye plan yaptık.onlarda bayramda gelirler bizde onlarla evlerine gideriz demişler.bende kızdım ya benim ilk bayramım gidip ziyareti etmişiz geri gelmek yerine sonra gelelim diyin.bayram sonrası planım oldugundan simdi çağırdık.Hala cevap yazmadınız. .4-5 gün içinmi geliyorlar size ?
Annenin boyle gereksiz bi laf edip(niye gelmeyelim desinler ki,zorla laf uretmis) seni kışkırtması cok yanlis.. Sen de artik o aileden bi bireysin.. Ciddi sorunlar ve rencideler yoksa soguk olacak bsy de yok.. Yani sevmek zorunda elbette degilsin ama şu an yaptigin sadece kendini germek yok yere.. Insanlar neler yasiyor da susuyor.. Esinin annesi aynisini soylese ne kiyametler kopar dmi.. Evinizin icine karistirmayin artik ana baba da olsa kimseyi..kızlar merhaba
9 aylık evliyim kayınvalidem ve kayınpederim gelecekbayrama kadar bizde kalacaklar ben gelme lafı çıktığından beri çok gerginim aslında bi zararları yok ama belkide yeni bi aile olmasından mıdır nedendir bilmem ama soğuğum gerginim gelmesinler istiyorum normalde bayram sonu gelceklerdi biz suan müsaitiz diye çağırdık.ben bugün kendi annemle konustum geldiler bugün diye annemde hiç gelmiyelim filan demediler hemen geldilermi dedi.buna bile takıldım.bu aralar eşimin ailesine karşı tepkiliyim soğuğum hep kendi ailemler karşılaştırıyorum istemeden.belkide yeni evliliğin verdiği bir durumdur.hiç bu sıkıntıları yaşayan oldumu acaba aşamassam destek almak istiyorum.
kızlar merhaba
9 aylık evliyim kayınvalidem ve kayınpederim gelecekbayrama kadar bizde kalacaklar ben gelme lafı çıktığından beri çok gerginim aslında bi zararları yok ama belkide yeni bi aile olmasından mıdır nedendir bilmem ama soğuğum gerginim gelmesinler istiyorum normalde bayram sonu gelceklerdi biz suan müsaitiz diye çağırdık.ben bugün kendi annemle konustum geldiler bugün diye annemde hiç gelmiyelim filan demediler hemen geldilermi dedi.buna bile takıldım.bu aralar eşimin ailesine karşı tepkiliyim soğuğum hep kendi ailemler karşılaştırıyorum istemeden.belkide yeni evliliğin verdiği bir durumdur.hiç bu sıkıntıları yaşayan oldumu acaba aşamassam destek almak istiyorum.