yeni evli olmak

ama bastaki mesajda ne diye bu bayram gelip gelicek bayrama kadar kalıcaklar diyo sonrandan 4 gune mi inmis kalıcakları süre ben bastakine göre yorum yaptım ki istemeyen insan 4 gunde istemez 4 saatte

Işte bayramdan önce gelip bayrama kadar kalacak demek istemiş.
Keyfi istememe hakkına sahip değil kimse.

Insan kızının / oğlunun evinde bir hafta kalamayacaksa çok zalim bir dünyadayız demektir.

Zulüm yapanlari ayırt ediyorum.

Canım önyargı olabilir. .
İyilerse neden rahatsız oluyorsun. .
Bayramda siz giderdiniz ama geldiler madem ağırla güzelce . .
Senin annen baban nasılsa , onlarda Sevdiğin adamın anne babası . .

Nickin bile cok manidar. Bence sende bir sorun var "herzamanmutsuz" hanimefendi.
Boyle bir seyi dusunmeniz bile ayiptir. Annenize de bir daha boyle seyleri danismayin. Kimse sizin anneniz gibi dolduran cinsten olamaz tabi, sanirim kv'yi bu yuzden bu kadar yadirgadiniz!

Hem sizi hem annenizi art niyetli gördüm üzgünüm
Yazık eşinize ve ailesine gerçekten!
Benim ailem farklı demişsiniz ya evet farklı
" niyet bakımından"
Allah eşinizin ve ailesinin yardımcısı olsun

Burdan yorum yapmak cok basittir empati kurmak Zordur tabiki hersey bi anda yasanmiyor dun ben isteyken esimdfn dugun cd miin bir kopyasini istemisler esimde biz vermek istemiyoz ozelimiz izleyen bizim evimizde bizimle izler demis babasi ise bi karina soz gecirmedin cd icin vermesseniz evinize adim atmam demis kaynanam cok basina buyruk dun evimi supurmus iki kere yorulmasydiniz elinize saglik dedim bisaat sonra siz bana eline saglik demediniz diyo ya evet yapiyo ama duzenime karisilmasin sevmiyom odMdan camasir alip yikamis kilotlarimi yikamis cok kiZdim

Evleneli 9 ay olmuş.9 gün 9 hafta değil.Bayrama kadar kalacaklar dediğin,Bayrama kalmış 4 gün
Yani 4 gün mü kalacaklar.Ya da 1 hafta kalsınlar nedir yani.Ortda bir problem de yoksa.Ailen hiç mi gelmedi evine ya da gelseler nolacak.Annen de büyüklük yapacağı yerde,kızım olsun ne var bunda diyeceği yerde,işi kızıştırmış.Gaz vermiş.Bi problem olur anlarım.Bi de niye kendi ailenle kıyaslıyorsun ki.Sana göre saenin ailen mükemmeldir.Dışardan bakıldığında insanlar öyle düşünmüyordur.Herkesin kültürü alışkanlıkları bakış açısı farklıdır.O ailenin yetiştirip büyüttüğü evlatla evlisin.

+1

Burdan yorum yapmak cok basittir empati kurmak Zordur tabiki hersey bi anda yasanmiyor dun ben isteyken esimdfn dugun cd miin bir kopyasini istemisler esimde biz vermek istemiyoz ozelimiz izleyen bizim evimizde bizimle izler demis babasi ise bi karina soz gecirmedin cd icin vermesseniz evinize adim atmam demis kaynanam cok basina buyruk dun evimi supurmus iki kere yorulmasydiniz elinize saglik dedim bisaat sonra siz bana eline saglik demediniz diyo ya evet yapiyo ama duzenime karisilmasin sevmiyom odMdan camasir alip yikamis kilotlarimi yikamis cok kiZdim
Düğün cd'sinin nesi özel?

Umuma kapalı mı yaptınız düğünü, görülmesin mi istiyorsunuz?

o değil de ben buna takıldım. Doğru mu anladım K.valideniz odanıza girip çamaşırlarınızı,külotlarınızı alıp yıkamış. :oha::KK12:
Böyle bişey varsa misafir etmek istememekte haklısınız.

Evet dun kendi camasirlarini yikamis tutmus odamdaki banyodan benim esiminkinleri almis yikamis bi diyo makina dolmadi aldim yikadim diye bi diyo iki ic kez makina calisti diye yapma
o değil de ben buna takıldım. Doğru mu anladım K.valideniz odanıza girip çamaşırlarınızı,külotlarınızı alıp yıkamış. :oha::KK12:
Böyle bişey varsa misafir etmek istememekte haklısınız.

Back
X