haklsıınız cok sukur cok mutluyuz ...ama ara ara dert edıyorum ıste pısıkolojık takıntı yapmısım acıklama yapıyorum neden se banada garıp gelsede kendı kendımı teselı edıyrum sureklı zaten lojmanda esyalar harap olur boyle olmasıda ıyı oldu falan dıye ama ara ara dusunuyorum paylasmak ıstedım suan nobette esım sanırım tesellı duysam mutlu olacagım ...Eşya dediğin nedir ki eskir zamanla yenisini alırsın. Üzme kendini böyle şeyler için. Yuvanda mutlu huzurlu ol. Emin ol ne kadınlar vardır tek tek kendi seçmiştir eşyasını da dayak yiyordur ya da aldatılıyordur gözü görmüyordur şimdi vaktiyle bayıla bayıla aldığı koltuğu halıyı perdeyi. Ayrıca neden misafirlerinize açıklama gereği duyuyorsunuz ki? Kimseyi ilgilendirmez.
neden izin verdin?ben cevap bıle yazmak ıstemedım bu yoruma sadece konuyu tam yazmamıs oldum kusura bakmayın sadece ara ara ıcerlenıyorum askerı mensubuz ve havalı kımseler cok ustten bakan rutbe meselesı bırazda ..bende sıze derdımı dokmek ıstedım esım nobette ev esyaları gozume takıldı ve ıcerledım esımın aılesının durumu fazlası ıle ıyı ama yınede onların ıstegıne gore dızılmıs olması cok uzuyor ..gelınlıgme kadar onlar sectı
sahsen ben ki sadece babamın yaptıgı yatak odamı begendım ıstedım bunu yap dedım yaptı sagolsun ama dugun zamanı esım ıs dolayısı baska sehırde ıdı ..ve her seyı evlendıkten sonra gordu zaten bende esyaları secerken hıc soz sahıbı olamadım kurbanlık koyun gıbıydım aslında hepsı okumus ınsanlar ogremen muhensık polıs esımın aılesı.ama bunla alakası yokmus demekkı ..sadece yanlarında dolastılar geınlıgme kadar dusunun yanı esımı cok sevıyorum sevrek de evlendık ama ınsan zamna zaman kalbı kırılıyor ıncınıyor kendımı tesellı edemıyorum ...esyalarım cok agır seyler her gelene acıklama yapıyorum ıstem dısı ...esım askerı mensup herkes havalı zaten ...yanı ne bıleyım yıne geldı aklıma sızce yalnısmı dusuncelere kapılıyoprum haksızlıkmı edıyorum ...esım sımdı nobette yıne efkar yaptım galıba
haklsıınız cok sukur cok mutluyuz ...ama ara ara dert edıyorum ıste pısıkolojık takıntı yapmısım acıklama yapıyorum neden se banada garıp gelsede kendı kendımı teselı edıyrum sureklı zaten lojmanda esyalar harap olur boyle olmasıda ıyı oldu falan dıye ama ara ara dusunuyorum paylasmak ıstedım suan nobette esım sanırım tesellı duysam mutlu olacagım ...
Kayınvalidem eşime ve bana danışmadan 1-2 saat içinde evimin bütün eşyasını almış üstelik borcunu da biz ödüyoruz hiç içime sinmiyor. Eşyalar kötü değil hatta kaliteli ama benim zevkim değil biri evime gelecek diye korkuyorum çünkü evim bana çok çirkin geliyor. Hayatım boyunca unutmayacağım ve hep eşimin başına kalkacağımevlenceksınız tasından taragına sız secmemıs olsanız ne hıssedersınız bır ömur ...
cevabınız mutlu ettı tesekkur ederım yanı gurbette oldugum ıcın tanımadıgım kımseler derdımı daha onemser belkı dıye dusunup yazdım ..ama burada bazı arkadaslar sadece kırıcı cevaplar yazarak sanırım kendını gostermek ıstıyor.ben gormezden gelıyorum :)burayıda kotuye kullanmak ınsanlara klavye ustalıgı yapmak ıcın gırmedım ...:) bazı arkadaslar ıcn syledm bunuda .yorumlar ıcın tesekkurler..Bence bunlari kafana takip takip hic kendini üzme.Cok cok severek bile alsaydin 5-6 yil sonra zaten bikacaktin.
Öyleyse madem istemedigin esyalar alindi sorulmadan sana, o zaman , zamani gelince bunu firsata cevir .Mesela esine ara ara söyleyip( tabii ki maddi durumun el verirse) esyalarini degistirirsin.
Seytan insani dürtüyor durmadan, kafana takma bence ,esinde sende sagliklimisin bosver.
Ama bundan sonra hayatta istemedigin hicbirseyi alma ve kendine sakin karistirma.
Senin gibi bastan (asktan) evlenirken sesini birseye cikarmayip,sonra pisman olan cok kisi var.O yüzden bundan sonra önüne bak ve istediklerini yap.
Havali hatunlara gelince ,sen durusunu hic bozma ,onlara da aldirma, tayininiz cikinca bir cogunu hatta hicbirini birdaha görmeyeceksin bile. Onlar kendi kendilerine Allah in corak ortamlarinda sacma sapan üc bes kisiye havalansinlar ,kim sever ki öyle insanlari zaten.
Hicbirini zaten bikac sene sonra görmeyecek olmandan dolayi sallama ve esinle mutlu ol
sahsen ben ki sadece babamın yaptıgı yatak odamı begendım ıstedım bunu yap dedım yaptı sagolsun ama dugun zamanı esım ıs dolayısı baska sehırde ıdı ..ve her seyı evlendıkten sonra gordu zaten bende esyaları secerken hıc soz sahıbı olamadım kurbanlık koyun gıbıydım aslında hepsı okumus ınsanlar ogremen muhensık polıs esımın aılesı.ama bunla alakası yokmus demekkı ..sadece yanlarında dolastılar geınlıgme kadar dusunun yanı esımı cok sevıyorum sevrek de evlendık ama ınsan zamna zaman kalbı kırılıyor ıncınıyor kendımı tesellı edemıyorum ...esyalarım cok agır seyler her gelene acıklama yapıyorum ıstem dısı ...esım askerı mensup herkes havalı zaten ...yanı ne bıleyım yıne geldı aklıma sızce yalnısmı dusuncelere kapılıyoprum haksızlıkmı edıyorum ...esım sımdı nobette yıne efkar yaptım galıba
benı anlayan bırıs olması mutlu ettı yalnız degılım yanı... sız cok ıyı anlarsınız benı :)tesekkrler yorum ıcınKayınvalidem eşime ve bana danışmadan 1-2 saat içinde evimin bütün eşyasını almış üstelik borcunu da biz ödüyoruz hiç içime sinmiyor. Eşyalar kötü değil hatta kaliteli ama benim zevkim değil biri evime gelecek diye korkuyorum çünkü evim bana çok çirkin geliyor. Hayatım boyunca unutmayacağım ve hep eşimin başına kalkacağımSırf bu nedende kayınvalidemi sevemiyorum artık ne yapsa yaranamaz bana.
Esiniz askeri personelmis zaten her tayinde eşyaların nerdeyse hepsi kirilcak dokulcek. siz de o bahaneyle istediginizi alirsiniz. evinizde mutlu olun kocanizla araniz iyi huzurunuz yerinde olsun gerisi önemli degil. icinizde ukte mutlaka kalir ama dedigim gibi her sey yavas yavas hallolur.ben cevap bıle yazmak ıstemedım bu yoruma sadece konuyu tam yazmamıs oldum kusura bakmayın sadece ara ara ıcerlenıyorum askerı mensubuz ve havalı kımseler cok ustten bakan rutbe meselesı bırazda ..bende sıze derdımı dokmek ıstedım esım nobette ev esyaları gozume takıldı ve ıcerledım esımın aılesının durumu fazlası ıle ıyı ama yınede onların ıstegıne gore dızılmıs olması cok uzuyor ..gelınlıgme kadar onlar sectı
Sizin kaynananizin yaptigida cok tuhafmis.Ne diye.sizden once gidip sizin yerinize secmis esyalarinizi hadi parasini odeyecek olsa bir nebze anlayacagim ama oyle de degilmis.Kayınvalidem eşime ve bana danışmadan 1-2 saat içinde evimin bütün eşyasını almış üstelik borcunu da biz ödüyoruz hiç içime sinmiyor. Eşyalar kötü değil hatta kaliteli ama benim zevkim değil biri evime gelecek diye korkuyorum çünkü evim bana çok çirkin geliyor. Hayatım boyunca unutmayacağım ve hep eşimin başına kalkacağımSırf bu nedende kayınvalidemi sevemiyorum artık ne yapsa yaranamaz bana.
esım askerı mensup ızın alamazdı .. bende aılesı ıle bırlıkte ıdım ve fırsat vermedıler yanı cok ıyı ınsanlar aslında ama olmadı ses cıkaramadım esım ne derlerse evet de dedı ben sıkıntı cıkaracak yapıda degılım yanı karsı cıkamadım sessız kaldım bazen ıyı yaptn bosver dıyorum bazende olmuyo yanı anlarsınız ...1 yıllık evlıyız tek tesellım cok ama cok mutluyuz sukurler olsun ve esım yalnızca benm arkamda ...Ne kadar oldu evleneli ve esyalar alinali? Degistirme imkani gibi birsey olmaz mi?Keske bastan esinizle beraber gidip secseydiniz.
amın amın kesınlıkle oyle yanı suan gurbetteyız ben sadece tesellı duymak ıcın yazdım belkıde bırden aklıma nerden geldı bılmıyorum sanırım yalnızlıktan esım nobetteseni çok iyi anlıyorum..Benim eşimin ailesi de nakit almak için son aya kadar beklediler..Tabi şikayet etmedim daha iyi oldu benim için ama aceleyle aldık herseyi..Beyaz eşyamı falan hiç görmedim :)Kayınvalideme anlattım o aldı..Yemek masası alınırken kv seçmişti son anda değiştirdimsonradan çok pişman oldum sesimi de çıkaramıyorum şimdi Yatak odasını da annem bana sürpriz yapıp almış görünce beğenmedim,değiştirdim ama güzel bişey yoktu iadede edemedik seçtim bişey öyle..Hiç içime sinmedi ama olsun napalım çok şükür..Eskir yenisini alırız inşallah allah sağlık versin takmaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?